Dvoj alebo trojkombinácia pre dievča

katymt
5. máj 2022

Ahojte,poprosila by som radu,ze aka 2 alebo 3kombinacia pre dievca je pre nas vhodna. Zaklad je,aby cena bola max 750eur a farba nie uplne cierna/siva/modra/zelena. Rozmyslala som medzi Baby Active musse rose a Bebetto New holand pink.Lenze potom sme zacali obchadzat obchody s kocikmi a uplne ma odradili,ze to su nekvalitne. V jednom obchode nas tlacili do Cybexu,v druhom do Anexu.Aj ked cenovo boli drahsie a v tmavych farbach. Teraz som uz zufala,ze co kupit. Ide mi o kocik do mesta,nic specialne.

melanta
5. máj 2022

Základ je kúpiť dobré vajíčko, kombinácie do 700 eur určite nemajú kvalitné vajíčka. To by som kúpila jednoznačne zvlášť.

bbebe
5. máj 2022

ja osobne by som kupila vajicko do auta uuuplne zvlast. cybex aton M. vanickovy kocik uuuplne hociaky to je len na pol roka. a potom kvalitny sportovy. za mna. konkretne neporadim 🙂 ked kupis dvoj teojnkombinaciu nemusis byt spokojna a potom budes banovat ze musis este aj sportovy pouzivat... + tieto kombinovane kociky sa deeebilne skladaju do auta. sportovu cast nezlozis jednou rukou ale musis odcvaknut tu cast kde dieta sedi, zlozit konsteukciu a sedaciu cast polozit na to

katymt
autor
5. máj 2022

@bbebe sportovy mame Britax po 1.dcere a som spokojna. Vajicko mozeme kupit zvlast kvalitnejsie,len potom musim najst nejaku sikovnu 2kombinaciu. Este som rozmyslala nad Petit a Mars Rover. V tych obchodoch ma uplne domotali,ja chapem,ze tie drahsie znacky su kvalitnejsie,ale ked rozpocet nepusti,co mam robit😔

surama
5. máj 2022

@katymt Idealne je vyhliadnut si nejaky kocik na nete a potom ho ist pozriet na predajnu. Ked pojdes rovno na predajnu, tak ti ukazu jeden, mozno 2 a vyberu ti take, ze sa budes za hlavu chytat (cenovo). Aspon teda takto to robia v Babatkove a Maderne.

katymt
autor
5. máj 2022

@surama ja som z Ba a takto som to spravila.Dosli sme pozriet Baby active a predavac len krutil hlavou,ze aky je nekvalitny. A stale len ospevoval Anex,aj ked je nad nas rozpocet a farby sa mi nepacili.

jankka1981
5. máj 2022

@katymt Ja súhlasím s @bbebe, kúpiť iba hlboký kočík, kvalitné vajíčko a potom neskôr samostatný športový kočík. Keby mám znovu kupovať, už by som nešla do 2/3-kombinácie

dominidi
5. máj 2022

@katymt anex myslim do 750e kupis, urcite napr na babymerci.sk a predajnu maju aj v ba..aj v bezovej napr..ale chapem, ak mas svoju predstavu inu, nedaj sa nasilu znechutit, poskusaj si ich nazivo a ak ti budu vyhovovat ber..ved ak sa nieco pokazi, reklamacie existuju..

katymt
autor
5. máj 2022

@dominidi ano v babymerci sme boli,ale mne sa tie farby Anexu nepacili+s vajickom sme boli skoro na 900 euro. A Bebetto nikde v Ba nemaju,tak nemam kde vyskusat😔

dominidi
5. máj 2022

@katymt to vazne? Ved my sme u nich kupovali anex ale aj s isofixom v januari a vysli sme na 830e..bez neho sme boli niekde na 700..
A neskusala si predajne mimo ba? Trnava napr?

banalu
5. máj 2022

Ja mam Bugaboo Chameleon a som spokojna, ak ti ide aj o farbu, vies si kupit ruzovu striesku, alebo dat urobit na mieru.. mne napr cybex priam vobec nesadol a kazdy mi ho ospevoval 🤷🏻‍♀️ strasne som chcela thule urban glide, ale ten nam tiez absolutne nesedel...

katymt
autor
5. máj 2022

@dominidi 3kombinacia+isofix na Anex nam dali 880 po zlave,bezova farba😔

surama
5. máj 2022

@katymt Ja som tiez nechcela ist do nejakeho extra draheho a ukazali mi jeden a za 900e. Nakoniec som kupila v Poprade v jednom obchode, ale to tiez take bolo, ze ,,ved vy nie ste vysoki, to vam bude stacit" a teraz ked idem so sportiakom, tak vyzeram akoby som isla s detskym kociarikom... Nie sme vysoki, ale ani nizki 😃 Takze velmi dobre si popozeraj aj sportovu cast a hlavne ci sa da dat do uplneho lahu.

sashabb
5. máj 2022

@katymt ak máš športový po prvej dcére, tak nevieš dokúpiť iba vaničku? príp. vložnú tašku?

katymt
autor
5. máj 2022

@sashabb no mali sme objednanu vanicku a teraz nam zavolali z toho eshopu,ze sa neda objednat.maju uz len ciernu/sivu a modru😔

dzejsik
7. máj 2022

@katymt ja by som vzala vajicko bazarove po 1 dietatku kvalitnejsie Cybex/Maxi Cosi, ako hlboky tiez bazarovy do mesta asi Cybex Balios alebo Moon Resea, popripade Hauck Vision X, a potom by som si kupila sportak podla predstav novy

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz