Fusak z ovčieho rúna verzus flisový

ajusha248
21. sep 2013

Ktorý je lepši ovčie rúno alebo flisový? Neviem sa rozhodnúť, aký mám kúpiť aby bolo teplúčko.

anjelicek26
21. sep 2013

@ajusha248 - jeden a aj druhy typ sa da kupit v rozdielnej kvalite. My mame na zimu dva fusaky, lodger bunker a elodie details, kazdy na iny typ zimy. Ovcie runo som vylucila, zle sa to cisti a kedze mal obcas vygrcne, slinta, plus buduci rok s topankami uz uplne o nicom, tolko moj nazor...

linda20111
21. sep 2013

@ajusha248 ja som za flisovy 🙂 mame doma a ked sa zaspinil tak som ho jednoducho hodila do pracky, ovcie runo by som sa bala tam dat 🙂 🙂 🙂 teraz akurat tiez pozeram na internete nejaky vacsi kedze ten co sme mali minulu zimu je uz maly a pozeram uz aj na to aby vonkajsia latka bola z materialu ktory tak lahko neprefuka vietor a tiez by bolo dobre nepremokavy material a vnutrona latka flisova, lebo ta dobre hreje.

monika1308
22. sep 2013

na jesen mam flisovy a na zimu ovčie rúno, lebo to hreje viac jako flis.

lin123
22. sep 2013

ja som za flisovy, mame ho a som spokojna-emitex, rastie s dietatkom 🙂 takze na dlhsie obdobie.

katkaromi
22. sep 2013

@ajusha248 ja som tiež sa flisový, podľa mňa sa ľahšie udržuje čístý a rýchlo schne keď sa vyperie, kdež to u ovčieho rúna si to neviem celkom predstaviť no... Flisový podľa mňa tiež dobre hreje,nebála by som sa, žeby bábätku mohla byť zima 🙂

mimisk
22. sep 2013

@ajusha248 zalezi aky mate kocik,ovcie runo ma dlhy vlas acasto sa neda dat do malych vaniciek

ajusha248
autor
22. sep 2013

@mimisk ja hľadám do športového bo do vaničky by sme sa nezmestili

ajusha248
autor
23. sep 2013

@anjelicek26 @linda20111 @katkaromi @mimisk viete mi aj odporučiť nejaký dobrý na zimu flisový fusak?

mimisk
23. sep 2013

my mame od taka, alebo od ceskeho vyrobcu, mame ich v našej ponuke
@ajusha248

anjelicek26
23. sep 2013

@ajusha248 - odenwälder Mucki das aj do vanicky, alebo lodger bunker, ak mas teda rozumne velku vanicku a nie xxl dieta. Do velkeho by som uz rovno kupila odenwälder billy xl, alebo kaiser alebo teda elodie details.

zuzi0911
23. sep 2013

ja som mala z ovcieho runa a super...bola som spokojna je teply makky a nesusti 🙂

linda20111
23. sep 2013

@ajusha248 Zimný nepremokavý fusak Eisbärchen (Heitmann), cena 35E Pri tomto mas vsetko.. nepremokavy, teplucky, odopina sa spodna cast, je do sportoveho kocika, protismykovy a za taku cenu 🙂 ja niesom za predrazene znacky ako ini, pozeram hlavne na to ake ma funkcie.

katkaromi
23. sep 2013

@ajusha248 ja mám objednaný od concord cocoon, videla som ho v predajni nazivo a je fakt teplý, neprefúka, nepremokne, čiže asi nám nebude treba ani nánožník keď už bude bábo v športiaku. a ešte si chcem objednať lodger bunker, ten mám už strašne dlhoo vysnívaný 🙂 - ten asi budem používať na prestriedanie.

ajusha248
autor
23. sep 2013

@linda20111 ja súhlasím stebou, ten vyzerá fakt dobre a ty ho máš? a si spokojná?

linda20111
23. sep 2013

@ajusha248 mam ho uz objednany, ale sesternica ho ma tak som od nej odkukala, potom som si pozerala cez internet aj ine, ale tento nema konkurenciu.

ajusha248
autor
23. sep 2013

@linda20111 asi si ho objednám aj ja a odkial si objednávala?

babulina
23. sep 2013

@ajusha248 my sme mali emitex, bol super ze bol zipsovatelny aj pri nohach, takze ked uz mali topanky nemusela som riesit co s nimi aby nebol fusak moc mokry, spinavy, tieto celo zipsovatelne mne osobne pridu neprakticke
a k otazke - ja som za fleecovy kvoli udrzbe - lahsie opratelny nez ovcie runo

linda20111
23. sep 2013

@ajusha248 prenasedeti.sk

fem
3. jan 2014

my sme mali a mame fusak z ovcieho runa, ale este retro, je velmi teplucky, musim povedat, ze sa neda porovnat s fusakmi modernymi materialmi, je velmi velmi teply, inym detickam uz bolo zima, to sa dalo porovnat, ked sme boli dlhsie vonku v tych minusovych teplotach. Stoji to za to, samozrejme mala som aj iny fusak, zimny uz nie, iba prechodny fusak.