Chcela by som Vas všetky poprosiť o radu pri výbere golfiek, alebo aj šporťáku, ktorý by bol ľahký, skladný, ktorému nehrkajú kolieska a dá sa polohovať do ľahu, Poškuľovala som po Nune, Urbe od Mamas and papas, mám Teutoniu spirit, ktorá je super, ale ťažká a do menšieho kufra nemá šancu sa zmestiť:( Poraďte prosím a odporučte niečo, ďakujem.
diky
@gerich
alebo znacka baby jogger
ja mam city mini, je super, lahky, uplne uzasne sa sklada, zlozeny sa vojde aj do maleho kufra, lebo sa zlozi na taku placku v podstate, ma paradnu striesku, vetraciu sietku ked dieta lezi
jedina nevyhoda je ze sa nedaju polohovat nozicky
je aj Baby jogger city elite, ten je drahsi, ale ten ma aj polohovanie noziciek
@gerich z vlastnej skusenosti odporucam Inglesinu Avio.. lahko sa sklada, dobre sa polohuje... kazdopadne odporucam vyskusat... ak dietko v kociku este spinka, dobre si pozri opierku chrbta (hlavne jej dlzku)... ja som tiez velmi chcela Nunu, ale malemu ta opierka siahala len do pol hlavy, v Avio ma este kusok rezervu....
my sme mali Peg Perego Centro, uz je to starsi model, ale boli sme spokojni. Lahko sa skladal, bol pomerne lahky, polohovatelne opierka chrbta klik systemom, dost dlha opierka chrbta, polohovatelna opierka noziciek, kolieska boli tiez ok a nehrkal. Aspon ten nas nie. Zn. Mamas and Papas je v podstate tiez Peg perego, ma ho kamoska, neviem presne ktory model a tiez su s tym spokojny.
@gerich mrkni znacku britax