Dvojkombinácia kočíku Peg Pérego - názor

7. sep 2021

Dobrý deň chcela by som sa opýtať na vás názor na tento kočiarik značka Peg Perego dvojkombinacia a ci niekto taky mal a aký je? Máme záujem ho kúpiť od jednej pani ktorá ho predáva po 1 dieťatku. Prosím plusy a mínusy, ďakujem. Nakoľko som prvorodicka veľmi sa nevyznám do týchto veci zatiaľ tak by som chcela od vás poradiť. Dieťatko sa nám má narodiť v zime tak ci je vhodný aj do snehu a tak. Ďakujem

bobinka105
7. sep 2021

Nemam osobnu skusenost ale podla typu si mozte pozriet aspon recenzie nan 😉
Peg-Pérego

ikonica
7. sep 2021

Mala som bazarovy peg perego book plus... Ale konstrukcia bola strasne rozhrkana... Kolieska hrkali ako karicka na drevo co maju masi tmavsi spoluobcania a cele to vrzgalo.. inac kocik je super ma premakane detaily, len ten moj bazarovy uz mal asi toho vela za sebou... Po ani nie polroku som ho vymenila... Ked som ho skusala na dvore predavajucej, tak bol krasne tichucky, dobre sa ovladal, no v realnom terene a so zatazenim to uz bolo uplne o niecom inom... Mala som pocit, ze ma pocuje cela ulica, ked idem 😁

compra
7. sep 2021

Ja som takyto mala. Bol fajn. Hlavne ta sportova cast mi vyhovovala. Lahko sa skladal. Ta korbicka je relativne mala. Moj bol decembrovy a drobny, takze ok. Ale ked sa niekomu narodi 4.5 kg valibuk v novembri, tak v marci ho tam vo fusaku uz asi nenarve. Je to mestsky kocik, nie terenny.

autor
7. sep 2021

@compra rodím v decembri. Tak snáď poslúži 🙂

oblecenie99
7. sep 2021

Ak sa budete voziť iba v meste kde nie sú obrubníky, ani jedna diera na ceste a kúsok trávy, mate bezbariérový vstup do bytovky, tak áno 😅 srandu jem, az také to nie je, no len Peg Perego je známe svojou konštrukciou. Mali sme ho a milovala a nenávidela som ten kočík, na striedačku. Ináč je perfektný, vymakane detaily, športová časť sa dá perfektne zložiť do auta, vôbec sa nezaspini pri tom a nemusíte skladať dole sedaciu časť, stále tvrdím, že pre mňa je naj naj najkrajší kočík.. Ale úf.. Ma to aj muchy, ta konštrukcia sa dosť rýchlo rozhrkoce. Teraz máme na porovnanie jednoduchý športový mestský Green tom, a na ňom prejdem aj také miesta, o ktorých sa mi ani nesnívalo s Perego. Je ale pravda, že aj nová konštrukcia Peg Perega je taka voľnejšia,pamätám sa,ze už v obchode taka bola. Vraj sa tak ľahšie tlači, že schválne je také, a bude to mať niečo do seba, lebo ja som na ňom pochodila rôzne kopcovite miesta a akoby sa tlačil sám, v porovnaní s inými kočíkmi som sa vôbec nemusela namahat. Určite ho vyskúšajte, vie to byť vďačný kočík a keď je v dobrom stave ja by som ho brala 🙂 ale keď ho chcete mať niekde v lese do terénu a pod. tak fakt neodporúčam.

oblecenie99
7. sep 2021

Aha, rodila som koncom decembra, malý bol taky stredné väčšie dieta, skôr dlhan a v pohode sa zmestil do tej vaničky celkom dlho 🙂