ahoj,
máte niektorá takýto fusak? Ako ste s ním spokojné?
Mňa by zaujímalo, či tento fusak využijem aj v športovoam kočíku napr. na dalšiu zimu keď bude mať malá 2 roky. Dávate do šporťaku fusak alebo len deku a bábo oblečiete viac?
Ďakujem za rady.
ahoj Tamia u nas ho ma polovica JULOVIEK 2007 cize odporucame a nosime ho od zaciatku zimy v sportovom kociku 😉
Ahoj , ja ho mám , ale nejak špeciálne som ho zatiaľ nevyužila. Tu predlžovaciu časť ešte nie , ale už Začnem, lebo malý sa miuž nezmestí do tej základnej časti. Ja som si ho kúpoila hlavne kvôli tomu , že sa dal nasadiť na sedačku vajíčko , lebo inak bolo v zime nepoužiteľné. Je tam taká príprava na bezpečnostné pásy - prereže sa to.Ale použila som to snáď 2x , lebo malý bol po dvoch mes. do vajíčka veľký a celý pokrútený a v tom fusaku tam bol napresovaný , nemohol sa ani pohnúť. Tá predlžovacia časť sa asi ale bude dať pekne využiť , hlavne na športový kočík 😉
tamia, mne ho na zaciatku zimy odporucili mamicky prave tu na Konikovi. Som s nim velmi spokojna. Potrebovala som zohnat fusak, ktory by sa mi zmestil do kocika - vanicky a aby sa mi tam zmestil aj maly. Poradili mi presne ten ako davas link. Je vyborny. Dobre drzi teplo, nemusim maleho do neho babusit. Uz ho mam v sportaku, do hlbokaca sa uz maly nezmesti ani bez fusaku 😉 . Odporucam ho.
Ja som zas mala pocit , že je nejaký chladný. Dávala so malého do overalu , do hrubej deky a až tak do fusaku. Ale my bývame v Tatrách a tu je väčšia zima 😀 Ale inak je fakt presne do vaničky 😅
ja ho tiez mam. pouzivam ho do sportoveho kocika aj s tou predlzovacou castou... je super teplucky, a ked nieje az taka zima, dam tam len tu zakladnu cast ale len spodnu. bez vrchej - prikrivky. aby mala malicka odspodu teplo a navrchu jej dam deku. zatial nemala nikdy studene nozicky 😅
Ja ho mám tiež a je perfektný, najprv bol vo vaničke, od decembra je v šporťáku a je supééér. Na budúci rok ho využijeme už predĺžený a bude sa to super umývať po topánočkách.
A v šporťáku mám fusak a na tom ešte deku a malý má na sebe klasika - bodynko, drigovicu a bundičku. Ak je vačšia zima, tak má štrikovaný svetrík, alebo na drigovici ešte vestičku, nech má viac vrstiev. Určite ho využiješ aj v šporťáku.
My sme ten fusak 3 v 1 kupovali minulu zimu, do sportoveho kocika.. teraz ho mame vo vanicke pre babo, samozrejme odopla som z neho tu spodnu cast.. maleho tam davam v dupackach a overale.. do nasej vanicky ( DREAMI, kocik quiiny speedi sx) je to len len.. ale s fusakom som spokojna.. do autosedacky ho nepouzivame, tam mame autozavinovacku, tiez od EMITEXu..
aj my ho mame, zatial len vo vajicku, je super teplucky a nepremokavy 🙂
jeziiis ena ta zavinovacka od emitexu je uplne perfektna. aj do kocika. aj my ju mame. 😀
lusil2005: ved aj my sme tu autozavinovacku pouzivali pri prvom babu aj do vanicky kocika, kym sme nemali fusak.
Ahojte aj my mame tento fusak a sme velmi spokojny.
Skoda, ze ked sme ho kupovali este nebol tento
http://www.malvik.sk/Kociky-doplnky/fusaky-a-pe...
Da sa rozobrat aj na letnu verziu a tym padom netreba tenky fusak na teplejsie obdobie resp. flisovu zavinovacku do autosedacky 😵
Ahojte,
aj my máme tento fusak a aj autozavinovačku tejto značky a sme veľmi spokojní. Najskôr sme kúpili fusak, najmä kvôli autosedačke, ale malý tam bol veľmi napasovaný, preto sme kúpili autozavinovačku a bolo to OK.
my sme vcera vyskusli fusak aj do autosedacky a v pohode 🙂 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
aj my máme tento fusak a nemá chybu...
aj my mame ten fusak a sme s nim max. spokojní......nemenila by som.
Ahojte.
My mame tiez ten fusak a je fakt super...odporucila by som ho kazdemu. Maly bude mat o mesiac 2 roky a v pohode sa don zmesti. Minulu zimu som tento fusak pouzivala v hlbokom kociku /nepredlzenu verziu/ a tuto jesen a zimu ho pouzivam uz predlzeni v sportaku - Chicco CT0.4.
máme ho všetky - december 2007 - www.babetko.sk 😀
budeme mat na zimu tento kocik - modro-zltej farby a rozmyslam nad kupou fusak Emitex.
http://www.babybazar.sk/sportovy-kocik-id172313...
Ktoru farbu by ste vybrali, aby pasoval do tohto kocika?:
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3771620
zatial díky
ahoj lyzenka,
ten fusak (oranžovo sedý) by osm brala ja do oranžovo šedo béžového kočíka.... 🙂
Pošli lepšie foto toho kočíka čo budete mať.... je ho zle vidieť...
babulky ak by ste niekto chceli tak predávam tmavomodrý zvonka a svetlomodré vnutro. malý ho mal akurát minulu zimu. je fajn ale nám nepasuje do kočíka či skôr neladí. takže musí ist preč z domu.
Tak ak by ste ho niekto chceli hodte mi IP. je ako nový, však čo by na nom aj zničil.
tamia, tu je myslim lepsie foto:
Tiež ho mám... je super, variabilný... len odporúčam, mne sa hodí i farbou...
assimilate,
už ho používaš, lewbo v pase máš uvedené, že si čakateľka 🙂 . Ja by som rada vedela, či sa nešmýka v športovom kočíku?
tamia vobec sa nesmyka a je uzasny 😵 a teplunky
mame, kupeny minuly rok a sme spokojni
skolara,
a aký máte kočík? lebo mne predavač v obhcode povedal, že sa šmýka a že nech si to rozmyslím... bolo mi to divne, že nechcel za každú cenu predať ale poradil....
zuzana76,
používala si ho tiež už v športovom kočíku? aký máš kočík?
čau lyuenka mame rovnaky kočík 😉 No ja mam tento len ako záložný do auta, normálne mame GRACO Tour de Luxe
no a fusak ma ešte po mne taký vyše 30-ročný ale je to pravá ovčia kožušina, tak sa ho neviem vudať, aj ked je hnúúúsnýýýý a nemoderný (to akože jasne)
no a zhanam na zimu nejaký second-hand v bežovej alebo oranžovej farbe... neviete niekto poradiť??? Ale velký, lebo naš maly ma v 19 mes. už 95cm na výšku
ten Emitex by sa dal, ale vela toho nemienim investovať, lebo narok už bude syn aj tak do kočíka privelký...
tamia, pouzivala som ho aj v sportovom kociku, mame Jane a aj farebne celkom sedia, mame jane tmavomodro-tyrkysovo-zeleny a fusak je tyrkysovo-tmavomodry.
sassi, aj mne svokra dala taky fusak po manzelovi, ale mne sa zdalo, ze vobec nebol taky teply ako tento emitex a este ta kozusina aj zapachala, teda mne, niekomu to mozno nevadi, tak som kupila tento Emitex a super, som spokojna. A navyse ten 30 rocny kozusinovy bol aj velmi velky a nezmestila sa nam ani do navicky hlbokeho kocika
zabudla osm dopísať, že ten fusak sa dá predlžiť.
je to tento fusak:
http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...