Ahoj zdravím všetky maminky.Potrebovala by som poradiť pri výbere kočíka,lebo už som zúfalá.Najskôr som bola rozhodnutá pre Tako captiva mohican v strieborno tyrkysovej farbe,len ma odhovorilo viacej ľudí,že Tako kočíky sú dosť kazové.Tak mám teraz dilemu medzi kočíkom Dorjan a Camarello Q12,nevedeli by ste mi poradiť aké sú Vaše skúsenosti s týmito kočíkmi,ako vybrať ten správny.Chcela by som ľahko skladatelný,nie ťažký kočík,stabilný,s väčšou vaničkou a za rozumnú cenu.Kedysi sa mi páčil X-lander,ale na môj vkus sa mi zdá dosť drahý a má malú vaničku.A ešte jeden dotaz vybrali ba ste si nový kočík,alebo kúpili na bazáriku.?Skúste mi prosím poradiť,lebo už som naozaj zúfalá a neviem sa rozhodnúť.Moc vopred Ďakujem za všetky príspevky
Ach jo, ja mam ten isty problem, dorjan , camrelo a este aj bexa. Dorjan aj camarelo som videla v obchode, su celkom v pohode. Zacal sa mi pozdavat este jeden kocik od znacky Easy Go - kocik passo 2012, je to novinka, ale neviem , neviem. Nepoznate niekto tuto znacku? Ide hlavne o to , ze ma tiez velku vanicku a velke nafukovacie kolesa, vlastnostami by som ho pripisala k Dorjanu. Cim viac to clovek pozera, tak tym horsie....
Ja mam Jet Classic (su aj v inych verziach)...a max spokojna...ma vsetko co som chcela...Vanicka je dost velka,odlahc.hlinikova konstr.,sport.cast v smere aj protismere jazdy,nafukov.kolesa s loziskami,super manipulacia,skladny do auta...a super vyzera (ja mam cierny,strieb.konstrukcia)... Kazdy mi ho chvali..
@janulap Asi preto som sa rozhodla pre Camarelo, lebo Dorjan som naživo v obchode nevidela, ten len na internete. Camarelo som videla v obchode, páčila sa mi priestranná vanička a celkovo ten kočík ma oslovil hneď ako som ho zbadala a som spokojná a už ho aj predávam. Rok prešiel ako voda a nám už bude stačiť iba nejaká buginka, takže zase vyberáme-buginku,golfky alebo niečo podobné.
Tiez som rozmyslala nad kupou Camarella al. Bexy...ale Bexa nazivo...nejak ma neoslovila,konstruk.nejake tenke rurky...🙂 a camarello...ma ich tu u nas dost ludi,to som az na prechadzkach zistila...
Nevyhovuje mi, že je dosť neskladný, chcem kúpiť niečo čo poskladáš do jedného kusa a hodíš do auta. Camarelo musíš rozložiť zvlásť podvozok a zvlášť vanička alebo teda športová verzia a je aj dosť tažký. Malá už chodí, tak nám už bude stačiť iba tá bugina. V kočíku je už málo, teraz aj viac chodíme po výletoch, kupko, mestský park a pod. Keď bola malinká až toľko sme nevýletovali.
aj ja som mala dilemu, ale rozhodli sme sa pre camarelo, aj ked sme este neobjednavali, lebo si to nechavame na poslednu chvilu. v predajni nam rozlozili aj dorjan, a ked manzel pozrel ten klik-klak system na dorjane, tak povedal ze kupime camarelo, lebo je to take pevnejsie a na dorjane sa tie poistky, ci co to tam je mozu zlomit - trcia tam take fifiky ... tak uvidime! A aj u nas ma dost ludi kocik camarelo
Ahoj. Ja mám Camarello Q12 a som s ním spokojná, hlbokú vaničku sme používali v pohode 8 mesiacov, je fakt veľká, priestranná, dá sa polohovať. Konštrukcia je stabilná, iba trochu ťažšia, záleží či ho budeš vynášať na nejaké vyššie poschodia. Cenovo je tiež dostupný. V zime nebol problém s veľkým fusakom a to malá mala 6-8 mesiacov. Ja keď som vyberala kočík, tiež som sa rozhodovala medzi Camarellom Q12 a Dorjan, u mňa vyhralo Camarello Q12. Prajem ti správne rozhodnutie, aby si potom nelutovala. Čo sa týka nový kočík alebo bazárik, záleží sa tvojej finančnej situácii. Ja osobne by som určite volila nový.