Fusak pre ročné dieťa

july0
9. okt 2022

Ahojte potrebuje dieťa fusak na zimu ak v novembri už bude mať rok a bude mať overal zateplený ? Chcem kúpiť elodie, a ak áno tak akú veľkosť na dĺžku ?

patka06
9. okt 2022

Ročná už behala a bola v športovom kočíku, fusak sme nepoužívali.
Nosila oteplovačky /vetrovka + nohavice/ na nohách čižmy, v kočku sme mali deku alebo nánožník.

tamarkissova
9. okt 2022

Môj maly ma 15 mesiacov a ešte používam fusak, my mame Floo for baby takze ti neviem povedať.. je nám tak akurát…

lenuska9999
9. okt 2022

@july0 my sme fusak používali aj keď mal malý rok. Dala som aj kombinezu aj fusak do športového kočíka. Ale my sme chodili aj v zime na výlety. Napr s kocikom po pristupnej ceste na prechádzku na nejaký kopec, kyslíkove cesty atď.. takže ak ste pol dna preč v zime odporúčam dat aj fusak aj kombienzu. Okrem toho stále je lepšie ak je teplo odzipsovat fusak, ako keby malo byt dieťaťu zima

zuzanka.zuzu
9. okt 2022

chcem aby moje dieťa bolo v teplúčku, naj naj najlepší fusak aký som našla je cotonmoose ARCTIC (nie tie nižšie modely) 👍 to je totálna šupa, som mega spokojná - ale je len do šporťáku, do vaničky by som ho nechcela

baluinka
9. okt 2022

@july0 my mame Xl ander X cosy, je dlhyy,bude mat v januari 2r a urcite sa donho zmesti este, a spodok fusaku vk vnutri je z takej nepremokavej latky,takze sa to lahko vycisti,ked ju tam dam v topankach (to sa mi nepaci na Elodie,fusaky su sice krasne ale ta biela "ovecka" po celom vnutri..no nechcelo by sa mi to cistit), Druhy fusak mame Emitex Combi, tiez super.

majlo1234
9. okt 2022

Ak sa dieta samo hybe, nwpotrebuje ho, ak len sedi v kociku, podla mna by bodol(myslim si, ze barsjaky bude dobry, pokial nie ste vylozene outdoorovy tip)

mia_von_prag
9. okt 2022

Môj spával vo fusaku v kočíku až do roka a 8m. Potom sa oteplilo a ďalšiu zimu uz fusak a skoro ani kočík nechcel.
Myslím, že ak spí v kočíku, tak ten fusak je dobrý

july0
autor
10. okt 2022

Diki baby asi ho bude predsa len treba