Ahojte,čo je lepšie,neviem sa rozhodnúť. Čo na jar a na jeseň? Fusak jarný, ktorý sa dá odopnúť a ostane podložka,alebo nánožník len? Ale aj tak budem potrebovať niečo pod neho, keď bude chladnejšie. Ako to máte vyriešené? A ešte na leto nejakú podložku bavlnenú, to viem. Len to ostatné sa neviem rozhodnúť,aby som nekupovala zbytočne 🙂 Do športového kočíka som zabudla...
aha, no na leto ja budem davat pod maleho taku plienku, nie specialne podlozky, tie vacsinou zmensuju miesto na sedenie
Ja mám 3 fusaky 🙂 Zimný, keď je pod nulou, zimný nad nulu a jarno-jesenný. Nánožník používam na fusaky, ak veľmi fúka. Podľa mňa samotný nánožník veľmi nezohreje. 🙂 A v lete nedávam nič. Mám kočiar čo sa dá ľahko prať.
Tak asi bude dobrý jarný fusak tiež,že? lebo ten nánožník nič moc ,aj tak by tam musela ísť deka alebo čo
@mia265 áno. 🙂
@mia265 - ahoj, my máme tiež na jar a jeseň jesenný/jarný fusak - nánožník ozaj nehreje, je to len bariéra proti vetru.
Pri dcérke som ho nemala, nejak som sa zariadila, ale synček si zvykol vonku spávať denne, tak som to veľmi ocenila, a fusak som kúpila. Ozaj využitý naplno. Máme tento: http://www.emitex.cz/fusak-2v1/?pos=12
Na zimu zimný fusak 🙂
A práve pozerám, že majú aj dáke novinky, že softshell - možno to nahradí nánožník, že keď navyše prší menej alebo fúka, nemusíš hneď vyťahovať nánožník a plášť dažďa. Inak sa mi to vidí také isté ako to vyššie. http://www.emitex.cz/cz/menu/120/produkty/vyrob...
Na leto sa mi osvedčila podložka do kočiara na mieru ušitá 😉
ahoj, ja mam dva fusaky jarne, znacky buggy snuggle a jeden softshell nanoznik, ak fuka...alebo do sychraveho pocasia, ked zrovna neprsi nejak, aby clovek hned nemusel riesit prsiplast.... som s tym velmi spokojna, da sa to odzipsovat cele, alebo iba zospodu
zimny mame vybotny tiez, akurat je trosku sirsi do nasho kocika, ale zase tam ma krpec dost miesta a to je red castle eskimo, jeho obrovska vyhoda je, ze sa prisposobuje teplote a dieta sa v nom nepriehrieva a nepoti sa :D tiez sa da pouzivat teda aj na jar a jesen, podla pocasia
ja myslim, ze fusak je super vec, aj jesenny, jarny aj zimny