Ahojte damy, mam 197 cm a problem zohnat golfac s nastavitelnou rukovatou. Ak mate skusenosti pripadne info o znacke, ktora vyhovuje vysokym ludom, napiste. Dik.
@kiaora maclaren XLR ma velmi vysoko rúčky 😉 podla mna najvyššie zo všetkych golfačov ake som mala a skusila 🙂 a dau sa ešte zdvihnuť
@kiaora ahoj, my mame Maclaren Techno XT a tiez sa daju zdvihnut rucky, ale neviem, ci az tak vysoko 🙂 Prave mi muz povedal, ze ma 181 a je mu tak akurat, takze asi nic ☹
@pepiminarik hm...pojdem vyskusat, ale velke sance tomu nedavam, nakolko som uz skusila vela znaciek a zatial male...
@lodgermaniacka dik, vyskusam 🙂
@bamartinka tak to bude zrejme pre mna male, skoda :(
Tak potom napis, ked vyskusas 🙂
@kiaora vyskušaj a napíš 😉 vyššie golfky ako xlr nepoznam..a navyše je to velmi kvalitny golfač
@bamartinka xlr ma asi o 10cm vyššie ručky ako xt, ja mam xt, moja sestra ma xlr
@lodgermaniacka prosim ta, mohla by si mi odmerat dlzku od kolies az po rucky? pozerala som ten kocik na youtube, vyzera brutalne dobre, rucky sa daju nastavit aj o cosi vyssie, tak ak by sa ti chcelo odmerat budem ti vdacna 😎 zatial som ho nevidela v obchode nazivo...
@kiaora no neviem presne ktory model by sa ti mohol z perega pacit, ale ak si nejaky vytipujes a nechces tak povediac zatial zbytocne merat cestu, tak skus sa opytat predajcu na info@kociky.sk. mne sa to osvedcilo napr. ked som bola kupovat autosedacku. mala som vybrany model a chcela som vediet ci ju maju na sklade v mnou pozadovanej farbe. 🙂
@kiaora dnes som mala v sestrinom XLR maleho, lebo som si zabudla kočík 😅 a mala som veelmi vysoke topanky, mohla som mať cca 185cm a bez toho aby som vysunula ručky mi bol celkom ok 😉 odkial si? v pre deti a možno aj v babymarkete by ich mohli mať vystavene, vyskušaj 😉 si naozaj velmi vysoka, ja o vyšších golfkach neviem, ale možno ešte nejake su....
@pepiminarik dik, no ja radsej vyskusam nazivo 🙂
@lodgermaniacka som z BB, urcite aj tu taky predavaju, len si musim najst cas a pobehat viac obchodov...v Babysvete ho nemali.
ahoj. ja by som ti odporucila peg perego. nemaju s nim problem ani dost vysoki muzi. najlepsie bude ak zajdes priamo do predajne a vyskusas.