Eshop s kočíkmi - skúsenosti

karind
27. mar 2017

Ahojte maminky, chcem sa Vás spýtať, máte Prosím vás niektora skúsenosti s e-shopom e-kociky.Sk? ? Ide O to, žeby som si chcela U nich objednať veľké množstvo vecí, a aj postieľku. Aké máte skúsenosti ? Za rady vopred ďakujem.

myrka1
18. apr 2017

Dobrý deň,

skúsenosti s uvedeným e- shopom nemám ..., ale pripravujem si vlastný a následne aj predajňu . Aj teraz už objednávam mamičkám tovar, ktorý potrebujú- no čo je dôležitejšie poradím . Ak máte záujem môžeme si zavolať , zato nič nedáte..0917 /821 356 .
Pre lepšiu dôverihodnoť 🙂 , viac ako 20 rokov robím v danom obore, nakupovala som baby tovar , školila , bola som vedúca predajne tiež ..Ak máte záujem , neváhajte a ozvite sa.

mimisk
18. apr 2017

@myrka1 tak to mate odvahu, lebo teraz vsetko v tomto obore upada

mimisk
18. apr 2017

@karind co sa tyka kocikov plati sa objednat peg perego, ale postielky maju predrazene

myrka1
18. apr 2017

Kočík - treba si uvedomiť pár detailov , zistiť najprv Váš spôsob života - požiadavky a potom poradiť kočík. Len tak povedať značku síce Vám viem, ale to by som nerada. Neviem kde bývate, či chodíte výťahom..akú máte postavu ( výšku ...) ..proste pár praktických otázok, aby ste mala aj správny kočík, ktorý Vám bude vyhovovať.
Postieľku , matrace - to všetko je o komunikácií, poradenstve .
Tiež doplnky ...samotný výber bude na vás..

Povedzme si úprimne, značky - ceny ...záleží o čo máte záujem.
Pekný večer