Ahojte mamičky, viete mi prosim poradiť či ísť do dvoj alebo trojkombinácii kočíka, a či využijem vajíčko aj na kočíkovania (februárové babo).
Alebo kúpiť všetko zvlášť?
Ďakujem za rady 🙂
3 kombinácia, ale iba v tom prípade, že ide o kvalitné vajíčko
no ja by som si vybrala kvalitný šporťák, ku ktorému by sa dala nakliknúť vanička a vajíčko nejaké maxi cosi, cybex, joie, ktoré sa tiež bude dať nakliknúť na konštrukciu cez adaptéry
Rozhodnutá som pre cybex priam tak zvolim tu trojkombináciu. Ďakujem baby 🙂
@deya123 pri prvom som kupovala 3-kombináciu, teraz pri druhom ani za svet, kúpim hlboký kočík a športový so vyriešim zvlášť. Často chodíme autom, ale vajíčko som nezvykla pripevňovať na konštrukciu, nie je to pre dieťa dobré. Tá športová časť pri 3-kombináciách je zväčša tak nemotorná, že máloktorá mamička ju ďalej využije.
Ja mám dcéru letnú, prevažne sme boli vo vajíčku, až do zimy, kedy sme prešli rovno na športový. Čiže hlboká časť nevyužitá vôbec a športová bola taká ťažká, že sme kúpili nakoniec golfový. 😄
Teraz mám 3v1, zase, ale hlboká sa prerába na športovú časť, je ľahký a vlastne už ako 5mesacny je v športovej. Vajíčko využívame len do auta.
@deya123 jednoznačne trojkombinacia ak máte a chodíte aj autom.Vajicko na kocikovanie vhodné nieje,ide o to že ako autosedačka je potrebné.aj z praktickej stránky...napr idete autom napr k lekárovi,do obchodu...dieťatko si doma pripravíte do vajíčka,prenesiete do auta a do kufra len konštrukciu kočíka a potom nakliknete a chvíľu prejdete tak... záleží však či chodíš aj autom