Ahojte,
hľadám vhodný fusak pre decembrové bábo, keďze bude malinké a v hlbokom kočiari nechcem veľký fusak, ale zasa aby sa dal použiť aj na budúci rok.
Zvažujem tieto dva, máte niekto s nimi skúsenosť, aké sú ich výhody, či nevýhody? Neviem či nie je lepšie zapínanie v strede, ako mať po bokoch.
Kto vie poradí, ďakujem 🙂
https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/rtp1/nes...
https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/utj9/fus...
Este kočík nemám,chcem ho kúpiť tak koncom mesiaca,ja chcem Cam Dinamico,ty máš akú značku kocika?Ale myslím,že tie fusaky 3 v 1 sú väčšinou podobný rozmer,je tam naspodu taká snurka dá sa stiantut,aj pri hlavičke,aj pri nohach.
ja som kúpila Bexu. Máš pravdu, oni sú všetky viac menej rozmerovo rovnake, len ked si predstavim to 50cm bábätko v 85cm fusaku, no ale inak to nejde 🙂
Kamoska má Bexu,asi starší typ,kupovala ho na bazosi.Ale zas je lepší vacsi fusak,podla mna,male rychlo rastie,ja som tiež chcela radšej 3 v1,aby som ho využila na dlhšie,a ked sa to stiahne dole tou snurkou,tak ten fusak nieje veľký. 😉
tak nakoniec vyhral Nestor, tiez ten Combi ale bez macika chcem 🙂
uz len farbu musim vybrat a objednat...a som zvedava, aky bude nazivo a hlavne v decembri, ked sa zacne vyuzivat....uz sa tesim...
my sme ho objednavali zo stranky e-kočíky.sk,mali ho tam v akcii.ja mám taký grafitový,sivý.
@adigo81 Ja mam Cam Dinamico a dnes mi dosiel Emitex Mumia 🙂 Do vanicky hlbokej je uplne ako sity...Fakt,presne na mieru tam sedi 🙂
tak sme na tom podobne,ja 13.12 🙂 ,videla som ich aj ja uz viac v meste,ale osobne nepoznam nikoho,kto ho má 😉 A aku máš farbu?
Ja mám ten flisovy,to rúno je sice teplé,ale naročnejsie na pranie,myslím že sa perú v lanolíne a v rukách,nie v pračke,aj sú ťažšie.
tak dnes mi prisiel bezovy ovci a je krasny, mas pravdu bude s nim viac prace ako s flisovym, ale co clovek pre to dieta neurobi 🙂. A najvacsia obava, ako sa zmesti do kociara je zazehnana, zmesti sa 🙂
@janikes Ahoj, prosim ta. Vosiel ti ten fusak v pohode?lebo ja mam vanicku 70cm a tiez ho chcem objednat 🙂 a ako ho hodnotis uz po uzivani?osedcil sa? Vdaka
@patricia33 ahoj, bol super. Velmi teplucky, tym ze krpec bol januarovy a spaval vonku v kociku, tak sme ho max. vyuzili a nemusela som ho nejako speci obliekat.
@janikes ďakujem za odpoveď a dokedy sa ti prosím vmestilo bábätko s fusakom do vaničky ?
@patricia33 no moj sa zmestil do vanicky len do 5 M a to bez fusaku, nakolko ako polrocny mal uz 75cm 😀. My sme fusak pouzivali len 2-3M a potom o rok uz bol fusak v golfaci
@janikes tak to bol riadne dlhý 😁 . Môj snáď vydrží dlhšie vo fusaku a vanicke 😂
Aj my budeme mat v decemri babo a tiez sme kupovali Nestor Combi Bear 3 v 1,uz ho mam doma,vyzera byt pekny,ale ci bude aj prakticky,to uvidime az v decembri 🙂