Dvojkombinácia verzus trojkombinácia

9. aug 2021

Dobrý den, cakam 1. Dieta a chcela by som si vybrať kočík. Posledne dni mam vsak dilemu z tých všetkých značiek a typov... Okrem toho Mam dve otázky. Oplatí sa dnes podla vašich skúsenosti kupit 2 alebo 3 kombinácia? Je športová časť v podstate bugina? Vďaka

dzejsik
9. aug 2021

trojkombi iba ak je ponúkaná s nejakým kvalitným ergonomicky vhodným vajíčkom (ako sú od značiek Cybex, Britax Romer, Maxi Cosi, Be Safe, Joie...), tie lacné poľské nie sú vhodné moc... a čo sa týka výberu kočíka, zameraj sa na to, či má využiteľnú aj športovú časť, lebo mnohé najmä poľské kočíky ju majú o ničom, prípadne sú hrozne ťažké a robustné

surama
9. aug 2021

Osobne som kupovala dvojkombi + k tomu vajicko rovnakej znacky, ale kvalitne. Tiez som vahala, co je lepsie a najma ci treba tu sportovu cast ci nekupit rovno buginu alebo golfovy. Ale presvedcila ma jedna vec a to, ze dieta ked zacne sediet (napr. 6-7 mesacne), tak ho das do sportoveho kocika a tie, ktore su sucastou dvojkombi, tak su na take male babatka prisposobene, je to tam inak vystuzene, inak tvarovane, take pevnejsie. Aspon teda nas taky je. Tie buginy alebo golfove su uz potom skor na to, ked uz dieta chodi, ale potrebujes ist do obchodu, na nakup, na vylet, tak ho supnes do golfoveho napr., ale dieta ma uz vtedy pevny chrbatik, drzanie. Mozno sa mylim a baby ti povedia uplne nieco ine, ale u mna to bolo takto.

blah24
9. aug 2021

Ja uz po dvou detech vim ze sem udelala chybuze sme koupili dvojkombinaci. Ted uz vych koupila z bazaru hluboky a pak kvalitni sportak zvlast. Ten je rozhodne na dyl nez hluboky

simona92101
9. aug 2021

Urcite 2 kombi a ktomu kvalitnu autosedacku,aspon teda u nas sa tak osvedcilo.kazda mamicka ma ine kriteria,ja som hladala hlavne dobre odpruzeny kocik aby presiel akykolvek teren aby sa nerozpadol a nevrzgal uz po chvilke,takisto kocik s dlhsou strieskou,vacsim nakup.kosikom a hlavne aby sportova cast bola prakticka a pohodlna.dcerka bola dlha,ale sportova cast jej vydrzala temer do 2 rokov lebo bola pohodlna a mala kralovsku loznu plochu(dlho spavala v kociku).ja osobne som buginu neriesila,mne to pride nepohodlne pre dieta.na vylety sme kupili kvalitny sportak,ked si chce pospat,nevysia jej nohy z neho,a posluzi aj druhemu dietatu urcite

lenuska9999
9. aug 2021

My sme využili trojkombináciu keď bol malý ešte malý. Páčilo sa mi , že som mohla na konštrukciu kočíka upevnit len vajíčko. To som využivala hlavne na nakupovanie. Bolo to praktické jednoducho odopnut vajíčko z ko stručne, dat do auta a potom pred obchodom len zasa nasadiť vajíčko na konštrukciu. Mne sa to jednoducho páčilo, že nemusím prekladať dieťa zo sedačky do kočíka a vlacit celý kočík v kufri.. hlavne keď zaspí vo vajíčku tak ho necháš rovno spať a len vezmeš na konštrukciu do obchodu... no popravde som športovú časť z našej 3 kombinácie vyuzivala len asi do roka, lebo bola dosť mala.. potom som kúpila kvalitnejší sportiak a sedačku a našu 3 kombináciu predala.. ale tak do roka som to plne vyuzivala..

gdpr
9. aug 2021

Ak máte auto a plánujete častejšie cestovať určite 3kombináciu, teraz sa predávajú aj trojkombinácie s vajíčkom s isofixom za celom fajn ceny.

mikasz
9. aug 2021

Zalezi ake mas kriteria, ci skor kompaktny, budes casto skladat do auta alebo nejaky terennejsi. Osobne by som si kupila dobry sportiak, k vacsine sa da dokupit vlozna taska alebo vanicka a k tomu kvalitne vajicko.
Totiz az na par vynimiek su vajicka z 3-kombinacii uplne nevhodne a splnaju len zakladne normy, o bezpecnosti sa velmi hovorit neda. Kvalitne vajicko ti vydrzi do 1,5r, niektore aj dlhsie (napr.klippan dinofix) a dieta bude v bezpeci