Golfáč pre 10 mesačné dieťa

zubky
16. jan 2015

Ahojte zienky, Tak ja uz som z toho uplne hotova dva tyzdne snorim po internete a teda nie som o nic mudrejsia... Mam 10 mesacneho krpca, a rozmyslame ze by sme zaobstarali golfac, ale este neviem ani ci taky vymysleli :D Mal by byt aj na zimu buducu, aj na leto a mal by mat velku striesku , kolesa co veelmi nehrkocu a mal by byt skladny (aby sa nam mestil do auta ) a ovladatelny co najlepsie ak by bol aj velky kosik tak som za, samozrejme bolo by dobre aby mal aj plastenku a nanoznik.. no a najlepsie by bolo keby toto vsetko stalo do 150 eur.. No asi ma vysmejete alebo ze by taky existoval? DAkujem vam velmi pekne...

jul11
16. jan 2015

@zubky skus pozriet napriklad Chicco Multiway a Liteway, Britax B-Agile, B-Smart, 4Baby Guido,

zubky
autor
16. jan 2015

dakujem velmi peken, ma niekto skusenosti s 4BABY GUIDO?

mimisk
16. jan 2015

@zubky lepsi je tera 4baby rapid

zubky
autor
16. jan 2015

a je v tomto kociku aj velka strieska? taka polohovatelna? dakujem

lyenocka
2. feb 2015

ahoj skus tento....Valco SNAP 4 SILVER ...mam tiež 10 mes. syna a včera sme tento kočík objednali z feedo.sk je tam z 200 eur akcia na 159 tak skus kuknuť 🙂 je najlahší na trhu važi len nieco cez 6 kil a ma velku stechu ktora sa da sklopit uplne nizko proti vetru alebo slnku, sklada sa jednou rukou uplne jedoduchoa rychlo, boli sme ho vcera kuknut v ziline v kamennej predajni a hned sa mi zalubil tak vyskusaj

lyenocka
2. feb 2015

@zubky citala som o nom nejake veci co niektorym mamickam vadilo, zajtra by mi mal prist napisala by som ci som spokojna 🙂

lenka1199
2. feb 2015

Ja som mala Chicco multiway a nikdy viac.Teraz mam Peg perego Pliko P3 Compact a som max.spokojna,ci leto,ci zima.

zubky
autor
2. feb 2015

@lyenocka jeej dakujem hned idem kuknut a som zvedava co napises 🙂

zubky
autor
2. feb 2015

@lenka1199 no zatial sme pre ten nakloneni obaja.. takze uvidime.. ale idem pozriet aj ten co pisala lyenocka 🙂

jerryjanka
2. feb 2015

baby jogger city mini GT všetko okrem ceny, kukni bazar nemusiš mať novy či?

lukaskam
2. feb 2015

@zubky aj my sme mali Peg perego Pliko P3 maximálna spokojnosť zložíš super veľký, pevný a priestranný mala som 7 kočíkov tento bol ako golfáč naj na leto aj zimu 😉

lenka1199
2. feb 2015

@zubky maly ma 16 kil,skoro 3 roky a je super ten golfac 😉

celasapremenim
2. feb 2015

@lenka1199 lepsi golfac este nevymysleli, mala som pri dvoch detoch a kupujem aj pre tretie, starsie dieta sa mi tam, ked sme sa ponahali vela krat aj na stupacke previezlo....najlepsi kocikna svete

celasapremenim
2. feb 2015

pozeram aj po tom pliku mini, na dovolenky.....

lenka1199
2. feb 2015

@celasapremenim ja som ho chcela hned ako 3-kombinaciu,len sme na neho vtedy nemali,tak mi ho muz doprial aspon ako golfac 😁

celasapremenim
2. feb 2015

@lenka1199 no podla mna tie ich hlboke kociky teraz vyrabaju o dost mensie ako volakedy, mne hlboky vyhovuje viac inglesina velka klasicka, golfac ma byt potom novy 🙂 tak ste aj dobre pochodili, najlepsie riesenie

lenka1199
2. feb 2015

Hej,tie vanicky maju male 😕 aj mne sa paci Inglesina 😉

celasapremenim
2. feb 2015

🙂 budem o mesiac predavat

lenka1199
2. feb 2015

@celasapremenim to ako mne? ja uz nepotrebujem 😁 mam skoro 3-rocneho

blondooka
2. feb 2015

Ahoj, ja mam tento kociarik a neviem si ho vynachvalit, bola som spokojna aj s dodavkou a servisom na mojanjelik.sk

celasapremenim
2. feb 2015

@lenka1199 nie, to mi je jasne, ja len vseobecne🙂

celasapremenim
2. feb 2015

@blondooka ja som videla taketo kociky, maju problem nielen s obrubnikom, ale aj s rozpraskanym chodnikom....tieto kolieska podla mna vobec nie su dobre, preto sa pytam,ako vam toto vyhovovalo, v pohode ste to kocikovali po vonku? a co v zime v snehu? tiez ked dieta trosku podrastie, ta kovova obruc pod clenkami musi byt velmi neprijemna a ide do lahu? a ide dat budu az po kolienka, ked fuka vietor? pride mi aj velmi maly, ale mozno sa mylim, nepoznam to, ale niektore veci su zjavne aj z foto

celasapremenim
2. feb 2015

uf a vsimla som si cenu, ved ten rozdiel medzi tymto a p3 je krasna letenka pre dospeleho na grecky ostrov pomaly aj s pozicanim auta :D

evka8756
3. feb 2015

Ahoj, no ked golfáč s veľkou strieškou tak určite kočík http://www.mojanjelik.sk/p/golfovy-kocik-callis... , pretože tento kočík má totižto XXL striešku 😉 Je ideálny od narodenia a má strašne veľa pozitývnych vlastností, ktoré určite prasvedčia 🙂

blondooka
3. feb 2015

@celasapremenim ja som sa rozhodla investovat do kociarika, kedze nechcem ostat len pri jednom dietati. A tento kociar je fajn do mesta, ma super nakupnu tasku, ktora je sucastou kociarika + mame aj terenne gumy, takze sme ho vyskusali naozaj vsade a zda sa mi byt komfortny a praveze lahko ovladatelny. Ta kovova obruc sluzi na vylozenie noziek a je nastavitelna, ja na nom teraz nosim dvojrocne dieta (ziadne tintiko) 😵 a mali sme tam uz aj trojrocne dievcatko a bolo to v pohode. Takze maly rozhodne nie je. Uznavam, ze cenovo nie je najlacnejsi, ale myslim, ze v tomto smere sa oplatilo investovat. Ja som spokojna. 🙂

weronese
3. feb 2015

Ahojte kocky,
waaw tolko napadov na nove kociky. Ked sme cakali prve babo tak sme nemali vela skusenosti z kocikmi a tak sme kupili prvy ktory sme si boli pozriet. Kupili sme ho cez bazar aby sme usetrili. Problem bol v tom ze sa nam urvala oska. Nastastie to bolo v case ked sme uz boli dost velky na golfac. Tak sme kupili v draciku 4baby. Do 5 mesiacov sa nam pokazilo koliesko a ked sme ho sli reklamovat tak nam povedali ze radsej nech si vyberieme inu znacku lebo ze tento sa im vracia dost casto. Tak sme vzali hotovost a kupili sme piera chardina. Ten bol super ale bol dost tazky. Ked som otehotnela druhy krat tak sme kupili Baby Joger. Aj s vanickou, autosedackou, adapterom. Musim povedat ze je to velmi sikovny kocik na sportovanie. Pri nom som sa naucila korculovat 🙂 Je pravda ze ten mi do mesta nevyhovuje tak som patrala po niecom mensom a mala som tu cest vyskusat aj peg perego (ten bol malinky, lahky a super)tiez som si skusila aj casual play Livi, ale uzavrela som to tak, ze kedze chceme este jedno babo tak posledna zastavka bude asi Joolz alebo adamex. Lenze pri Joolze sa kusok bojim tych koliesok. Vedela by si prosim ta poslat detailnejsiu fotku ako vyzeraju tie kolieska? Su take velmi male ako vyzeraju?

PS: tie terenne kolesa ste kupili kde prosim ta? Ci to bola nejaka akcia pri kupe?

blondooka
3. feb 2015

@weronese ahoj, celu vybavu sme kupovali http://www.mojanjelik.sk/k/kociky/ a ako som uz pisala vyssie, boli sme spokojni aj s komunikaciou a dodavkou, prilozim aj foto koliesok. Inac kolieska su super, zvladnu vsetok teren, a obrubniky nie su vobec problem 🙂

blondooka
3. feb 2015

+ este fotka koliesok

weronese
3. feb 2015

to je zadne? 🙂

verronica
3. feb 2015

pozri valco baby snap 4, na feedo ich maju v akcii