Môžem dať 2 mesačné bábo do športového kočíku, pokiaľ sa dá nastaviť úplne do ľahu?
Moct mozes, aj vo furiku ci v kare ho mozes vozit. Ale na co je to dobre? Preco ho nenechas vo vanicke? Ako aj je to nejaka jednorazova zalezitost ok, inak v tom ozaj nevidim vyznam.
môžeš.. ja som nemala pri posledných 2 deťoch ani hlboký kočík....dávali sme do takej prenosnej tašky a až talk do kočíka...
Dá sa ale.urcite tu tašku treba
@didi2102 ako tu tašku nájdem na nete, či ju treba dať radšej ušiť?
https://baby-dream.sk/produkt/gesslein-c4-next-...
taška vyzerala asi takto...len cena bola omnoho nižšia...
my sme kupovali v obchode v meste...
@deti95060810 dobrá palka, myslím že ušiť niečo také by vyšlo lacnejšie, tam ide hlavne o to aby mi nefukalo na malého.
Ja osobne by som ju kúpila v.obchode aby spĺňala to čo má a bola riadna vystuz atď pokiaľ sa niekto nespecializuje na tie tasky tak si to šiť nedavaj
Preco ho chces dat tam? Nema rado vanicku ani nosic?
@deti95060810 aj ja som tak mala, žiadna vanicka..
Len ta taska.. phill and Ted's som mala športový..
Môžeš pozrieť z druhej ruky,radšej kvalitnejšiu
@lucinka9292 nosič mám. V kočíku sme výnimočne, ale potrebujem niečo spratne do auta, a dva kocare si dovoliť nemôžem.
to som ti len ukázala ako by tá taška asi mala vyzerať , aby si mala predstavu. Moja stála asi 30 e, ale to bolo pred 14 r...
Super, ďakujem Vám za radu žienky🙃😚
Aha, chapem. Chcela som ta povzbudit, ze si male zvykne casom. Moja ma rok a aka je stastna v kociku a prve mesiace ho neznasala. Vsade len nosic som brala 😃
@deti95060810 jasne že môžeš iba si z bazaru dokup prenosnú tašku
@kukucka26 ja to nepotrebujem... mne to nemusíš písať... 😉
Keď chceš, aby ti vypadlo