Fotky vašich kočíkov

sisi333
5. jan 2014

Budem rada za kazde foto a koment 🙂

baryana
5. jan 2014

@sisi333 ja mam camarello Q12 exclusive a som max spokojna. je to trojkombinacia. do cca 8 mesiacov som pouzivala vanicku, potom sme presli na sportovu verziu a vajicko sa zapina na konstrukciu, co som ocenila pri cestovani autom. a ked uz sme vajicko nevyuzivali, tak som do auta kupila lahucky maly kocik. a po vonku do terenu som camarello veru vyuzila dost.

standu
5. jan 2014

Concord wanderer. ja som max spokojna. lahky, dobre ovladatelny, reverzne sedenie, polohovanie do lahu a sportiak je jeden z najdlhsich loznou plochou. my sme mali vanicku strasiu, proton tu z bazarika. je vacsia ako ta nova. aj tak sme v nej malu vozili len do 5mesiacov, chcela sa divat von.

zuzana2000
5. jan 2014

BEXA B4 .....perfektný, maximálna spokojnosť, ľahko ovládatelný , veľká hlboká vanička nemám čo vytknúť. 🙂

staford
5. jan 2014

toto bol náš Dorjan plne využitý velký bez problemov žiadna chyba,či už vaničkado cca 9mes. alebo športový aj autosedačka a veru sme ho hned aj predali

lulux83
5. jan 2014

My mame tako captiva mohivsn, zatial absoluna spokojnost, nemrnila by som. Splna vsetky aj tie najnarocnejsie poziadavkypodla mna a to som riadne dlho vyberala..

stellamaris
5. jan 2014

Emmaljunga Cerox,limitovana edicia Navy Nautic 😉 velky,krasny,prezil aj lety do Londyna a sluzi spolahlivo dalej 😉

sisi333
autor
5. jan 2014

@ifkael ty koky tak ty si mala iny vozovy park doma a mas termin vo februari ako ja 🙂

ifkael
5. jan 2014

@sisi333 tak pri tolkych detoch vyskusas :D ale uz ziadne experimenty 😉

jesi25
5. jan 2014

My mame tento,este nepouzivame🙂

lejlla
5. jan 2014

Tak aj ja pridavam tie nase...nespokojna som bola iba s Bexa,tu by som uz nekupila.inak ostatne v pohode ale top je Jane a Coletto...

sunnyfunny
6. jan 2014

@jesi25 Ahoj,prosim Ta,co je to za znacku?

jesi25
6. jan 2014

@sunnyfunny je to concord fusion travel set 2013

tatianka7
7. jan 2014

Nuna pepp-absolútny top po jedenástich pokusoch a na zimu Cam cortina X3 -tiež univerzálny,máme trojkombináciu na začiatok pre druhé bábätko ale určite budem kupovať nejaký nový.

mimikas
7. jan 2014

Ja tych fotiek budem mat asi viac 😒
Moj prvy kocik Peg Perego GT3, uzasne jazdne vlastnosti a sportova cast naozaj velka, prejda kazdy teren, ALE po zlozeny je velmi velky a zaberie cely kufor aj vacsieho auta a patri k tym tazsim kocikom

mimikas
7. jan 2014

Kocik c.@ Peg Prego Book Completo, skvely 🙂, lahky, velmi skladny, super strieska, ja som mala len sportovy takze sedenie bolo dost velke. Je to ale kocik skor do mesta, zvladne lahsi teren 😀 . U mna velka spokojnost

mimikas
7. jan 2014

Chicco Multiway Evo - asi najvacsia hlupost aku som kedy kupila, velke sklamanie.

mimikas
7. jan 2014

Nas najnovsi prirastok, Baby Jogger Mini GT, zatial obrovska spokojnost, skvele jazdne vlastnosti, ide tichucko, kolesa nehrkocu ani ked idete po zamockej dlazbe, sedenie je naozaj obrovske takze je vhodny aj pre vacsie deticky, skladanie jednou rukou 😅

tatianka7
7. jan 2014

No a ešte tu je zopár kočíkov ,ktoré sme odksúšali: Coneco mustang-celkom dobrý,ale neperoval,a tá natáčacia náprava nebola bohviečo,Moon buggy fit-to bol len do auta ku conecu,Chicco Multiway,a Chicco ct04- super výbava,pohodlný,ale ked už bol malý ťažší,tak sa mi ťažko išlo,Tako jumper,skvelý do zimy,terénu,ale športová časť sa mi zdala malá,nám navyše nevošiel do kufra,BC loola up-super kočík,ale my sme mali nejaký kazivý,inak golfky s vlastnosťami športiaka,Quinny buzz-absolútna nespokojnosť,Quinny zapp naopak úžasný,Abc design 3tec-neperoval,nám do terénu nebol ktoviečo,ale inak bol úžasný

wawrita
7. jan 2014

Mutsy Evo, maximalna spokojnost. a ze sa svetla farba rychlo zašpiní je blbost .