Baby pozeram krasne fusaky no su vecsie aj sirsie nez vanicka. Dlzka vanicky je 76 a fusak ma dlzku90 sirku mam 44 a fusak ma 55. Nieke to moc aj napriek
Tomu ze si to mozem pozahynat?
Su aj take, co vies odzipsovat spodnu časť a je teda kratší. Napr emitex
Su aj mensie vanickove fusaky, hladaj dalej. Ten velky tam bude ako sardinka zmensis obvod este riadne tym, ze to tam budes rvat... potom tam nezmestis 3 mesacne babatko pomaly... tento typ 80cm vratane kozusinky, tu das dole a mas 75cm fusak https://www.jollyroom.de/kinderwagen/fusssacke/...
my sme mali poohybany fusak a mala aj spodnu doopinatlenu cast., no ten zvysok mala hranaty tvar a spodok vanicky bol okruhly, no dcera bola zimna, cize bola malicka a mala tam vela priestoru aj na ohyb fusaku
fajn je kratky fusak a ak treba,t ak zaobleny.
teraz mi napadlo, daju sa pouzit aj fusaky do autosedacky, tie casto byvaju aj oble na spodku a su mensie.
su aj sustakove, aj flisove, neiktore flisove su fakt hrube.
tusim Emitex ma viacere verie tych flisovych ( teda mal ) na to sa v zime samozrejme moze dat kryt na vanicku, cize nevyhnutne fusak nemusi byt sustakovy, priapdne iny nepremokavy material.
flis prakticky a zvlast v hrubej vrstve tiez nepremokne.
na autosedacku ( vajicko ) sa teda tiez da pouzit, no asi bude trosku komplikovanejsie ho prehadzovat, lebo na autosedacku ho treba dat cez pasy. a teda aj v autosedacke sa da na vrch pouzit kryt. ak ho autosedacka nema, da sa dokupit. neviem ci tiez aj znacka Emitex nema. oni maju vela takehoto praktickeho tovaru.,
nakukla som,c o je na trhu a tento je pekny https://www.tulimi.sk/p/33688-z-z-otepleny-pres...
urcite najdes neico co ti vyhovuje, na trhu je toho dost.
Vacsina fusakova sa da rozzispovat. Takze sa v pohode sa najmensia cast zmesti aj do vanicky. Tie su podla mna najlepsie, lebo s nimi dietatko tak povediac rastie a kludne ich vyuzijes aj v sportovej casti alebo aj na sanky
no len tie fusaky nemeraju vystrete? A ono sa to zdvihne ked sa tam da dieta do vysky, cize realne bude uzsky aj kratsi. ja by som mali nebrala, my sme ho potom prepli do sportiaka, aj do golfaca sa mi dal dat
@simca06022011 je to nevyhoda, ez ten maly je len na kratke obdobie.
tiez som mala velky,
mala osm aj flisovy do autoedacky,a le taky lacnejsi, bol trosku tensi ako ten teply Emitex,a le bol fajn.
@majamat dalujem za tip
Ja som na bazare hladala takyto mensi mali sme este mensiu korbu ako byva, nasla dom cely flisovy, aj tak som mala este kryt a prsiplast na korbu tak som neriesila aby bol nepremokavy
Nie, bežne majú fusaky okolo 1m.