Existuje športový alebo golfový kočík od narodenia?

mikavo
16. apr 2012

Ahoj baby, keďže máme problém so skladovaním všetkého možného a najmä kočíkmi, chcela by som vedieť, či existuje nejaký športový kočiar vhodný od narodenia? Mám na mysli taký, kde by bábätko mohlo ležať a nefučalo by doň, proste niečo čo by mi dokázalo nahradiť 3-kombináciu, ktorú v byte nemám kde uskladniť. Ďakujem

xlucia
16. apr 2012

vysoko pravdepodobne nie. lepsie riesenie je to co nepotrebujes predat, a nemusis skladovat. novorodenca by som do sportaka ani golfaca v zivote nedala, ani keby lezal rovno, a to z viacerych dovodov. najdôlezitejsie je jeho bezpecnost

lili777
16. apr 2012

Kúp si Inglesinu Magnum. Je to super kočík od narodenia. ŽIadna výmena vaničky, dá sa dať úplne do ľahu. Super sa skladá, ja som mala aj podvozok s nafukovacími kolesami bike, tiež allum - je ľahší, super do mesta. Je to fantastický kočík.

mbrazd
16. apr 2012

ahoj, ja som pri oboch detoch mala polohovatelnu autosedacku a potom rovno športový kočík, prva bola v sportovom od 8 tyzdnov a druhá od 3 mesiacov. Mali sme Jane Unlimit, sedacka sa ta otocit k tebe. Moj nazor je, ze na SK sme v mnohých veciach neprimerane opatrní, ak sa pozries v zahranicí, v mnohych krajinach niečo ako vaničku na kočík ani nepoznaju

lucka1987
16. apr 2012

su sportove kociky ktore maju opierku uplne v lahu a v nom je novorodenecka taska ci fusakotasku .. .. napr peg perego centro .. kukni internetove obchody so sportovymi kocikmi .. a na jednotlivom druhu uz uvidis ci je vhodny od narodenia

hajanka
16. apr 2012

od narodenia uplne asi nie (najskor by som od cca 3mes.)
ale zameraj sa na sedacky typu korytko, to su tie v tvare U oblom tvare ktore sa polohuju cele vyklapanim (zaroven nozky aj chrbt. cast), nie v tvare L, kde sa polohuje osobitne. Su podobne riesenie ako vajicko a v nich moze byt babetko od narodenia, predsa.
sportovu cast kocika by mala byt prisposobena mala by byt ako tzv. korytko (podobne ako vajicko) v jemne oblom tvare, babetko sa v nej nesmyka ritkou dole zo sedadla, nepada do stran, nie je v nej stratene.
Sedacka by ho mala pekne obklopovat, niektore obsahuju aj novorodenecke vlozky (ako Stokke) tieto sedacky sa vacsinou nedaju dat kompletne do lahu, su v cca 10-30st. uhle (ako pre babetka s refluxom) - to vsak nebrani babetku v nich plnohodnotne spinkat, navyse babetko ma chrbatik stale rovny a ma krasny vyhlad na svet. Mal by mat aj 5 bodovy bezpecnostny zapinaci system.
Neterka bola v sport. sedacke od 3,5mes. v Quinny buzz a od 4,5mes. v Stokke, urcite aj ine kociky maju podobne prisposobene sedacky.
do ineho typu sedacky urcite nie, babetko, ktore nesedi este samo pevne v nej nebude mat oporu, bude padat do stran, ritkou sa bude smykat dole, aj ked ho priputas

adriana132
23. júl 2016

Ak by niekto hladal odpoved na tuto otazku. .. Valco baby snap 4 - perfektný, lahucky, spratny, super ako cestovny kociar, dieta ma v nom vela miesta, je uplne do lahu, pisu ze je od narodenia ale predsa... ja by som do neho pre malicke babatko kupila buď original vanicku, ktora sa naklikne na konstrukciu (ak chcete, aby bolo dieta otocene smerom k vam) alebo vlozna taska (da sa kupit tiez aj original valco, len vo vloznej taske je dieta otocene opacne). Dokonca sa daju k nemu kupit aj nafukovacie kolesa, alebo ho rovno s nafukovackami kupit. Svagrina tento kociar má, a keby som nemala doma malo pouzivanu trojkombinaciu urcite pre dalsie babatko kupim tento. A este ...striesky sa daju vymienat. Pre lepsiu predstavu - prikladam foto. Mna tento kociar ocaril.