Ahojte,poprosila by som radu,ze aka 2 alebo 3kombinacia pre dievca je pre nas vhodna. Zaklad je,aby cena bola max 750eur a farba nie uplne cierna/siva/modra/zelena. Rozmyslala som medzi Baby Active musse rose a Bebetto New holand pink.Lenze potom sme zacali obchadzat obchody s kocikmi a uplne ma odradili,ze to su nekvalitne. V jednom obchode nas tlacili do Cybexu,v druhom do Anexu.Aj ked cenovo boli drahsie a v tmavych farbach. Teraz som uz zufala,ze co kupit. Ide mi o kocik do mesta,nic specialne.
ja osobne by som kupila vajicko do auta uuuplne zvlast. cybex aton M. vanickovy kocik uuuplne hociaky to je len na pol roka. a potom kvalitny sportovy. za mna. konkretne neporadim 🙂 ked kupis dvoj teojnkombinaciu nemusis byt spokojna a potom budes banovat ze musis este aj sportovy pouzivat... + tieto kombinovane kociky sa deeebilne skladaju do auta. sportovu cast nezlozis jednou rukou ale musis odcvaknut tu cast kde dieta sedi, zlozit konsteukciu a sedaciu cast polozit na to
@bbebe sportovy mame Britax po 1.dcere a som spokojna. Vajicko mozeme kupit zvlast kvalitnejsie,len potom musim najst nejaku sikovnu 2kombinaciu. Este som rozmyslala nad Petit a Mars Rover. V tych obchodoch ma uplne domotali,ja chapem,ze tie drahsie znacky su kvalitnejsie,ale ked rozpocet nepusti,co mam robit😔
Ja mam Bugaboo Chameleon a som spokojna, ak ti ide aj o farbu, vies si kupit ruzovu striesku, alebo dat urobit na mieru.. mne napr cybex priam vobec nesadol a kazdy mi ho ospevoval 🤷🏻♀️ strasne som chcela thule urban glide, ale ten nam tiez absolutne nesedel...
@katymt Ja som tiez nechcela ist do nejakeho extra draheho a ukazali mi jeden a za 900e. Nakoniec som kupila v Poprade v jednom obchode, ale to tiez take bolo, ze ,,ved vy nie ste vysoki, to vam bude stacit" a teraz ked idem so sportiakom, tak vyzeram akoby som isla s detskym kociarikom... Nie sme vysoki, ale ani nizki 😃 Takze velmi dobre si popozeraj aj sportovu cast a hlavne ci sa da dat do uplneho lahu.
@katymt ja by som vzala vajicko bazarove po 1 dietatku kvalitnejsie Cybex/Maxi Cosi, ako hlboky tiez bazarovy do mesta asi Cybex Balios alebo Moon Resea, popripade Hauck Vision X, a potom by som si kupila sportak podla predstav novy
Základ je kúpiť dobré vajíčko, kombinácie do 700 eur určite nemajú kvalitné vajíčka. To by som kúpila jednoznačne zvlášť.