Golfáč alebo športový kočík do terénu

blbovina
21. aug 2015

Ahojte, zhanam golfac alebo sportak s velkymi kolesami, no maly rozmermi do terenu. Viete mi poradit? Dakujem za kazdu radu.

mimla
21. aug 2015

Veľké kolesá plus malý rozmer je trochu problém. Hauck má trojkolku Viper, ktorá má dosť veľké kolesá a ľahkú konštrukciu skladá sa na plocho a kolesá sa dajú odpojiť, nie sú nafukovacie, ale z evo plastu, takže tiež nie sú práve ťažké. Ale že by som to zrovna nazvala kočíkom malých rozmerov, to asi nie. Taký stredný. Zmestil sa mi do Punta bez odpájania kolies.

blbovina
autor
21. aug 2015

@mimla dik, mne ide o to, aby sa mi zmestil aj do vytahu bez skladania, mame dorabane tie samozatvaracie dvere vnutorne na vytahu a je problem zmestit tam kocik. Stale musim skladat a pri dvoch malych detom to nie nic prijemne. Dik.

mimla
21. aug 2015

@blbovina Hmmm no tieto výťahy... keď som išla k mame s Viperom, bolo to tesne tesne a keď sme mali ísť s kočíkom plus ja plus mama vo výťahu, tak to už sme nič nemohli mať v ruke. Kabelky naskladané v košíku kočíka, výdych nastúpiť a ideme. Vo výťahu sa moc nenadychovať, lebo je to tesne tesne. Tu ti asi fakt pomôže len vybaviť sa metrom, odmerať výťah a s touto informáciou sa pobrať do obchodu,

blbovina
autor
21. aug 2015

@mimla vytah mam zmerany, len hladam kocik od ruky, mam svoj, len ho musim skladat....popripade by som aj vymenila, vsak uvidim, ci sa mi nieco podari

siska53
22. aug 2015

@blbovina tak to mas blbe..ja som mala inglesinu magnum co je spprtiak a hlboky v jednom a.zmestila som.sa.i do maleho vytahu,stacilo dat rucku dohora... Mozno by ti stacilo najst kocik s ovladatelnou ruckou...