Elodie details

petuska456
5. mar 2013

Mate niekto golfac elodie details? Ja ho mám a veľmi ťažko sa ovláda, až sa narobim pri tlačení.ďakujem

miamar
5. mar 2013

Ahoj,

ja ho síce nemám, ale chcem ho kúpiť. Vravíš, že nič moc teda? Ak sa smiem spýtať, kde si ho kúpila? Ja by som si ho totižto chcela pred kúpou osobne pozrieť a hľadám predajné miesta v ba alebo okolí ba. ďakujem za radu

petuska456
autor
5. mar 2013

V aladine, kolieska sú des.idem to reklamovať.

miamar
6. mar 2013

@petuska456 fuuuha, to až tak? Takže to moc na nerovnosti našich chodníkov a do mierneho terénu asi vôbec nemá význam. ☹

sweets
13. mar 2013

Ahoj, chcem sa opytat, ze ake su tie kolieska, ci gumene alebo umele, lebo tiez ho planujem kupit, a ci sa ti ho podarilo reklamovat

romana01
22. mar 2013

Prave som odpadla, dnes som ho tam bola objednať. Čo je problém? Mne sa zdal v pohode, ale skúšali sme ho tam iba na kúsku☹

ajky
10. apr 2013

uz som ho skoro kupila, ved je lahky, preco sa tazko tlaci? a co tie kolieska? dakujem

simca06022011
10. apr 2013

Ako je to teda s tym kocikom?? Ja som ho tiez chcela objednavat... teraz zase mam dilemu :(

petka73
18. apr 2013

@petuska456 ahojky. Uznali ti reklamáciu? Rozmýšľam nad týmto kočíkom, ale veľmi si ma nepotešila :/

@romana01 a ty si ako spokojná? ďakujem

frangipani
6. apr 2014

kocky, ako ste teda po roku nakoniec spokojne s kocikom?

lucinka1104
4. sep 2014

Mám an predaj Elodie details bodka mala nechce byť v kočíku ma len 3 mesiace k nemu je aj unioverzál plaštenka ..ak by bol zaujem mam aj bodkovanu podložku deku značky Pimky do kočíka , velku červenu deku a tašku vo farbe striešky červenu