Ktorý je lepši ovčie rúno alebo flisový? Neviem sa rozhodnúť, aký mám kúpiť aby bolo teplúčko.
@ajusha248 ja som za flisovy 🙂 mame doma a ked sa zaspinil tak som ho jednoducho hodila do pracky, ovcie runo by som sa bala tam dat 🙂 🙂 🙂 teraz akurat tiez pozeram na internete nejaky vacsi kedze ten co sme mali minulu zimu je uz maly a pozeram uz aj na to aby vonkajsia latka bola z materialu ktory tak lahko neprefuka vietor a tiez by bolo dobre nepremokavy material a vnutrona latka flisova, lebo ta dobre hreje.
na jesen mam flisovy a na zimu ovčie rúno, lebo to hreje viac jako flis.
ja som za flisovy, mame ho a som spokojna-emitex, rastie s dietatkom 🙂 takze na dlhsie obdobie.
@anjelicek26 @linda20111 @katkaromi @mimisk viete mi aj odporučiť nejaký dobrý na zimu flisový fusak?
@ajusha248 - odenwälder Mucki das aj do vanicky, alebo lodger bunker, ak mas teda rozumne velku vanicku a nie xxl dieta. Do velkeho by som uz rovno kupila odenwälder billy xl, alebo kaiser alebo teda elodie details.
ja som mala z ovcieho runa a super...bola som spokojna je teply makky a nesusti 🙂
@ajusha248 Zimný nepremokavý fusak Eisbärchen (Heitmann), cena 35E Pri tomto mas vsetko.. nepremokavy, teplucky, odopina sa spodna cast, je do sportoveho kocika, protismykovy a za taku cenu 🙂 ja niesom za predrazene znacky ako ini, pozeram hlavne na to ake ma funkcie.
@ajusha248 ja mám objednaný od concord cocoon, videla som ho v predajni nazivo a je fakt teplý, neprefúka, nepremokne, čiže asi nám nebude treba ani nánožník keď už bude bábo v športiaku. a ešte si chcem objednať lodger bunker, ten mám už strašne dlhoo vysnívaný 🙂 - ten asi budem používať na prestriedanie.
@linda20111 ja súhlasím stebou, ten vyzerá fakt dobre a ty ho máš? a si spokojná?
@ajusha248 mam ho uz objednany, ale sesternica ho ma tak som od nej odkukala, potom som si pozerala cez internet aj ine, ale tento nema konkurenciu.
@linda20111 asi si ho objednám aj ja a odkial si objednávala?
@ajusha248 my sme mali emitex, bol super ze bol zipsovatelny aj pri nohach, takze ked uz mali topanky nemusela som riesit co s nimi aby nebol fusak moc mokry, spinavy, tieto celo zipsovatelne mne osobne pridu neprakticke
a k otazke - ja som za fleecovy kvoli udrzbe - lahsie opratelny nez ovcie runo
@ajusha248 prenasedeti.sk
my sme mali a mame fusak z ovcieho runa, ale este retro, je velmi teplucky, musim povedat, ze sa neda porovnat s fusakmi modernymi materialmi, je velmi velmi teply, inym detickam uz bolo zima, to sa dalo porovnat, ked sme boli dlhsie vonku v tych minusovych teplotach. Stoji to za to, samozrejme mala som aj iny fusak, zimny uz nie, iba prechodny fusak.
@ajusha248 - jeden a aj druhy typ sa da kupit v rozdielnej kvalite. My mame na zimu dva fusaky, lodger bunker a elodie details, kazdy na iny typ zimy. Ovcie runo som vylucila, zle sa to cisti a kedze mal obcas vygrcne, slinta, plus buduci rok s topankami uz uplne o nicom, tolko moj nazor...