Ahojte mamicky.Rozmyslame nad tymto kocikom,budem rada,ak mi napisete svoje skusenosti,ci ste s nim spokojne alebo by ste nakoniec vybrali nieco ine?Zaujima ma ako pruzi , ta eko-koza,ci po case nepraska a aka je po case konstrukcia kocika-ci sa rozhega alebo nie. 🙂
@janulap Ahoj Janka.. ja som bola minulý týždeň na eho kuk v predajni.. mali práve vystavený Butterfly čierno biely (eko-koža) ... nuž poviem ti.. že ta strieška bola aj z bielej eko kože ktorá sa zakazila čiernou farbou ako sa strieška sklápala.. Síce predavačka povedala, že sa to dá vyčistiť.. ale čo to spraví keď sa to operie to netuším. Že veď sa to dá potom reklamovať.. áno samozrejme sa to dá, ale mamička bude bez kočíka mesiac.. 😠 takže túto verziu som ja odmietla. Ale určite chcem DorJan. Odpruženy je perfektne. Som maximlálne spokojná. Aj naklikávanie športovej časti, vaničky i sedačky je ľahučké. Konštrukcia je pevná taká masívna. Už sa na neho veľmi teším. jednoznačne môj favorit.. 😀
@tinushka13 ano,asi tvoj prispevok som niekde v diskusii o dorjan citala,ze to cierne bolo otlacene na bielom.Ja rozmyslam nad tym sivo-zelenym,aj ked prvy favorit bol ten cierno-biely.Neviem,co este cakame,tak neviem,ci je ten butterfly vhodny aj pre chlapca?Ked na tej sportovej strieske su motyliky 😅 ?A uz mas nejaky vybraty?Inak mam termin 2 dni po tebe 🙂
@katren dakujem...tie diskusie mam uz preluskane,ale o butterfly tam nie je skoro nic,tak preto som zalozila temu,snad sa ozvu mmainky,ktore maju konkretne tento 😉
máme bielo-čierny a zatial sa nám nič neotlačilo a dúfam že sa ani neotlačí 😉 ale inak kočík je super
@tinushka13 ....Ahoj chcem sa spýtať kde si ho bola kuknúť, v ktorom meste, aj ja nad ním uvažujem ale v mojom okolí ho nepredávajú a chcem ho najprv vidieť.
Ahoj tak ja mám dorjan butterfly objednany.Ked som si ho bola vyskúšať v predajni,všetko išlo super,myslím naklikavanie,akurát bol trošku problém s brzdou islo to ťažko.Ale ze po čase by to malo povoliť.Podla mňa záleží aj od výroby,ako sa podarí.
@drapka Pozerala som ho u nás v Stupave v predajni. V BA som popozerala zopár predajní ale nenašla som ho nikde.. treba asi nájsť nejakú maminku a popýtať sa jej alebo potom sa s ňou osobne stretnúť a vyskúšať. Bo tie predajne fakt nič moc.. ☹
@drapka aha až z Levic.No celkovo sa dorjan dosť zriedkavo objavuje v predajniach.Ja som si objednala ten hnedo bezovy,je fakt krásny a celý taký trblietkavy.Ale videla som naživo aj ten čierno biely,na nom mi predavačka ukazovala skladanie a ten je tiez krásny,lenže na mna trosku vyrazny a keďže čakám dievčatko viac sa mi hodí hneda farba.
Ahojte tak uz mi kočík prišiel a ta kombinácia hnedo bezovej nemá chyby je nádherný.A ani s tou brzdou nie je žiaden problem,ide lahucko.
Ahoj,ja mam Dorjan,ale flower kolekciu,pruži dobre a to behame dost aj po terene.Mozem dat kontakt na predajnu kde sme kupovali nas,tam sa da objednat aky chces.Velmi ochotna majitelka obchodiku 🙂
@siskaca my servisujeme tieto kočíky a keď premažeme ju silikonovým olejom ide veľmi ľahučko
@drapka napíšte mesto a poradíme do ktorej predajne ho dodávame
@kiakocikovsvet prosim niekde v okoli DK,RK dodavate kociky dorjan do nejakych predajni?
@janulap Liptovský Mikuláš bližšie info. na tel. čísle
@kiakocikovsvet dakujem, už ho mám doma, bielo čiernu kombináciu, je velmi pekný...
@kiakocikovsvet ahoj, priamo v RK ich nedodávate niekam? A v Lipt.Mikuláši sú v nejakej predajni vystavené? Tiež som preň rozhodnutá tak na 99%, len by som ho rada videla naživo skôr ako ho objednám. 🙂
predajňa v Liptovskom Mikuláši ich tiež predáva, presnú adresu na tel. čísle
@kiakocikovsvet dobrý deň chcela by som sa spýtať mám od vás butterfly a chcela by som nejakú podložku do šporťáka aká by mi tam pasovala? Do vajíčka som malému dávala plienku látkovú pretože sa mi tam dosť potil a nebolo to ono preto premýšlam nad nejakou podložkou do šporťáku ďakujem 😉
v športovej častí je podložka,
ahojte .. zaujimaju ma vase skusenosti s danny sport verziou od dorjanu, konkretne kolieska. citam ze su nafukovacie, co je zial jedine minus pre mna co sa tohoto kocika tyka. nemate s tym problem /defekty a pod/. budem kocikovat v terene lesnom🙂 kamene ostre a tak tak mam obavy trochu. dakujem
My sme tiez kupili kocik od DORJAN - DANNY SPORT , musim povedat , ze maximalna spokojnost po vsetkych strankach . Mala som tento kocik uz dlho vyhliadnuty a som rada,ze ma moja volba neomrzela a ze som sa pren napokon predsa len rozhodla )) Myslim si, ze je velmi pohodlny pre dieta, pretoze mala nema najmensi problem v nom vydrzat aj tristvrte dna ) je velmi priestranny a prakticky , do kazdeho pocasia . Material sa Da v pohode ocistit aj cistou a neostavaju ziadne flaky na nom , mam ho uz pol roka , prave pred tyzdnom som vymienala vanicku za sportovu cast a vyzera stale dobre - ako novy .)) vela ludi mi ho pochvalilo , dokonca aj mamicky, ktore mali mozno omnoho drahsie kociky ...
@lenyy ak máte záujem o plasrové kolesa vieme na objednávku dodať aj tieto
@kiakocikovsvet a v okolí Myjavy ho dodávate do nejakej predajne? Mne sa tiež páči,ale rada by som ho videla na živo,dakujem
napíšte mesto kde ho chcete vidieť
Prosím Vás v okolí Malaciek, Stupavy by sa kde dal vidieť? Podľa obrázku je to krasny kočík ale čítala som aj dosť negatív na neho tak by som si ho rada nazivo vyskusala.Dakujem
@kiakocikovsvet Senica,Trenčín,Myjava,Nové Mesto nad Váhom
BINK Malacky fa:Lizalova Gabriela
Gajary 150
900 61
@janulap pozri sa tu 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ake-mate-skusenosti-s-kocikmi-dorjan/
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocarek-do...
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-dorjan-danny-sport-prestige-2011-flower/
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocarek-do......
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/ake-mate-skusenosti-s-kocikmi-dorjan/