E-shop svetkocikov.sk

tinaa64
7. feb 2017

Ahojte..mate niektora z vas skusenost z e-shopom svetkocikov.sk?maju tam lacne kociky a chcela bu som pbjednat...len sa bojim poslat peniaze vopred na účet ...je to seriozna firma?dadoju tovar tak ako maju?a este jedna otazocka.....do kolkych dni zvykni tovar poslat? Dakujem za odpovede..pekny den prajem

veronikaaa444
7. feb 2017

@tinaa64 ahoj, ja som si odtiaľ objednavala, ale platili sme dobierkou. Kocik dosiel cely,neponiceny😉ak si dobre pamatam,do týždňa ho poslali.takze za mna seriozna firma,netreba sa bat.

tinaa64
autor
7. feb 2017

@veronikaaa444 ok dakujem..super....nasla som si tam jeden kocik a iba ten chcem a na tej stranke je najlacnejsi..a dobierka bola 7 €?

veronikaaa444
7. feb 2017

@tinaa64 pozeram v maily,mam cenu za dobierku 8,95€.

dada200
7. feb 2017

@tinaa64 ja som tam tiež pred týždňom objednala kočík,ale radšej na dobierku ako prevod na účet,tak som zvedavá kedy príde. Zatiaľ nikto nič nepísal a dúfam,že ho dodajú,lebo lehota bola 5-30 dní.

rudkocam
7. feb 2017

Ja som toho odtial kupovala viacej, tiez aj kocik 3kombinaciu. Vo všetkých prípadoch sme platili vopred prevodom. Nikdy ziadne komplikacie. Aj ked sme chceli tovar vymeniť, nebol problém. Eshop mozme len odporúčať 🙂