E-shop kociky-leja.sk

misik92
9. okt 2021

Ahojte..prosim vas mate niekto skusenost s tymto eshopom kociky-leja? Ďakujem

maximilie
9. okt 2021

@misik92 precitaj si recenzie. Sú veľmi veľmi zle. Ja som si na základe recenzií nakup rozmyslela.

danielkoagatka
20. okt 2021

Dobrý deň. objednali sme si z internetového obchodu kočíky LEJA hračky v septembri 2021, dodnes nič neprišlo. Na mail odpísali 28.9. že boli PN že tovar posielaju. žiaľ stále nič. telefónne číslo je uvedené jedno, na ktoré nikto nereaguje. neviem či a ako fungujú.

maciatkoe
20. okt 2021

Aj ja som tam malemu objednala rozne veci, a uz mesiac co nic neprislo. Objednala som z inej stranky.
@danielkoagatka

danielkoagatka
20. okt 2021

no divné spôsoby.

misik92
autor
20. okt 2021

@danielkoagatka, @maciatkoe ja som tiež bohužial objednala a až potom prečítala recenzie, objednávam dosť a toto sa mi nikdy nestalo. Neodpovedajú na mail, ani na fb ani nedvíhajú telefón. Aj ste to nejako riešili? čítala som, že podali žalobu len či to riešíť

maciatkoe
20. okt 2021

@misik92 Ja som neplatila nic do predu, malo mi to prist na dobierku. Takze nemam co riesit.

foxinecka888
20. okt 2021

@misik92 Chodila som do kamennej predajne skoro každý druhý deň, stále maju len listok že su zatvorený kvôli PN. Ale uz to trvá pomerne dlho, objednala som teda cez eshop, ze vyzdvihnem v predajni potvrdenie objednávky mi prišlo a odvtedy su to dva týždne obchod zatvorený a oni sa nehlasia, naštastie som neplatila vopred. Netuším čo sa deje no ked zistim dám vedieť🤷🏻‍♀️

maximilie
20. okt 2021

Dievčatá, ja som im písala, volala, ignorovali. Tak som im napísala v zmysle, že keď do 24hod mi nevrátia peniaze, tak im garantujem, že zajtra sú v hlavných správach a že si dám tu námahu a prídem za nimi aj osobne - pre peniaze, alebo tovar. Že nech nechcú zistiť akú silu majú média.
Do hodiny mi pani volala, presviedčala ma, že tie recenzie píše jedna a ta istá osoba, ktorá im chce uškodiť. . . Ospravedlňovala sa a asi sa zľakla, lebo naozaj mi na druhý deň peniaze vrátila. Skúste ísť touto cestou. Pripadne, naozaj dat podnet na medializaciu. Ale zareagovala až na moju ostrú správu. Držím prsty dievčatá!!!

anastacia1
23. okt 2021

@misik92 no tato majitelka je uz rozoberana od googla cez FB vsade. Vraj lieta v obrovskom malere tak neviem.Uz som zmierena s tym,ze svojich 65€ neuvidim.

danielkoagatka
25. okt 2021

no fajn. aj my objednávame veľa a toto sa nám ešte nestalo. ale mali všetko čo sme potrebovali na jednom mieste, tak sme objednali a zaplatili. skúsim riešiť cez SOI. pani nedvíha, neodpovedá na mail, písali sme jej na FB, insta a nič. tak to sa s ľuďmi nejedná.

ivuka
13. nov 2021

@maximilie dobrý deň, môžem poprosiť o kontakt, na ktorom reagovali? Ja tam mám zaplatený tovar a nemôžem sa s nimi nikde spojiť. Ďakujem veľmi pekne

maximilie
13. nov 2021

@ivuka písala som správu na messenger. Na tu reagovali a potom volali z toho čísla, klz ktorého nedvihaju.

maximilie
13. nov 2021

@ivuka počkajte... ešte im nepíšte správu. Nemôžem teraz. Dcéra sa budí...potom vám napíšem

danielkoagatka
15. nov 2021

my sme písali aj cez messenger a nikto nič. tak som podala podnet na SOI.

bbn11
15. nov 2021

@danielkoagatka chcem sa opýtať aký je postup na podaní SOI, nakoľko aj my sme to zaplatili a nedvíhaju, nereagujú ani na emaili. Niekto už dostal späť peniaze?

danielkoagatka
16. nov 2021

podávala som to mailom na bb@soi.sk. je to adresa, ktorú majú kočíky LEJA na svojej stránke ako orgán dozoru. najskor som im zavolala a povedali, že mám napísať na tento mail a k tomu priložiť objednávku. myslím že som tam dala aj potvrdenie o zaplatení. podávala som to 26.10.2021 a čakám. viem, že sa k tomu dostali, lebo mi prišiel mail o GDPR. tak uvidíme. napíšte aj vy, veď nič za to nedáme.

dida69
16. nov 2021

@misik92 tiež čakám a platila som dopredu :(
Takže pôjdu do markízy ak sa mi peniaze nevrátia

bbn11
18. nov 2021

Ahojte! Mám kontakt do relácii Reflex (televízia Markiza). Veľmi rád by spracovali problematiku, konkrétne aj obchod Kociky Leja, išli by tam aj s kamerou. Potrebujú aspoň jedného človeka kto by postavil pred kamerou. Keby sa našiel niekto prosím dajte mi vedieť. Nemček 0914 103 777

molitta003
22. nov 2021

Dobrý deň. Aj ja som objednala autosedacku 9.11. a zatiaľ nič. Žiaľ tiež som čítala recenzie neskoro. Volala som na SOI ako mám postupovať a žiaľ nevedia v tejto veci konať . Evidujú veľa podnetov na tuto firmu len nevedia sa skontaktovať s majiteľkou. Treba volať na políciu a podať trestné oznámenie. Ak nás bude viacej bude sa to riešiť ako trestný čin. Ináč to riešia ako priestupok. Takze skúste políciu.

molitta003
22. nov 2021

@danielkoagatka Dobrý deň tak ako som písala . SOI sa nevie skontaktovať s majiteľkou. Nereaguje ani na ich mail , tel a podobne. Treba ísť na políciu a podať trestné oznámenie. Ja mám tiež objednanú autosedacku a iné za 204€ 🙈. Takze odporúčam políciu- ak nás bude viacej bude to trestný čin a nie priestupok .

famix
22. nov 2021

@molitta003 pekny den, aj my sme kupili od nich tovar a tiez nekomunikuju a tovar neprisiel. ak by ste robili hromadne trestne oznamenie radi sa pridame. (68 eur)

famix
23. nov 2021

Velmi zla skusenost. Objednany tovar a peniaze si myslim uz neuvidim. Nahlasili sme ju aj na SOI ale tam mi povedali, ze uz maju vela podnetov a dalsi nepotrebuju. Snazia sa ju kontaktovat uz skoro rok a neuspesne. Internetova stranka veselo fici a tak okrada stale dalsich a dalsich. Nechapem na co mame SOI ,ked s tym nic nevedia urobit a ani oznam vyvesit, ze pani Martina Kaldrovicova (konatelka firmy) nereaguje uz skoro rok, nevybavuje objednavky, reklamacie len prijima peniaze.
Chcela by som podat hromadne trestne oznamenie aby sme mali ako taku mini sancu dostat peniaze naspat tak prosim vsetkych okradnutych aby mi napisali na mail ivet.stecova@gmail.com plus ak by mal niekto aj zaujem vystupit pred kamerou na reflexe ( z okradnutych) dakujem

molitta003
23. nov 2021

@famix Dobrý deň. A dá sa hromadne či musí ísť každý za seba? Neprezistili ste toto Náhodou na polícii. Mám to zistiť? Jasne stránka funguje a okrádajú ľudí. U nás to objednavala babka ( moja mama) takze ona je poškodená. Dám jej na Vás e mail.

famix
23. nov 2021

@molitta003 Treba aby kazdy za seba isiel na policiu a podal oznamenie s tym ze dolozi samozrejme vsetky potrebne dokumenty o platbe a ze ste sa snazili kontaktovat majitelku obchodu plus dolozite linky - stranky z ktorej ste objednali tovar, linky kde sa aj dalsi stazuju ze im tovar nedodala, nevybavila reklamacie a podobne. ak mate tak aj vyjadrenie SOI ze ste dali podnet. prilozit mozete aj moj kontakt ze som tiez okradnuta a ja by som zasa dala vas kontakt - meno a tel cislo +mail ( pre istotu). oni to spoja do jednej udalosti a budu to riesit ako trestny cin. uz len my dve mame nad 266 eur skodu cize aj kebyze to len my dve nahlasime bude to brane ako trestny cin. avsak ich vysetrovanie bohuzial moze trvat aj roky :( je to katastrofa ale aspon za pokus to stoji.

misik92
autor
24. nov 2021

@famix..a s tým Reflexom to vyzerá ako?ja moc nejsom na to ísť pred kameru..ale šak mohli by to riešiť aj bez toho

molitta003
26. nov 2021

@famix Dobrý deň tak po porade s právnikom ideme podať trestne oznámenie . Ideme poštou na príslušný úrad v BB. Pokial už podal niekto trestne oznámenie tak to evidujú a pospájanú si to . Tiež nie som moc za to ísť pred kameru .

molitta003
26. nov 2021

Tak ja len toľko, že peniaze nám boli dnes vrátené na účet.

misik92
autor
27. nov 2021

@molitta003 wau super, aspoň jedna dobrá správa. Ktovie čo sa stalo.

bbn11
27. nov 2021

Ahojte! Aj my sme dostali späť peniaze 🙏🏻

dida69
29. nov 2021

@bbn11 museli ste jej volať? Predpokladám, že sama od seba to neposlala, či?