ahojte kocky.......mate niektora skusenosti s tymito kocikmi? ktory by ste si vybrali? dakujem za vsetky rady a odpovede, pekny den 🙂.
uprimne, ani jeden
my sme si vybrali DORJAN tak hadam budeme spokojni 🙂
faaakt ani jeden 😀?? to su take zle ?
@denula84 ja mam Tako a som s ním maximalne spokojna.. Je síce pravda že je tažky, ale ja ho nevynašam, nechavam ho stále v pivnici takže žiadny problem.. Super lahko sa s ním manipuluje..Da sa dat v smere aj v protismere jazdy - čo bolo pre mna doležité. Nemam mu čo vytknut, volila by som ho aj druhý krát 🙂
@denula84 my máme DorJan a som maximálne spokojná...má polohovateľnú vaničku...čo je pre nás veľký plus, lebo naša malá musí mať vždy hlavičku trošku vyššie a nemusíme stále riešiť, čim ju podložiť ...tá vanička je oproti ostatným kočíkom aj trošku dlhšia...a vyskúšali sme ho na všetkom možnom teréne, od kamienkov, cez les až po snehovú kalamitu 🙂 a my sme si ho vybrali aj kvôli tomu, lebo nám bolo povedané, že nemajú problém s reklamáciami, tým nemyslím, že nás presviedčali, že sa nekazí, ale že dodávateľ hneď vymieňa a nerieši a neháda sa... a už sme si to aj vyskúšali, keď sme došli domov z obchodu, skúšali sme všetko, cvoky, zipsy... jeden cvok sa nám pokazil, neviem, ci bol zlý, alebo my sme boli moc drsný...ale na počkanie nám ho vymenili, bez reptania 🙂 a aj my sme zvažovali Tako Jumper, ale 2 kámošky ma od neho odhovorili, obom im tie kočíky dosť vŕzgali a vraj nákupná taška sa im kazila... my sme v tej našej už viezli aj veľký, resp. ťažší nákup a vydržala 🙂
tiez by som do kocika radsej zainvestovala, moj prvy kocik bol polsky a uprimne, az ked som si kupila kvalitny kocik, zistila som, ake hebedo som mala 😀 teraz to beriem tak, ze kupou kvalitneho kocika vlastne usetrim, pretoze sa potom da v dobrom stave predat 🙂 ale ak si rozhodnuta, alebo si jednoducho drahsi kocik nemozes dovolit, tak si vyber podla toho, ktory sa ti viacej paci dizajnovo 😉
No veru radsej kocik spod ruky, testovany a kvalitny ako tieto dva, aj ked nove, maju ich moje sesternice, a maju s nimi iba problemy, skoncilo sa to tak, ze si nakoniec radsej kupili dalsi kocik
ja mám Tako a som s ním maximálne spokojná a nemenila by som
a ešte som zabudla napísať, že napríklad na našu liptovskú zimu je ideálny.....veľké nafukovacie kolesá ....krásne sa s nimi chodí po snehu...žiaden boj...žiadne zabáranie
mala som Dorjan....ziaden problem, maleho som v nom vozila vlastne do 3 rokov.....vhodny na zimu (u nas je snehi vzdy vela), sportak bol taky tazsi,a le nie ako tank a hlavne sa dal otocit v smere i proti smeru ajzdy, co mi velmi vyhovovalo...ja som bola velmi spokojna.....
mam dorjan a som maximalne spokojna...
mam takko a som s nim velmi spokojna..aj dnes na prechadzke po zasnezenych chodnikoch som presla v pohode
Citala som vela recenzii na dorjany a boli hodnotene dobre.Aj kamoska je spokojna.Vela penazi das za znacku a nie za kvalitu.To mi povedala predavacka .70%kocikou sa vyraba v polsku,alebo cast znich.Napr.jane,neo nato je taliansky vyrobca a cast s podvosku sa vyraba v polsku.Tak je to len na tebe.
dakujem vam za vase nazory 🙂 .....podla mna je zbytocne investovat do drahych kocikov, to som pocula od inych mamiciek a na drahy zbyocne peniaze nemame. kamoska ma dorjan a je s nim spokojna, chcela som vsak pocut aj iny nazor 🙂.
@acer11 aké?
lebo konštrukcie na kočík vyrábajú iba poliaci, číňania a turkci, ďalší výrobcovia si dávajú u nich vyrábať
@denula84 veľká výhoda týchto značiek je že dodávajú aj nahradné diely čo pri iných značkách je veľkým problémom, servisujeme kočíky a viem, že mať nefunkčný kočík to je ako keby ste nemala žiadný
@kiakocikovsvet aké? asi také ako je rozdiel medzi slovenskými a poľskými keksíkmi ...s jedom na potkany 😖 ale to budem zbytočne hovoriť niekomu kto sa živí predajom kočiarov so super servisom 😉
@acer11 neviem čo si chcela povedať svojimi ironickými pripomienkami ale my sme tu nato aby sme si pomáhali a nie vysmievali sa, ja pracujem na veterine a vôbec to nieje s keksami tak ako píšeš, tak si to naštuduj a tak hodnoť ,neposúvaj tu nespracované informácie, čo sa týka kočíkov každá firma čo ich predáva pozná pôvod výrobku, určite to má lepšie naštudované ako ty
My sme tiež pozerali Dorjan-nakoniec sme si vybrali Camarelo Q12 Evolution-no a čo že je poľský,my sme s ním maximálne spokojní..super manipulácia aj v snehu,veľká vanička,žiadne vady,paráda..Nech si hovorí kto chce,čo chce..nie je nad osobnú skúsenosť.
Prajem pekný víkend.
aj my máme Dorjan, tiež som max. spokojná...hlavne kôli veľkej vaničke. Tiež sme nemali problém s reklamáciou, takže tiež ho odporúčam 🙂
My máme Dorjan, je to super kočík, ale nehodí sa pre každého. Vysvetlím to takto: Ak bývaš v dome a nepotrebuješ ho prenášať do bytu, z výťahu na medziposchodí, skladať často do auta, tak je to jednotka! Tichučký, žiadna hrkotačka ako značkové "nepoľsko-čínske" modely, pre dieťa pohodlný, veľká vaničky, veľký športiak, v pohode sa v ňom vyspí väčšie dieťa. Keby sme mali väčšie auto, iný kočík by mi ani nenapadol. Ale máme Yarisku, takže po roku a pol sme poriešili "športovejší" a skladnejší kočík, nás Dori je požičaný a tiež je s ním spokojnosť. Kamoška má Teutoniu a keď som videla, ako jej to vŕza a hrká, tak som rada za poľské kočíky 😵
@kiakocikovsvet - ale to niektorym maminkam nevysvetlite ze vsetko vychadza z jednej (ok 2-3) fabriky, len zalezi kto si potom aku nalepku na to nacapne . Tak ako tu budu tvrdit ze by nikdy nekupili svojmu dietatu tovar v lacnom butiku , ale len v drahom NEXT,HM a pod, a popri tom to tak isto ide z jednej fabriky (ak sa to tak da nazvat) niekde v Indii vid. (vid dokument pekne ale skodlive.)
Nahradne diely na auto... tam kde sa vyrabaju, tak vyrabaju pre VSETKY znacky na svete , a nasledne si na to automobilky vytlacia svoju znacku a samozrejme nacapia svoju cenovku 🙂
@rebeka25 súhlas, tiež som sa veľmi smiala, keď sme kupovali japonskú Toyotu vyrobenú vo Francúzsku 😀 Ako som písala, teraz sme lacný poľský Dorjan vymenili sa buggy od Gessleinu, ktorý stojí nový toľko, čo 3-kombinácia Dorjanu, ale musela som sa zmieriť s hrkotom koliesok, na ktorý som nebola zvyknutá, keďže Dori má nafukovačky. Každý kočík má pre a proti a pri tomto našom "značkovom" druhom mi ešte chýba dobrá strieška, ktorú má Dorjan úplne parádnu 😉
@dijefcatko - no u mna nieco podobne prvy som mala Espiro Atlantik komplet asi za 250€ , bola som s nim spokojna, druhy sme kupili Maxi Cosi Mura len sportak za 550€ ,sice pevna konstrukcia, ale napriklad sa cely tak divne kyval ze som mala pocit ze sa uz uz rozpadne(a ta strieska cista katastrofa ale no co uz ) . Suhlasim kazdy kocik ma pre aj proti ja netvrdim ze lacne kociky su super kvalitne a neviem co ale nech mi nikto netvrdi ze tie drahe su lepsie....
@rebeka25 vidno že ste múdra a sčitana žena, mate dobrý prehľad
ANI JEDEN 😀