Golfáč Lira 3 a Lira 4. Ste spokojná?

angie777
27. apr 2010

Ahoj maminky,mate niekto tento kočík,zda sa to byť novinka,neviem,prosím ak ho niekto máte,napíste aky je,či ste spokojne a tak.Hladam niečo také ako Zapp,Buggster,nasla som tento,super cena a vyzerá vyborne.

e_kociky
28. apr 2010

angie na slovenskom trhu je to novinka, takže asi žiadne referencie nenájdeš 😒
skús si ale niečo nájsť o kočíku magic 3 a magic 4, alebo mark 3 a mark 4 - sú to totiž rovnaké kočíky, líšia sa len farebnou ponukou a cenou.. 😉

angie777
autor
28. apr 2010

Super,dakujem,prave na vašu stranku som sa uplnou náhodou dostala,najprv som pozerala buggster,ale tento Lira vyzera super a cenovo je dostupnejsí.vašu stránku si ulozim,a myslím ze sa na vás este obrátim,zatial este len robí´m prieskum,ale myslim ze tak v lete by to bolo aktualne.keby ste mi mohli este odpovedať na jednu otázočku,vyspí sa dieťa v tom kočíku? čitala som ze su tam dve polohy,ale asi do uplneho lahu to nie je.dakujem este raz velmi pekne a prajem pekny vecer.

angie777
autor
28. apr 2010

A este niečo ma napadlo,daju sa aj nohy polohovať? a kolesá su umelé alebo nie,lebo tie umele velmi hrkaju na ceste.dík.

e_kociky
28. apr 2010

kolieska sú klasické ako na väčšine golfových kočíkoch čiže umelé. Na nerovnej ceste môžu aj hrkať.
Opierka nôh nejde polohovať vôbec, chrbátik sa polohuje. Je skôr na občasné spanie, určite nie pravidelne, napr. na dovolenke a podobne. Ak máte väčšie dieťa a potrebujete kočík napr. na dovolenku, do obchodné centra, na krátke prechádzky tak by vám vyhovoval. Ale ak máte menšie dieťa ktoré v kočíku pravidelne spinká tak vám vyhovovať asi nebude.

darsy
2. jún 2010

Dobry den,zaujmalo by ma,ci je sed od sedacky po striesku taky ako u Zappa,ci sa do neho zmesti aj vyssie dieta..

schnek
2. júl 2010

Objevila jsem tyhle golfky a zajímalo by mě, jestli s nimi máte některá zkušenost? případně jestli je můžete porovnat s Moon ty máme doma, ale přeci jenom pár mušek mají, tyhle mi přijdou lepší, navíc ty Moonky jsou už celkem jetý, tak uvažuju o výměně, když čekáme třetí 😉 Díky

e_kociky
2. júl 2010

@schnek kočík je porovnateľný napr. s magic od Baby Design.
Keďže nejde polohovať úplne do ľahu, vhodný len na príležitostné spanie prípadne pre väčšie dieťa.

schnek
2. júl 2010

dík 🙂 já jsem koukala, že na moony se dělají adaptéry pro autosedačku maxicosi... tak mě tak napadlo, jestli by nesedly i do lir 😕 to asi nevíš, co?

e_kociky
3. júl 2010

Nie, nemá to možnosť osadiť žiadnu autosedačku, sú to obyčajné golfky. Myslím, že moon alebo Buggster sú pevnejšie a stabilnejšie konštrukcie takže asi preto si dovolia voziť na podvozku autosedačky. Mali sme niekedy v ponuke aj kočíky Vivi od Baby Active bolo to niečo podobné ako Lira ale mamičky s nimi neboli spokojné, stabilita hrozná, zadné kolesa sa rozchádzali..
Mark, Magic a Lira sú stabilnejšie ako Vivi. A sú takmer rovnaké, s Magic máme aj osobné skúsenosti, používali sme ho ale krátko, kupovali kvôli dovolenke. A celkom nám vyhovoval 🙂

schnek
13. júl 2010

díky, už mi odpověděl i eshop, co prodává adaptery i Liry... škoda, tak asi odjezdíme s vajíčkem moony a pak dostane třetě novej golfáček 😉 třeba si budu moct vybrat růžovej 😵 😀 😀

e_kociky
13. júl 2010

Inač tá farba na lire - fialová je neskutočne krásna 😵 pre dievčatko ako stvorená keďže je tam kombinovaná s ružovou farbou

schnek
13. júl 2010

mě se teda na obrázku líbí červenej, ten bych byla koupila, pro kluka by mi nevadil, no tak potom uvidíme... ta fialová mě vyloženě neoslovuje... možná kdybych ho viděla live, bylo by to jinačí 😉 no ale to se všechno uvidí, jaký pohlaví se nám tentokrát povedlo 😉 😀

adka12
30. júl 2010

baby kto vyrába tento kočík? máte ho už niektorá? ste s ním spokojné?

kubinkov
30. júl 2010

@adka12 Made in China 😨

e_kociky
30. júl 2010

@kubinkov áno, ako väčšina kočíkov ktoré sú na našom trhu. Aj značkové sa vyrábavjú v číne 😉

kubinkov
30. júl 2010

@e_kociky Jen jsem odpověděla na dotaz.

schnek
4. aug 2010

@kubinkov máš je?

kubinkov
4. aug 2010

@schnek Měla jsem je a prodala. Teď jezdím už jen se sporťákem.

schnek
4. aug 2010

@kubinkov a srovnání s Moonama? u nás totiž skončily ty vaše, co měla matilko 😀

kubinkov
4. aug 2010

Měla jsem jen ty Moony, ale je to opravdu naprosto stejné. Okukovala jsem je poctivě, ale nenašla jsem naprosto žádný rozdíl. Jen nášivky a barvy potahů. A viděla jsem i ty se spojenou rukojetí a je to taky kvalita odpovídající ceně. U tohoto typu kočárku nejde o kvalitu, ale jen o kompromis mezi cenou a kvalitou. Jsem vyšší a měly na mě dost nízko rukojeť.

schnek
4. aug 2010

@kubinkov mě přišlo, že ty Liry mají pevnější záda, Monny jsou jak z kartonu 😝

kubinkov
4. aug 2010

@schnek Zase to asi bude trčet při skládání a na kvalitu opření to mít velký vliv nebude. ( 🤐 Osobně bych do tohoto kočárku už nešla. 🤐 )

kubinkov
4. aug 2010
schnek
4. aug 2010

@kubinkov to se mi ani drobet nelíbí 😅

adka12
2. sep 2010

baby tak oplatí sa mi kupovať tú Liru či nie? Ja mám Quinny Buzz a som maximálne spokojná, len by som už chcela niečo ľahšie a spratnejšie, lebo kočík už využívame minimálne. Nechem zase niečo, čo sa mi rozpadne na ceste. Osobne by som kupovala zase Quinny ale Zapp, len mi vadí, že sa nedá polohovať. A tento sa mi páci dizajnovo.

schnek
3. sep 2010

@adka12 jestli ti v kočáře spí, tak s polohovacíma zádama, jestli ne, tak klidně zappa 😉

adka12
3. sep 2010

@schnek áno ešte spáva, ale len výnimočke ak náhodou po ceste zaspí, inak nie. Ale aj tak chcem polohovací. Ale už to asi nechám na jar, lebo mám obavy zo snehu a tých malých koliesok 😖

schnek
3. sep 2010

@adka12 jo, na sníh jsem taky zvědavá. Já mám ty moony, nechám si je, dokud budem potřebovat golfky, už mě nebaví pořád něco kupovat a prodávat.

adka12
8. sep 2010

@schnek ak sa môžem opýtať, vy ste už ten kočík aj kúpili?

schnek
8. sep 2010