Budem rada za kazde foto a koment 🙂
Concord wanderer. ja som max spokojna. lahky, dobre ovladatelny, reverzne sedenie, polohovanie do lahu a sportiak je jeden z najdlhsich loznou plochou. my sme mali vanicku strasiu, proton tu z bazarika. je vacsia ako ta nova. aj tak sme v nej malu vozili len do 5mesiacov, chcela sa divat von.
My mame tako captiva mohivsn, zatial absoluna spokojnost, nemrnila by som. Splna vsetky aj tie najnarocnejsie poziadavkypodla mna a to som riadne dlho vyberala..
@jesi25 Ahoj,prosim Ta,co je to za znacku?
@sunnyfunny je to concord fusion travel set 2013
Ja tych fotiek budem mat asi viac 😒
Moj prvy kocik Peg Perego GT3, uzasne jazdne vlastnosti a sportova cast naozaj velka, prejda kazdy teren, ALE po zlozeny je velmi velky a zaberie cely kufor aj vacsieho auta a patri k tym tazsim kocikom
Chicco Multiway Evo - asi najvacsia hlupost aku som kedy kupila, velke sklamanie.
No a ešte tu je zopár kočíkov ,ktoré sme odksúšali: Coneco mustang-celkom dobrý,ale neperoval,a tá natáčacia náprava nebola bohviečo,Moon buggy fit-to bol len do auta ku conecu,Chicco Multiway,a Chicco ct04- super výbava,pohodlný,ale ked už bol malý ťažší,tak sa mi ťažko išlo,Tako jumper,skvelý do zimy,terénu,ale športová časť sa mi zdala malá,nám navyše nevošiel do kufra,BC loola up-super kočík,ale my sme mali nejaký kazivý,inak golfky s vlastnosťami športiaka,Quinny buzz-absolútna nespokojnosť,Quinny zapp naopak úžasný,Abc design 3tec-neperoval,nám do terénu nebol ktoviečo,ale inak bol úžasný
@sisi333 ja mam camarello Q12 exclusive a som max spokojna. je to trojkombinacia. do cca 8 mesiacov som pouzivala vanicku, potom sme presli na sportovu verziu a vajicko sa zapina na konstrukciu, co som ocenila pri cestovani autom. a ked uz sme vajicko nevyuzivali, tak som do auta kupila lahucky maly kocik. a po vonku do terenu som camarello veru vyuzila dost.