Fusak do šporťáku Quinny

psyxooo
1. feb 2013

Mamicky, mate niektora skusenost s originalnym Quinny fusakom do sportaku Quinny? /najlepsie do Quinny Moodd/ Alebo pouzivate donho inu znacku? Lebo mne sa zda tenucky a aj dost maly, konkretne tento http://quinny.sk/znacky/Quinny_2013/Doplnky-Qui...

castania
1. feb 2013

My mame quinny buzz a aj original fusak donho a je dobry aj dost velky do sportiaka. Kedze u nas su dost velke zimy,tak smr kupili uplne normalny klasicky ( ziadny znackovy) fusak s kozusinkou a tiez tam super pasuje;)

zuzikkaa
2. feb 2013

@psyxooo ja mám quinny freestyle a používam fusak vomar- otvory na popruhy sedia vnútri je teplučký flis a spodok sa dá odopnúť,tak keď už krpec bude behať nemusím hore dole obúvať. Využili sme ho aj na sánkach pre väčšieho,,odopla som spodok a on bol zapnutý vo fusaku a trčali mi iba nohy.
tie quinny fusaky podla mňa niesú praktické...

evamarket24
2. feb 2013

Máme v ponuke univerzálne fusak do 3 rokov - Kaiser - teraz za akciové ceny. Sedia do väčšiny kočíkov.

psyxooo
autor
2. feb 2013

@zuzikkaa dakujem

trti
22. feb 2013

Ahoj, neviete či do Quinny Moodd sedí aj iný Quinny fusak, napr. Senzz? Ďakujem za radu 🙂

v3v3rica
9. okt 2013

@evamarket24 pise sa,ze kaiser sedi do vacsiny kocikov, myslite, ze aj do quinny buzz?lebo sa mi zda dost mohutny, dakujem za odpoved

evamarket24
9. okt 2013

@v3v3rica Kaiser Iglu ma sirku 48 cm a dlzku 105 cm, Thermo aktion sirku 45 cm a dlzku 100 cm. Takze najlepsie ak si to premeriate v kociku, ako by vam pasoval. Pekny den, Eva
Teraz k fusakom Kaiser zdarma krém Bübchen do zlého počasia. Platí do konca októbra.

v3v3rica
9. okt 2013

@evamarket24 dakujem za pomoc

vierusia
27. okt 2013

@psyxooo aky si nakoniec kupila fusak? 🙂 ja terazz hladam...

michaeladekan
15. dec 2013

Ahojte ja mam quinny mood a bekupovala som original fusak quinny kedze sa mi zdal velmi tenky a aj na predajni mi to potvrdili.kupila som elodie detail la baroque a parada krasny ;)

emilyx
26. máj 2014

@michaeladekan ahoj prosim ta chcem kupit tento kocik je dobry do 3 rokov? Je aj pre vacsie babtko? Dakujem!

michaeladekan
26. máj 2014

@emilyx pisala som spravu 🙂