Prosim vas, gesslein kociky sa predavaju iba samostatne alebo aj v dvoj ci trojkombinaciach?a mate niekto s nimi skusenost? Vyhovuju vam?
Ja mám tiež F6, namiesto vaničky prenosnú tašku a vajce od romeru s adaptérom. Ja som veľmi spokojná.
Podla mna najlepsi kocik na trhu, mega pohodlny pre dieta, da sa kupit ako sportovy a na neho sa len polozi prenosna taska (pouzivali sme ju aj ako postielku na vyletoch, pokial bola malicka). Vajicko sa malej nepacilo, ale aj to sa dalo dat na adaptery a nosit na kociku.
Ja som ho kupovala pred 9 rokmi a posluzil aj mladšej a ešte ho mam odložený a mam ho aj s vajíčkom a prenosnú taškou využila som všetko
Dnes je problem u mam, ze sa nerozhoduju pre pohodlie dietata, ale pre image a tak deti koncia v nepraktickych tvrdych a castokrat aj malo priestrannych kocikoch, ale hlavne, ze su trendy. Gesslein roky ziskava mnohe ceny za nemecku kvalitu a fakt udajne vydrzi byt rovnako kvalitny aj pre 2-3 deti. 😊
mam f6 air, nie je nic co by som mu vytkla 🙂 jedine mensiu “spratnost”, kedze je to velky kocik, moze byt problem ho vtesnat do mensieho kufra auta, aebo maleho panelakoveho vytahu
Baby, mali ste niektora babo v zime a ta prenosna taska-vanicka bola postacujuca?
Mala som f6 a mozes si dokupit aj korbu a vajicko. My sme fungovali s vloznou taskou a vajicko je lepsie inej znacky a adaptery.