Dvoj verzus trojkombinácia kočíka

deya123
26. aug 2020

Ahojte mamičky, viete mi prosim poradiť či ísť do dvoj alebo trojkombinácii kočíka, a či využijem vajíčko aj na kočíkovania (februárové babo).
Alebo kúpiť všetko zvlášť?
Ďakujem za rady 🙂

mimik79
26. aug 2020

@deya123 jednoznačne trojkombinacia ak máte a chodíte aj autom.Vajicko na kocikovanie vhodné nieje,ide o to že ako autosedačka je potrebné.aj z praktickej stránky...napr idete autom napr k lekárovi,do obchodu...dieťatko si doma pripravíte do vajíčka,prenesiete do auta a do kufra len konštrukciu kočíka a potom nakliknete a chvíľu prejdete tak... záleží však či chodíš aj autom

ivkazba
26. aug 2020

3 kombinácia, ale iba v tom prípade, že ide o kvalitné vajíčko

dzejsik
26. aug 2020

no ja by som si vybrala kvalitný šporťák, ku ktorému by sa dala nakliknúť vanička a vajíčko nejaké maxi cosi, cybex, joie, ktoré sa tiež bude dať nakliknúť na konštrukciu cez adaptéry

ajka0207
26. aug 2020

@deya123 vajíčko na kocikovanie využijes ak chodíte autom, ale ja už by som trojkombinaciu nechcela. Z tých čo poznám buď majú zlú vaničku alebo športovú časť. Takže za mňa radšej dvojkombi - vajíčko, vanička (ak jazdíte veľa autom). A potom športovy iný.

deya123
autor
26. aug 2020

Rozhodnutá som pre cybex priam tak zvolim tu trojkombináciu. Ďakujem baby 🙂

svettii
26. aug 2020

@deya123 to pri trojkombinácii je podľa mňa veľmi dobrá voľba. Kamarátka si ju tiež tak objednala a je spokojná

lucinka1988
26. aug 2020

@deya123 pri prvom som kupovala 3-kombináciu, teraz pri druhom ani za svet, kúpim hlboký kočík a športový so vyriešim zvlášť. Často chodíme autom, ale vajíčko som nezvykla pripevňovať na konštrukciu, nie je to pre dieťa dobré. Tá športová časť pri 3-kombináciách je zväčša tak nemotorná, že máloktorá mamička ju ďalej využije.

tosomja
26. aug 2020

Ja mám dcéru letnú, prevažne sme boli vo vajíčku, až do zimy, kedy sme prešli rovno na športový. Čiže hlboká časť nevyužitá vôbec a športová bola taká ťažká, že sme kúpili nakoniec golfový. 😄
Teraz mám 3v1, zase, ale hlboká sa prerába na športovú časť, je ľahký a vlastne už ako 5mesacny je v športovej. Vajíčko využívame len do auta.

dzejsik
26. aug 2020

@deya123 to si si vybrala dobre, pri nom vraj jedine mensie minus je trosku tvrdsie pruzenie, ale ak s nin neplanujes chodit po lese tak pohoda