Golfáč Icco. Ste s ním spokojný?

daducha
15. máj 2010

Ahojte,
mate ho niekto? Ako ste s nim spokojni?Velmi sa mi paci,no cena je dost vysoka, tak ci za to stoji.

janavi
18. máj 2010

ahoj daducha...ja som si nedavno tento golfac kupila.. som s nim zatial spokojna, no privelmi ho zatial nevyuzivam, len na take rychle behanie. Kocik sa dobre ovlada, kludne aj jednou rukou. Je polohovatelny, ale do uplneho lahu ho nedas, ale maly mi tam napriek tomu zaspi. Strieska je taka otvorenejsia, takze ak svieti slnko, musim to riesit nejakou clonou...Ak mas kocik v lahu, do kosika sa nedostanes, kosik je inak dost maly, ale to je asi pri vsetkych golfacoch. Neviem, ci to robi len moje dieta, ale zda sa mi, ze v tom kociku je taky pokrceny, zosunuty, ale neviem, mozno si tak sada schvalne a je mu to pohodlne. tak to je take co som postrehla, ze nie pekne tam sedi. Ja som ho kupila v www.brendon.sk, v akcii, mam hnedy so zelenou vlozkou. mavaju nan akciu, na konkretne farby, tak skus pozerat, lebo inak je dost drahy, kupila som ho za 209€ a vlozku za 20€. Ak mas nejaku konkretnu otazku co by ta zaujimalo, spytaj sa.

daducha
autor
22. máj 2010

Ahoj janavi,

dakujem ze info, aj ked sa mi strasne paci, tak po dlhom rozmyslani budem musiet hladat nieco ine, k tomuto musim vsetko dokupovat, a to by ked tak ani nevadilo,no najviac mi vadi ze nema nanoznik.Teraz mame bebe comfort high trek a tam mi teda fakt chyba.Inak je uzasny ...

janavi
23. máj 2010

ahoj daducha, ano to mas pravdu, k tomuto kociku vobec nic nie je v cene, vsetko sa dokupuje zvlast..no nanoznik ti vedia usit..ale su kociky aj lacnejsie a maju vsetko v cene, napr. chicco multiway...aj ked sa to krasou neda porovnat, o kvalite neviem povedat..