Easywalker Ruday - skúsenosti

28. apr 2021

Ahojte mamicky, vyberam kocik pre moje letne babatko. Najviac sa mi pozdava easywalker ruday..prosim ak mate s nim realne skusenosti prosim o kratku recenziu 🙂 Tu na koniku ma velku recenziu a aj odbornicky sa vyjadruju dobre, ale ja mam zaujem o nazor obycajnych zien. Je vanicka dostatocne velka? Naozaj zvladne aj lahsi teren? Naozaj sa s nim tak super kocikuje ako onom pisu?

Budem vdacna za kazdy nazor a skusenost. Pripadne ak mate napad aky kocik je tiez lahky a stoji za to, necham si poradit 😊

c_est_la_vie
28. apr 2021

Ja mam easywalker Harvey 2, rudey je jeho nový vylepšený model. Áno, nejaký terén zvládne ( ľahšiu prechádzku do hôr, my sme testovali výstup na Katarinku). Dobre zvládal aj sneh, pokiaľ nebola 20 cm clapkanica.
Ovládanie najlepšie aké som skúšala, vieš ho otočiť o 360 stupňov takmer na mieste, len dvoma prstami.

Nevýhoda- môj Harvey má malú vaničku, ale Rudey by mal byť priestrannejší. A ešte kratšia strieška proti slnku na športiaku, to z fotiek vidieť že je i u Rudey, ale to vieš doriešiť clonou.
Kebyže kupujem opäť tak by som šla do rudeyho. Ešte má aj lepšiu cenu ako môj Harvey a lepší design.

c_est_la_vie
28. apr 2021

A ešte- naozaj je ľahký a zároveň pevný 🙂. A aj bezdetná kamoška čo fakt nesleduje kočíky mi ho chválila, že ani netušila že kočíky sa dajú takto ovládať a že určite je hodný tej ceny. 😉

gabika128
28. apr 2021

@c_est_la_vie a ja som ho teraz pri výbere zavrhla, lebo tu na koniku je recenzia ako sa ťažko ovláda 😳

c_est_la_vie
28. apr 2021

@gabika128 hej? To neviem kde, lebo este aj ten nazov easywalker znamená že sa s ním ľahko chodí ☺️. Ale tak každému podľa gusta, mojim rodičom sa spočiatku napr. nepozdával lebo sa málo hupal ( je odpruzeny 😆). To by boli najkvalitnejšie podľa tohto kritéria tie poľské chrastitka.

autor
28. apr 2021

@c_est_la_vie dakujem za ohodnotenie, asi vyskusam ten Rudey...btw moja mamina mala tiez taky nazor, ze aby som kupila kocik co sa da najviac hupat, az jej jedna mila pani v obchode vysvetlila ze vlastne to aj skodi babatku 😂 bola som tej predavacke vdacna 😂

c_est_la_vie
28. apr 2021

@gabika128 aha no... Ja som hodnotila môjho harveyho, myslela som že pokiaľ ide o manévrovanie, bude to podobné, keďže je to v podstate novší variant 😳

gabika128
29. apr 2021

@c_est_la_vie akože kočík je krásny, pôjdem si ho veru asi niekde vyskúšať. Mala som už kočík čo sa mi ťažko ovládal, hlavne to bol problém v daždi keď som mala iba jednu ruku k dispo, takže toto je u mňa na prvom mieste. 🤔

takacsvera
12. apr 2022

Ahojte mamičky, tiež vyberám Rudey- prosím, nakoniec ste si ho kúpili, ako ste spokojné? dakujeem

autor
13. apr 2022

@takacsvera ja som si ho nakoniec nekupila a som rada…po prve vanicka je mensia a moje dieta sa narodilo 54cm 😅 a do cca 7 mesiacov nenavidela jazdu v kociku, cize vela som pouzivala nosic..a teda Rudey je ta drahsia kategoria kocika, tak som rada, ze som vela neinvestovala…ja som si kupila Muuvo Quick 2.0 s XXL vanickou a som velmi spolojna…vanicka ma 80 cm, je lahky, sportiak je paradny, super manipulacia, nehrka, tichucky je, mame farbu tmavo sedu a vobec nevybledol na slnku…ale ak raz bude druhe babo, tak som si povedala, ze si kupim iny hlboky kocik, urcite nejaky polsky, ktory sa bude dat poriadne hongat…lebo ak sa mi znova narodi vrestadlo neznasajuce kocik, tak to honganie by ma dost zachranilo 😅 takze tolko z mojich doterajsich postrehov 😀