Ahojte, áno táto otázka už tu bola, no príspevky už sú staré pár rokov a na trhu kopec nových fusakov. Prosím vás, aký fusak pasuje do športovej časti kočíka Concord Neo? Originál fusak už sa nepredáva. Ďakujem
@andula1988 napíšeš, prosím, ešte raz ten fusak? To zapinanie som poriešila a odstrihla som šitie, čiže už sa dajú odopnúť 😉
@mrs_m tak v tom pripade ti tam pojde akykolvek …… lepsie budu sediet do korytka su inak tvarovane …. Pochvaluju si aj lodger
@andula1988 jaj akože typ "do korýtka", ja som ťa nepochopila najprv 😁 no už som dva objednala a aj vrátila, lebo boli príliš veľké, keď som tam malú zapla, tak to odstávalo, že ani vladtne nebola zakrytá. O Lodgeri som čítala, tak asi ho skúsim, len tie dizajny sú teraz také zvláštne 🙈
@mrs_m najlepsie by sedel do korytka ale sportova cast u nea o trosku mensia tak treba vyskusat …. A myslim, ze aj zapinanie sa neda uplne odopnut ak sa dobre pamatam tak najlepsie aby otvory na fusaku boli na suchy zips (myslim tie vzadu cez ktore ide zapinanie )