Dobrý ľahký kočík

annab012
28. dec 2023

Dobrý deň,
Vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý kočík?
-trojkombinácia
-ľahký na zloženie
-normálna cena

44janica44
3. jan 2024

Nekupuj 3 kombináciu.... malo vajíčok je ozaj kvalitných s bezpečných....
Odporucam kúpiť bezpečné vajko a k tomu iba hlboký kočík a potom iba športový....
Cena trojkombi je lákavá ale neusetris nič- väčšinou športový kočík z trojkombi nikto nepouziva lebo je veľký a nespratny.

mirka193
3. jan 2024

My sme mali Joolz Hub, boli sme spokojní. Športovú časť stále využívame 🙂

44janica44
3. jan 2024

@mirka193 aj ja ho mam je to pán kočík. Vozím v ňom dieťa od narodenia už vyse 2 roky.

mirka193
3. jan 2024

Súhlasím, ja by som nemenila. 🙂 Spĺňa všetko čo sme chceli.

lasona
3. jan 2024

@44janica44 ja mam opačnú skúsenosť, aj vajce bolo fajn, veľké a priestranné, a používam aj športovú časť, tu využívam teraz do snehu, ma väčšie kolieska. Hádam nebudem kupovať 10 kočíkov...my sme kúpili nový posledný kus starej kolekcie cossato s dovozom za 250 eur

44janica44
3. jan 2024

@lasona no na vajce ja mam požiadavku aby malo nejaké bezpečnostné testy co 90 % vajíčok z trojkombi nespĺňa.
Gro pouzitych kočíkov sa predáva štýlom " hlboká časť pouzivana pol roka, športová nova/použitá raz" aj plno žien v mojom okolí to tak malo ak kúpili lacnú trojkombi vajce bola katastrofa, pokial chceli voziť bezpečne kupovali nove, sportak obrovský nespratny kupovali lepší čisto športový. V konečnom dosledku ich to stalo viac ako môj na prvý pohľad drahy kočík, na ktorý hovorili ze toľké prachy by nedali... keď to spočítali tak ja som ešte pár stoviek ušetrila + ho v pohode predám zatiaľ čo ich sú prakticky nepredajne. Teda jednej sa podarilo 500 e trojkombi používanú pol roka predať za 100.
Ja som kúpila kvalitný sportak a na to vaničku vajko zvlast čiže 2,5 som neriešila žiadny iný kočík.

natal22
12. jan 2024

@44janica44
Mozem sa spytat aky?

natal22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
44janica44
12. jan 2024

@natal22 joolz hub plus, vajko sme mali cybex aton m