Máte niekto skúsenosť s gélovými kolesami na kočíku? Je to novinka ktorá sa objavila u Bexy, Taka a neviem ešte u ktorých značiek. Chceli by sme kúpiť kočík Tako moonlight zakard ale neviem či tie kolesá nie sú veľké mínus.
záleží v akom prostredí sa pohybujete... ak po auparku, tak to je viac-menej jedno 😉 ak chodíte aj za dedkom do dielne, tak gélové lepšie zvládnu klince napríklad 😂
Dakujem za názory. Nakoniec sme kúpili Camarelo avenger a ten má nafukovacie kolesá. Zatiaľ sme ich raz dofúkali ale nevyzeralo to na defekt a dobre sa s nimi jazdí takže zatiaľ spokojnosť.
Takze my uz dva mesiace pouzivame kocik bexa ultra, ktory ma gelove kolesa a mozem povedat, ze su super. Som rada, ze sme nekupovali kocik s nafukovacimi kedze ako tu citam, treba ich dofukovat. Gelove su uplne bezudrzbove, zatial presli kazdy teren (byvame v novostavbe a nemame ziadne chodniky este ani cely dvor ani na ulici spravenu prisupovu cestu, vsade su vacsie ci mensie kamene). Kocik je navyse aj v takom terene ovladatelny jednou rukou, proste spokojnost. A keby som mala do buducnosti uvazovat o sportaku, tak tiez len s gelovymi kolesami.
@nutellka2 reagujem na váš komentár 🙂 takže ste s gelovymi koliesmi boli spokojní.. nenicia sa terénom, kameňmi...? Lebo aj my máme nesprávnemu cestu, hrozne blata, vsade jamy a vymole a bojím sa tých gélových kolies.. že ich budem musieť po čase meniť.. poraďte.. rozmýšľame nad kočíkom invictus v plus
My tiez rozmyslame nad gelovymi kolesami..zatial este teda neviem povedat vyhody/nevyhody..vy uz mate skusenost?