Dievčatá, čo máte skúsenosti so Jané Powertack prosím napíšte. ja som mala 3- kombináciu adaptérovú verziu,ale pokayil sa mi podvozok. teray mám možnosť kúpiť starší šporťák Jané Powertrack, ale maminka nevie presne, o aký ročník ide a mala ho len ako športiak- t.j. nevie mi povedať, ako sa naklikáva vanička. Kočík nemôžeme ísť pozrieť, cesta by ma vyšla drahšie ako celý kočík. Na nete neviem yistiť o starších powertrackoch nič, len že existuje tzp a pevným a aotočným kolesom, tzv. 360. Toto je s pevným kolesom. Netušíte, či existuje viac tzpov powertrackov? Teda, či je teoretickz možné, že kúpim športiak, na ktorý sa nebude dať nakliknúť moja vanička? Ja mám verziu 2004. Exisytujú aj beyadaptérové powertracky? Máte niekto skúsenosť? Ja viem, je to straší kočík, ktorý sa už nevzrába, ale ja som ho mala veľmi rada aje mi ľúto celú 3- kombináciu vzhodiť, radšej bz som kúpila ten podvoyok a vzužila ešte aj vaničku..... ďakujem za rady
Ahoj. A čo sa Ti na podvozku pokazilo??? Mne sa zlomila rúčka v mieste regulácie jej výšky a mám to stále doma. Nevyhodila som to s tým, že možno to dakomu predám na súčiastky. Eva