Ahojte, vedeli by ste mi odporucit nejaky extra lahky, jednoduch golfovy kocik pre dieta? Pre 2 rocneho. Hlavne do mesta, keby sa unavil v chodzi, a aby som ho mohla lahko zlozit niest aj na.
Dakujem
Ja sice nemam golfovy ale celkom šikovný kočik, dá sa dať do úplného lahu, easywalker miley, je do 22kg, váži 7kg a da sa poskladať na velkosť príručnej batožiny, má ochrannu tašku a traky na nosenenie.Fakt super kočik.
Pozri video na youtub, najdeš tam prezentáciu.
@dotka04 neoplatí sa kupovať niektore kočiky pouzite, niekedy len 20euro rozdiel medzi použitím a novým.
Ja mám miley a teraz je aj v akcii na miminkovo.sk,
Ja mam tu koralovu farbu, je krasna ale dosť hakliva farba, uz by som tmavšie zobrala ale da sa komplet poťah dať dole a vyprať v pračke.Môj starsí syn ma 5r on tiež este sedel v tom minulý rok kým mal 25kg, ale teraz už ma 30kg radsej ho tam neposadim🙈
Maleho som davala aj s vajíčkom do kočíka a nepotrebovala som ani nadstavec, dala som kocik do polosedu a krasne vošiel vajičko .
Ja niekedy s tym chodim aj na polnej ceste i ked neni celkom na to urcený kočik ale zase nie dlhe trasy
Ja som mala taky na prepravu v MHD, aby som si vedela sama nastupit aj vystupit s kocikom, bol to Mclaren, mal asi 4 kg. Ale teda neviem si predstavit zlozit ho a niest na pleci, to uz radsej tlacit pred sebou, aj ked dieta cupita povedla