Ahojky, kočky.
Blíži sa zima a chcem kúpiť fusak. U nás (sme malé mesto) majú len 1 značku - Womar. Máte s ňou skúsenosti? Odporúčate mi flísovú alebo kožušinkovú verziu? Ďakujem za názory.
@marianas ahoj...my sme mame womar fleece a som velmi spokojna..mame tu verziu 3v1 a je super...vrelo odporucam.. 😀
dokonca sa da cely porozopinat a momentalne mame v kociku len tu cast, na ktorej sedka..cely vrch sme dali dole..aspon mu je odspodu teplucko a ked sa ochladi, tak len nazipsujeme vrch.. 😀 😀
my sme velmi dobre vyuzili ten z ovcieho runa. dokonca aj v golfaci-najprv som bola nervozna, ze t apredlzena cast sa taha po kolieskach ale nakoniec som cely fusak vytiahla vyssie - prevesila ho cez strechu (poskladanu) kocika a bolo to ok
@e_kociky
@misss
@kingstonka
Kočky, aký kočík máte? My máme Teutonia Cosmo. Vanička je dlhá cca 80 cm a malého tam chcem dať aj s fusakom (má 4, 5 mesiaca). Zmestí sa mi to tam? Športový kočík má 5 bezp. pásov, dalo sa to v pohode zapnúť s fusakom? Periete fusak v pračke na 30 alebo v rukách? Ďakujem za odpovede.
@marianas ja mam Baby smile V-max a ten fusak sa tam podla mna určite zmesti..a potom do sportovej casti by ti to malo tiez sediet, aj my mame 5-bodove zapinanie a sedi vyborne..zatial sme ho este neprali, ale určite ho šupnem do pracky.. 😉
@marianas my sme ho pouzivali v polskom kociku Magical (hlbokej aj sportovej casti ) a v peg perego aria.
prala som na 30tke.
Ahojte, aj ja mam vybraty fusak womar, rozhodla som sa pre verziu s ovcim runom, pretoze je antialergicke, vyborne zohreje a deticky sa neprehrievaju, co hrozi ked vbehneš s kocikom v zime napr. do obchodu. Viete mi poradit kde sa da kupit najlacnejsie? Dakujem za tipy. 😎
ajoj, aj ja idem kupovat womar, lacno vychadza na perinbabe a na hrajko. zavisi aj od sposobu dopravy
@marianas máme ho v golfáči... je to dobrý fusak, len tá predĺžená časť je na náš golfáč až príliš dlhá a trie sa mi spodok o predné kolieska..
Ak máte u vás veľmi tuhú zimu odporúčam ovčie rúno, ale ak nie, tak si vystačíš aj s fleecovým, dieťatko bude určite teplo oblečené takže ja odporúčam fleece