Dobry den mamicky.Chcela by som sa opytat na vhodny fusak pre 11 -12 mesacne babetko do sportoveho kocika? Aky je najlepsi? Chcem aby sa dal pouzivat a do sanok atd. Taktiez aby "rastol" s dietatom...t.j. aby bol vhodny aspon do 3 rokov a aby sa dal dole rozopnut v pripade spinavych noziciek. A jasne aby bol teplucky...Viete mi poradit pri vybere??? Po pripade mate nejake ponuky? Dakujem vopred za rady.
ahoj, podľa mňa (my sme taký kupovali minulý rok) je super fusak zn. Little Angel s tým špeciálnym materiálom Outlast, pretože ten reguluje teplotu, dieťatko sa nepotí, ale nie je mu ani zima. Je to že vraj špeci materiál, ktorý bol vyvinutý pre kozmonautov a teraz ho používa ten český výrobca Little Angel do vecí, ktoré šijú... Naša malá bola v ňom spokojná, vôbec nebola ani prehriata, a nebola jej ani zima. Dokonca sa dá ten fusak aj rozširovať a samozrejme spodok je odopínateľný ...Akurát som ho tento týždeň pozerala (už príprava na zimu, že čo budeme dokupovať) a veru ho použijeme aj tento rok ... Maximálna spokojnosť... 🙂 Z tej značky máme aj iné veci a neviem si ich vynachváliť, dokonca aj v lete bola v tých vecičkách úplne v pohode, žiadne potničky, nič, úplne v suchu ...
môžeš mrknúť napr. tu:
http://www.babytrend.sk/kategoria/textilie/fusa...
(aj s tým obchodom maximálna spokojnosť 🙂 )