Golfáč pre 3. ročného syna s hmotnosťou nad 15 kg

jane24
11. júl 2013

ahojte prosím poradte mi, mam 3ročného syna s hmotnostou takmer 18kg, kociarik nepoužívame už od 1,5roka, ale teraz mal vyvrtnutý členok a este dlho nevladze chodit sam, budúci týždeň ideme na dovolenku a asom nuterna zobrat nejaký kočiarik s čím som nepočítala, bude v podstate len na jedno použitie potom predam, doma ma cybexa callisto, ale ten je na dovolenku velky a tažky, fakt chcem nieco min, ale s polohovatelnou opierkou, ak nahodou pri tom prenasani zaspí, 4 kolesový, a asi by bolo lepsie nezdvojeneé koleička na plaž. skuste nieco poradit.- pozerala som som silver croos micro, cam flip, micro i microair, babypoit orion i picasso, peg perego pliko mini, Zopa smile 4, zopa city, peg perego Si. ale ani jeden si nemam moznost pozrieť. nemate skusenosti? dakujem

jane24
autor
11. júl 2013

este aj gesslein f4, icoo pluto či tfk dot, ale naozaj nikto zo znamych tieto kociky nema.este raz vdaka

aristka
11. júl 2013

@jane24 neviem či takto starému chlapcovi nie je zbytočné kupovať takto drahé golfky ,aj tie klasiky ,čo sa predávali aj kedysi aj teraz ich kúpiš odvezú takto ťažké dieťa,aj v mojom okolí ak bol úraz a museli sa aj 4až 5 ročné deti voziť mali úplnú klasiku a vydržalo....

zuzka38
11. júl 2013

@jane24 maclaren xlr - ak sa ti oplati investovat len kvoli dovolenke...

aliza
11. júl 2013

@jane24 ja som osobne Videla silver cross pop windmill a ten sa mi zdal super, velmi pevny, krasne sa tlacil, opierka takmer do lahu....strieska s clonou....len neviem tie kila, vsetky su pisanie do 15 kg

monyccka
11. júl 2013

Gesslein swift je super. Polohovatelny, nosnost do 20kg, nie je tazky a pouzivany sa da kupit za 60-70e.

monyccka
11. júl 2013
monci8888
11. júl 2013

x lander xs je polohovatelny a ma nosnost 18kg 😉 ale vyhodit peniaze kvoli jednemu pouzitiu... no neviem...

ejuska79
11. júl 2013

ja mam pp sí, ja som spokojna, boli sme s nim aj v turecku, len ta vaha neviem...ale na tu chvilu, sak hadam by sa to nezlomilo..ja som ho poziciavala sestre na vylet pre 5 rocneho, 19 kg, lebo on cez obed spi a ona je tehu, tak aby ho nemusela nosit...podla mna na tu chvilu staci nieco uplne obycajne..ja by som si pozicala od nejakej kamosky...

ifkael
11. júl 2013

Gesslein swift, maclaren kociky

roberta20
11. júl 2013

kup obycajny golfac u cinanov lebo sa ti neoplati investovat kvoli dovolenke moze to stat 30 max euro ale kupis aj za 15 a nebojsa vydrzy
🙂 😉

jane24
autor
11. júl 2013

nejde mi o investicie, sak potom hadam predam, len zase sa trapit 2 tyzdne, je dost odveci, ked tam ideme , aby sme si oddychli, a trebars aby tam mohol cez obed prespat, ak sa nevratime vzdy na apartman, a aj na letisku nieco clovek potrebuje.