Potrebujem radu od maminky, ktorá má tento fusak. My máme doma Emitex, ale je strašne veľký a uvažujem nad niečím menším, na túto zimu.
http://www.tomsta.sk/product/detsky-fusak-klasi...
Presne toto je on...Len neviem, aké veľké dieťa tam zmestím, netuším, či 90cm bude stačiť. Prosím maminky, poraďte. Ďakujem
beruska, náš ma 70cm...takže myslím, že by vošiel...ale preto sa pýtam, lebo to môže byť odhad....keď je bábo tak naobliekané, fusak stiahnutý pri hlavičke...ja by som nekupovala druhý, ale v tomto sa malý nemôže ani pohnúť, dokonca tak trčí z kočíka, že tam ledva dám fusak...a do môjho šporťáka nevojde ani náhodou...a to máme tako jumper x, čo je riadny tank 😀
a Emitex sa dá odopnúť, len malému musím zabaliť nohy do deky, aby mu netrčali 😉
aha nevejde se ti do korbicky jo? 😒 zase do fusaku ho moc neoblikej , to se ti bude potit, ja mam teda jiny fusak ale mela jsem to odepnuty spodek a zahnuty dolu a uz jsem nedavala deku...
me se vejde i do sportaku s fusakem 😉
nie, neobliekam ho veľmi, ale ten fusak je o 10cm širší, ako kočík, takže to tak aj vypadá 😠 😠
fusak sa kupoval v deň, keď sme šli domov z pôrodnice, lebo z ničoho nič sa ochladilo, tak sa na výber moc nedbalo a takto to dopadlo...keby chcem ísť so šporťákom do mesta, tak nemám šancu..
fasak je peknej, 90cm mivaji deti na 1,5 roce ale podle me je zbytecny kupovat fusak kdyz uz doma mas... aspon bude prcek zachumlanejsi a Emitex jde dole odepnout ne? 😉