Dvojmiestne cyklovozíky - skúsenosti

adawada
13. jan 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Potešia ma akékoľvek skúsenosti a názory. Medzi starším a mladším bude rozdiel 2r a 4m. Máte niekto skúsenosti s vozením a výletmi s väčším a meším drobcom. Nie je to príliš veľký náklad? Nevyrušujú sa v tom vozíku deti navzájom? A nezlenivelo vám staršie dieťa? Akú značku odporúčate? Keď sa narodia dvojičky, alebo sú deti tesne po sebe dvojmiestny cyklovozík je samozrejmosťou. S manželom veľa chodíme na bike a cyklovozík používame aj v zime na lyže - tak teraz riešime ako to zvládnuť s dvoma deťmi.

tvojanjelik
14. jan 2015

Ahoj, no ja osobne s cyklovozíkom skúsenosti nemám ale moja kolegyňka áno. Cyklovozík je perfektný ak máte dve deti a ste športovo založená rodinka. Koleginka aj s manželom veľmi radi behajú takže je to ideálny kočík. Detičky niesú v kočíku nespokojné pretože im to robí radosť pre ne je to hlavne zábava 🙂 . Ja by som odporučila cyklovozík http://www.mojanjelik.sk/p/cyklovozik-pod-crimson

drahoslavam
14. jan 2015

Ahoj, my mame CROOZER, dvojmiestny, medzi chlapcami je 1 a 1/2 rocny rozdiel, a bol vyborny. Na cyklovyletoch s nim slapal hlavne manzel, takze prenho naklad akurat, ci sa vyrusovali tak nie viac ako inokedy, velmi sa im to obom pacilo, a ani ma nenapadlo zeby mohol starsi zleniviet, ved behali na kazdej prestavke, aspon boli v pohode. Vo voziku aj pospali. Potom ked bude sam bicyklovat mozes vo voziku mat toho mensieho aj sameho. Vela sa tam zmesti, my sme boli velmi spokojni, aj deti. Teraz uz cykluju sami, a vozik je pre sestricku- kralovnu 🙂.