Dokedy používať popruhy na športovom kočíku?

janikes
25. júl 2014

Ahojte, kedy ste prestali priputavat dieta popruhami na sportovom kociku?
dakujem 🙂

chovancova27
25. júl 2014

@janikes ja som ich nikdy nepoužívala... šak sama uvidíš, kedy už netreba...

liz_lemon
25. júl 2014

tie popruhy maju svoj vyznam, takze ked dieta nechces priputavat, nedavaj ho do kocika

urbanovapatricia
25. júl 2014

používala som od začiatku až doteraz ,malá má 3,5roka kočík používame len príležitostne na dlhé trasy.

janikes
autor
25. júl 2014

@liz_lemon teraz ma 6M takze ak by som ho nepriputala, tak mi odtial vyskoci 😀 . Len ma zaujima, co ked bude starsi, napr. mat rok, ci aj vtedy priputavate deti, alebo uz netreba

miku1
25. júl 2014

@janikes Popruhy som používala kvôli bezpečnosti dieťaťa. Ani ma nenapadlo ich nepoužívať.

katarinamarkova
25. júl 2014

nikdy som sa nad tym nezamyslala......vzdy ako som dieta posadila automaticky som ho priputala.....ved aj ja si pocas prechadzky chcem oddychnut a nie kukat ci sa maly nahodou nerozhodne vyskakovat ked sa otocim......
ale je pravda ze minule som sa zamyslela nad tym, ze mamicky kocikuju aj 5 rocne deti pomaly 🙂 takemu uz veru popruhy netreba 🙂......u nas sa kocikovalo riadne tak do roka, potom kocik uz len sporadicky, po 2r. uz prakticky vobec.......

dejna20
25. júl 2014

@janikes tak moj ma rok a poviem ti, ze ma ovela vacsiu schopnost z kocika "odist" ako ked mal 6m.
Takze priputavam a nejak nerozmyslam, ze kedy prestanem. To uvidim potom

liz_lemon
25. júl 2014

@janikes moj ma 2 roky a priputavam ho vzdy, kamoska nepriputavala, a mala si na to zvykla, a pomaly chcela za jazdy vyskocit, ked ju priputala, tak revala...

hradnapani
25. júl 2014

@janikes pouzivala som ich dovtedy, dokedy aj kocik. Ide hlavne o bezpecnost. dieta je zive, ani nevies, co mu napadne v tej malej hlavke, ked idete cez cestu. Mne sa raz stalo, ze som isla cez elektrickove kolajnice a zasekli sa mi kolesa. Keby nebol priputany, vykotim ho v rychlosti rovno na tie kolaje. Nie raz vidim aj na chodnikovych obrubnikoch, ako sa tie kociare zasekavaju a deti mozu odtial vypadnut (raz som to videla u jednej mamicky, nic prijemne)

matulinuska
25. júl 2014

Odkedy mame sportiak,dceru priputavam. Bez debaty. Mam tak zive dieta,ze v momente kedy by zistila ze neni priputana by zacala tak vymyslat jak nikdy. Naposledy sa mi v kociku postavila pocas jazdy. Takze priputavat budem az dokym neprestaneme pouzivat kocik 🙂

jamelia
26. júl 2014

tiez vzdy priputavam - len problem je v tom, ze syn uz prisiel na to, ako sa odopnut (ma len rok a pol), tak tiez vzdy trpnem, ked idem napr. do obchodu, aby cosi nevyparatil. Inak sa snazim s nim byt viac na dvore, nech beha sam, na dlhe prechadzky v kocari to uz teraz nehrozi 🙂

broskilinka
26. júl 2014

@janikes maly ma 2,5 roka... raz za tyzden este chce ist kocikom ale neputam ho , len ked chce ... aj tak by z tade vyliezol 🙂... urcite putaj, deti su vrtke a ani nevies ako a leti z kocika....

janikes
autor
26. júl 2014

dakujem za vase nazory, ako vidim, tak tie deti su sidla, aj ked su vacsie 😀

alicia14
26. júl 2014

urcite priputavaj, nestoji to za ten risk. Tie popruhy maju svoj vyznam.

kivinecka
26. júl 2014

Tie popruhy su koly niecomu na tom kociku sa divym ze ta taksto otazka len napadla

andrejka1974
27. júl 2014

moja dcerka ma 2 roky a 3 mesiace a priputavam ju stale a vzdy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 inac by bola v blesku na zemi 🙂 🙂 🙂 🙂

janikes
autor
27. júl 2014

@kivinecka napadla, lebo vonku vidim vela deti, ktore nie su priputane, a to ako male tak aj tie vacsie

kivinecka
27. júl 2014

@janikes lenze to ty musis vediet ake dieta mas niektore deti sedia v kociku a su spokojne ine zase vyvadzaju 🙂 ty najlepsie vies ci je nute pouzit popruhy alebo nie🙂

zita19
27. júl 2014

Pripomeniem jednu tragediu: Pred casom sa na nejekej poliklinike pohol vytah akurát vtedy, ked vystupovala rodinka s kocikom, dietatko z kocika vypadlo a zomrelo. Keby bolo priputane, tak by bebolo vypadlo. A videla som ako sa mamicke sprajclo koliesko v diere na chodniku kocik sa vyvratil. Dieta bolo priputane, takze okrem toho, ze sa zlakli obidvaj sa nic nestalo.
Takze tak je to s pasmi v kociku, v autosedackach. Su tam za istym ucelom.