ahojte prosím poradte mi, mam 3ročného syna s hmotnostou takmer 18kg, kociarik nepoužívame už od 1,5roka, ale teraz mal vyvrtnutý členok a este dlho nevladze chodit sam, budúci týždeň ideme na dovolenku a asom nuterna zobrat nejaký kočiarik s čím som nepočítala, bude v podstate len na jedno použitie potom predam, doma ma cybexa callisto, ale ten je na dovolenku velky a tažky, fakt chcem nieco min, ale s polohovatelnou opierkou, ak nahodou pri tom prenasani zaspí, 4 kolesový, a asi by bolo lepsie nezdvojeneé koleička na plaž. skuste nieco poradit.- pozerala som som silver croos micro, cam flip, micro i microair, babypoit orion i picasso, peg perego pliko mini, Zopa smile 4, zopa city, peg perego Si. ale ani jeden si nemam moznost pozrieť. nemate skusenosti? dakujem
@jane24 ja som osobne Videla silver cross pop windmill a ten sa mi zdal super, velmi pevny, krasne sa tlacil, opierka takmer do lahu....strieska s clonou....len neviem tie kila, vsetky su pisanie do 15 kg
Gesslein swift je super. Polohovatelny, nosnost do 20kg, nie je tazky a pouzivany sa da kupit za 60-70e.
x lander xs je polohovatelny a ma nosnost 18kg 😉 ale vyhodit peniaze kvoli jednemu pouzitiu... no neviem...
ja mam pp sí, ja som spokojna, boli sme s nim aj v turecku, len ta vaha neviem...ale na tu chvilu, sak hadam by sa to nezlomilo..ja som ho poziciavala sestre na vylet pre 5 rocneho, 19 kg, lebo on cez obed spi a ona je tehu, tak aby ho nemusela nosit...podla mna na tu chvilu staci nieco uplne obycajne..ja by som si pozicala od nejakej kamosky...
Gesslein swift, maclaren kociky
kup obycajny golfac u cinanov lebo sa ti neoplati investovat kvoli dovolenke moze to stat 30 max euro ale kupis aj za 15 a nebojsa vydrzy
🙂 😉
nejde mi o investicie, sak potom hadam predam, len zase sa trapit 2 tyzdne, je dost odveci, ked tam ideme , aby sme si oddychli, a trebars aby tam mohol cez obed prespat, ak sa nevratime vzdy na apartman, a aj na letisku nieco clovek potrebuje.
este aj gesslein f4, icoo pluto či tfk dot, ale naozaj nikto zo znamych tieto kociky nema.este raz vdaka