Ahojte, mamičky. Chcela by som sa spýtať, vzhľadom na podtatranskú oblasť, v ktorej žijeme (ja konkrétne ešte pri lese a bez spevnenej cesty), či by ste mi vedeli odporúčiť nejaký vhodný kočík do terénu, ktorý zvládne aj vyšší sneh. Podmienkou je, aby mal stredné alebo väčšie predné kolesá, ktoré sa dajú zafixovať a aby bola možnosť otáčať si vaničku, či tú športovú časť obomi smermi. Páčilo sa nám Thule Urban Glide 2 ale tam práve to otáčanie nie je možné a tu zvyknúť fúkať často aj silnejšie vetry a myslím, že to by bol problém. Cenové rozpätie si predstavujem tak 450-900€ v dvojkombinácii. Ďakujem 🙏
Pripnem sa 🙂 máme podobný problém aj predstavy 🙂
Ja som kúpila Stokke trailz all terrain v tej cene, ale tu na bazari. Nič lepšie do terénu asi neexistuje 👍
ja mám rafpol rosso retro veľké kolesá v snehu išiel super ale niekomu vadí že predné kolesa niesu otočné
Stokke trailz... ten presiel vsetko 💪🏻💪🏻💪🏻
Tako acoustic, prešiel všetkými terénmi a vanička má 80 cm, takže sa dostatočne využije.
@sany_universum Bebetto Nico Estilo skus pozriet
Dobry den, za mna mozem odporucit ABC DESIGN salsa 4air. Uplne paradny kocik so vsim vsudy presne podla Vasich poziadaviek.
- velke predne kolesa s moznostou otacania
- predlzenia strieska aj na vanicke aj na sportaku
- vanicka aj sportak sa daju otacat
- kolesa su nafokovacie, paradne do terenu aj v meste, velmi dobre tlmia nerovnosti
- nepremokavy material
- zq mna TOP partak do mesta aj do lesa
Ja aktualne predavam moj, mam inzerat aj tu.
Predajna cena je cca 670-700e bez prislusenstva.
Pozri značku TFK. Na slovensku takmer neznáma, ale kvalita je parádna.
Emmaljunga nxt90 outdoor mame a ten beha snehom len taky fukot ( ti svedi so snehom pocitaju), v zime presiel v poho 30cm sneh. Este lepsi Bude na teren Emmaljunga Viking. To je kocik na drsne podmienky, vyborne odpruzeny. Proste nxt 90 je take SUV a Viking je nieco ako Jeep.
My máme kunert romantic a som maximálne spokojná vďaka veľkým kolesam prejdeme každú jamu a je super do snehu
@sany_universum my sme mali inglesinu magnum. Najlepsi kocik.. my tu mame.rozbite chodniky a pochodili sme.s nim aj v Tatrach po kamenoch a inom horsom.terene. len fen uz nevyrabaju, keby nahodou, lebo ten nas som uz davnejsie predala, tak taky kupujme z druhej ruky.. alebo hladam nieco na ten sposob nove..
Ahoj. Určite stokke trailz do terénu. Bola to najlepšia korona investicia😂 pobehali sme všetky role, lesy na okoli🙏🏻 Okrem toho je naozaj oku lahodiaci, veľká vaňa a pre mna spĺňa všetky atribúty top kočíka. Je ich plny bazar a momentálne sa predávajú staršie verzie extrémne pod cenu..
@konulka20 to madlo je iba odnimatelne myslim, nikdy som to nepolohovala. Iba sa to zacvaklo a hotovo. Uz ho ani nepouzivam nejaky cas. A konstrukcia a vanicka sa skladaju separatne, nezlozite ho s tym, nakolko to ma dole taky uchyt na konstrukcii a ten musite zmacknut. Cize musite Tu vrchnu cast odkliknut od toho.
@kaja0007 ide to tak, ze treba odnat tu sedanku z kostry kocika. Polozite ju na zem a kostru kocika jednou rukou chytite a druhou rukou otoci te taky akoby valcek na nej. Potom ju pekne sklopite. Potom uz iba uplne stiahnete tie tycky, co su od masla. To ide lahko. A hotovo. My ten kocik davame do kufra fabie rozlozeny. Takze to neni ako tie mega od stokke trailz alebo tak.
Ja som bola spokojna s kočíkom Cleo Lux, prefektny aj do terénu, aj do snehu a spĺňa všetko čo požadujes 😉