Mala by som záujem o taký, aby som mohla prať spodok fusaku zvlášť. Myslím si ze sa spodok zašpiní asi najčastejšie a preto mi to príde praktické. Zatiaľ som však taký nenašla. Preto prosím o radu vás, milé mamičky. Ďakujem.
http://www.emitex.cz/cz/menu/41/produkty/vyrobk...
ja mam takyto, ako tam aj pisu:
odepínací nánožník je uvnitř snadno omyvatelný, výhoda při ušpinění dětskými botičkami
zimní fusak je plně rozepínatelný na 3 díly, což umožňuje vyprat jen díl, který je ušpiněný
super, ďakujem pekne. Presne niečo takéto som hladala 🙂
ja mam tako a tiez ide odopat spodok
@hupkachnapka kaiser thermo iglu 😉 na spodu nie je fleece ale akoby zatepleny sustiak
odporucam emitex, je super
Ja som sa tiež napokon rozhodla pre emitex deluxe 🙂 Je super a veľmi sa mi páči aj dizajn
ahoj, ja som kúpila neznačkový, pomerne lacný fusak v kamennom obchode PRE DETI, vnútro fleece, vonkajšok šuštiak. Dá sa pekne odopnúť, syn ho nosil už minulú zimu a teraz bude zas. Nepoteším ťa, ak ti už bábo chodí, zašpinia sa obe časti aj keď jedna spodná trochu viac. Ja som vždy prala obe časti naraz. Bolo to v pohode.
ďakujem Vám všetkým veľmi krásne za pomoc pri hľadaní 🙂 asi sa aj ja rozhodnem pre emitex, vyzerá dobre 😉
@teegreen a Kaiser thermio iglu sa dá rozopnúť celý? pretože podľa obrázku sa mi zdalo, že sa nedal rozopnúť celý. Skúsim pozrieť tie návleky, to ma nenapadlo 🙂
Odporucam fusak angel outlast to je ceska vyroba
ahoj, skus pozriet emitex 🙂