Ahojte, máte niektorá golfový kočík Gesslein S2? Aký je, ako ste spokojné?
Tiez by ma to zaujimalo 😒
Tak ja som sa rozhodla, že ho kúpim, má vyššiu nosnosť ako ostatné a na nemeckých stránkach má dobré recenzie. Viac fotiek je napríklad tu: http://anutka.ru/publ/oblegchennaja_progulochna...
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci sa na tomto kociku da "pas" upevnit cez stred madla - aby to malo dieta medzi nozickami, ked sedi, a teda nemusi byt priputane pasmi?
A samozrejme, ake mate skusenosti, ste s tymto kocikom spokojne?
Ja este zvazujem Easy Drive Sportivo, alebo tento Gesslein...
Nikto nema tento kocik? Kde by sa dal vidiet nazivo?
@sabik_r Ahoj, ten pas ti pozriem zajtra či sa dá upevniť. Vidieť tento kočík je ťažké, lebo ja keď som ho kupovala a zisťovala, tak som nenašla predajňu kde by ho mali, jedine sa skúsiť popýtať na www.formybaby.sk - ono ho mali skladom a majú aj nejakú vzorkovú predajňu v BA, tak možno oni by mali.
Inač ja som s kočíkom spokojná, je ľahký, dobre ovladateľný, super sa skladá, kvalitný materiál, strieška sa dá super predĺžiť, aj rozbitý chodník v pohode zvládol........... jedine čo mne chýba je taký nejaký otváracie okienko na strieške, aby som cez neho mohla drobca kontrolovať aj keď je strieška zatiahnutá, inač mu fakt nemám čo vytknúť.
@fidoorkaa ahoj, som spokojná, jedine čo mi vadí, že nemá na strieške nejaké to okienko, aby som mohla drobca kontrolovať, keď je strieška zatiahnutá, inač je super...............určite by som ho kúpila aj 2. krát 🙂 , šírku sedenia môžem zmerať zajtra, lebo kočík mám v kufri auta a už sa mi nechce ísť von v tejto zime, ak by ťa zaujímalo niečo konkrétne tak sa pýtaj
Dobry vecer, mne sa tiez velmi paci Gesslein S2. Mozem poprosit o dlzku leziacej plochy a vysku rukoväte? Budem velmi rada. Dakujem 😉
@chjulia ahoj, prosim Ta tie rucky sa nedaju nastavovat...myslim vysku? My sme s manzelom vysoki a kvoli tomu teraz predavam Zapp lebo nam to je nizko 😒 takze hladam nejaku nahradu a tento mi padol do oka, dakujem za odpoved
@zuzka_bluzka ahoj, rúčky sa dajú nastavovať len tak, že ich otáčaš, teda nedajú sa vysunúť vyššie ako to má napr. PP Si
Baby prosim da sa s2 ovládať jednou rukou?
@helikoptera asi tak ako každý golfáč, keď ideš po rovnej ceste a nemáš moc preťažený kočík tak sa dá
baby, co mate tento golfac, pozeram na 2015, prosim vas, nezakopavate o kolieska??? z toho by ma treplo, idem ho pozriet cez tyzden
@celasapremenim ja nezakopávam
@chjulia pls. a nemala si to nahodou moznost porovnat s pp p3 nazivo? a aku mas vysku?
ja mam 167 cm a viacmenej uhanam :D skusala som macleren a pri nom by som sa urcite zakopavala, ma blizko pri sebe kolieska....chcela osm p3, ale prestali na nu sit nanozniky, tak nech si to nechaju
@celasapremenim neporovnávala som tak neviem, ja mám tiež 167 cm a ta výška akurát, vyššiemu človeku by som tento kočík nedoporučovala
@chjulia dobra sprava, daujem
@chjulia no a uz ho mam aj ja, zatial som spokojna, dnes som ho rano kupila a uz som nabehala dve a pol hodiny po roznych terenoch, zda sa mi byt velmi dobry
baby, pouzivate k tomu nejaky nanoznik?
@celasapremenim ja pouzivam zatepleny nanoznik co som si kupila ku GESSLEIN F4 a sedi aj na tento kocik.
http://www.odpruzeni.cz/detail.php?category=51&...
@lalaj dakujem, ja som si aj myslela, ze tento pinkie bude sediet na gesslein
teraz je novinka od emitexu, sofshell, zajtra mi ma prist
tento: http://www.aladdin.sk/nanozniky/emitex-nanoznik...
tak dufam, ze bude ok tiez :D
@celasapremenim no vyzera super. Mne sa pacil ten pinkie, ze mal zips, takze ked som chcela malu vybrat, len som odopla zips a nemusela som odopinat od konstrukcie kocika.
To ho naozaj nikto nemá? 😢