Gesslein S2

chjulia
9. sep 2013

Ahojte, máte niektorá golfový kočík Gesslein S2? Aký je, ako ste spokojné?

chjulia
autor
10. sep 2013

To ho naozaj nikto nemá? 😢

rosty
20. sep 2013

Tiez by ma to zaujimalo 😒

chjulia
autor
20. sep 2013

Tak ja som sa rozhodla, že ho kúpim, má vyššiu nosnosť ako ostatné a na nemeckých stránkach má dobré recenzie. Viac fotiek je napríklad tu: http://anutka.ru/publ/oblegchennaja_progulochna...

chjulia
autor
30. okt 2013

🙂

sabik_r
9. nov 2013

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci sa na tomto kociku da "pas" upevnit cez stred madla - aby to malo dieta medzi nozickami, ked sedi, a teda nemusi byt priputane pasmi?
A samozrejme, ake mate skusenosti, ste s tymto kocikom spokojne?
Ja este zvazujem Easy Drive Sportivo, alebo tento Gesslein...

sabik_r
11. nov 2013

Nikto nema tento kocik? Kde by sa dal vidiet nazivo?

chjulia
autor
11. nov 2013

@sabik_r Ahoj, ten pas ti pozriem zajtra či sa dá upevniť. Vidieť tento kočík je ťažké, lebo ja keď som ho kupovala a zisťovala, tak som nenašla predajňu kde by ho mali, jedine sa skúsiť popýtať na www.formybaby.sk - ono ho mali skladom a majú aj nejakú vzorkovú predajňu v BA, tak možno oni by mali.
Inač ja som s kočíkom spokojná, je ľahký, dobre ovladateľný, super sa skladá, kvalitný materiál, strieška sa dá super predĺžiť, aj rozbitý chodník v pohode zvládol........... jedine čo mne chýba je taký nejaký otváracie okienko na strieške, aby som cez neho mohla drobca kontrolovať aj keď je strieška zatiahnutá, inač mu fakt nemám čo vytknúť.

sabik_r
12. nov 2013

@chjulia
Ahoj, dakujem velmi pekne za reakciu. 🙂
Ak sa ti to podari pozriet, budem velmi rada.
Dakujem.

chjulia
autor
12. nov 2013

@sabik_r ahoj, tak ten pas sa neda zapnut o madlo, jedine na bezpecnostne pasy

lucica
8. jan 2014

@sabik_r maju ho na kamennom v ochode forbaby

fidoorkaa
13. jan 2014

@chjulia prave hladam recenzie na tento kocik a vidim len tento prispevok pi dlhsom uzivani si spokojna? Akja je sirka na sedenie velmi sa mi paci dakujem

chjulia
autor
13. jan 2014

@fidoorkaa ahoj, som spokojná, jedine čo mi vadí, že nemá na strieške nejaké to okienko, aby som mohla drobca kontrolovať, keď je strieška zatiahnutá, inač je super...............určite by som ho kúpila aj 2. krát 🙂 , šírku sedenia môžem zmerať zajtra, lebo kočík mám v kufri auta a už sa mi nechce ísť von v tejto zime, ak by ťa zaujímalo niečo konkrétne tak sa pýtaj

chjulia
autor
15. jan 2014

@fidoorkaa ahoj, šírka sedenia je 33-34 cm

fidoorkaa
15. jan 2014

@chjulia ďakujeeeem asi ho kupim mi mame 1,5roka tak verim ze vyuzijeme a vlastne keby bolo aj druhe babo 🙂

monikab29
2. feb 2014

Dobry vecer, mne sa tiez velmi paci Gesslein S2. Mozem poprosit o dlzku leziacej plochy a vysku rukoväte? Budem velmi rada. Dakujem 😉

zuzka_bluzka
24. feb 2014

@chjulia ahoj, prosim Ta tie rucky sa nedaju nastavovat...myslim vysku? My sme s manzelom vysoki a kvoli tomu teraz predavam Zapp lebo nam to je nizko 😒 takze hladam nejaku nahradu a tento mi padol do oka, dakujem za odpoved

chjulia
autor
24. feb 2014

@zuzka_bluzka ahoj, rúčky sa dajú nastavovať len tak, že ich otáčaš, teda nedajú sa vysunúť vyššie ako to má napr. PP Si

helikoptera
5. feb 2015

Baby prosim da sa s2 ovládať jednou rukou?

chjulia
autor
6. feb 2015

@helikoptera asi tak ako každý golfáč, keď ideš po rovnej ceste a nemáš moc preťažený kočík tak sa dá

celasapremenim
22. mar 2015

baby, co mate tento golfac, pozeram na 2015, prosim vas, nezakopavate o kolieska??? z toho by ma treplo, idem ho pozriet cez tyzden

chjulia
autor
22. mar 2015

@celasapremenim ja nezakopávam

celasapremenim
22. mar 2015

@chjulia pls. a nemala si to nahodou moznost porovnat s pp p3 nazivo? a aku mas vysku?
ja mam 167 cm a viacmenej uhanam :D skusala som macleren a pri nom by som sa urcite zakopavala, ma blizko pri sebe kolieska....chcela osm p3, ale prestali na nu sit nanozniky, tak nech si to nechaju

chjulia
autor
22. mar 2015

@celasapremenim neporovnávala som tak neviem, ja mám tiež 167 cm a ta výška akurát, vyššiemu človeku by som tento kočík nedoporučovala

celasapremenim
22. mar 2015

@chjulia dobra sprava, daujem

celasapremenim
23. mar 2015

@chjulia no a uz ho mam aj ja, zatial som spokojna, dnes som ho rano kupila a uz som nabehala dve a pol hodiny po roznych terenoch, zda sa mi byt velmi dobry

celasapremenim
25. mar 2015

baby, pouzivate k tomu nejaky nanoznik?

lalaj
1. apr 2015

@celasapremenim ja pouzivam zatepleny nanoznik co som si kupila ku GESSLEIN F4 a sedi aj na tento kocik.
http://www.odpruzeni.cz/detail.php?category=51&...

celasapremenim
9. apr 2015

@lalaj dakujem, ja som si aj myslela, ze tento pinkie bude sediet na gesslein
teraz je novinka od emitexu, sofshell, zajtra mi ma prist
tento: http://www.aladdin.sk/nanozniky/emitex-nanoznik...
tak dufam, ze bude ok tiez :D

lalaj
10. apr 2015

@celasapremenim no vyzera super. Mne sa pacil ten pinkie, ze mal zips, takze ked som chcela malu vybrat, len som odopla zips a nemusela som odopinat od konstrukcie kocika.

alala30
2. jún 2015

@chjulia Dobry den, prosim Vas ak ste si kupili tento kocik, ste s nim spokojna? Rozhodujem sa medzi nim a PP si, trosku sa bojim ci nie je moc mohutny... Dakujem za pomoc, alena