Ahojte. Idem si k vám po radu. Zvažujeme kúpiť športový kočík, ale pri hľadaní na nete sa vždy do niečoho zamotám, preto by som chcela vedieť vaše skúsenosti. Pozerala som Petite&Mars Grand (za mňa dizajnovo najkrajší Platinum Indigo 2020, avšak našla som len kombinovaný, nie samostatne športový..neviete či taký vôbec existuje? ;) ) a taktiež nejaké od Britaxu a G-mini.
Chcem niečo cenovo dostupné, dizajnovejšie, do 300€, ale zas nie úplne lacné, nejakú hrkálku..Je to možné? 🙂ˇ
Ďakujem za každú radu.
@lussyta44 určite za mňa Britax Bmotion 4+. Je väčší ale tým pádom pohodlnejší. Dobre sa v ňom malej spalo. A taktiež teraz je je väčšia nevyzerá v ňom tak napucene. Super sa riadi je veľmi kvalitnú aj do terénu. Ak sa vám zdá moc veľký skúste iné modely aj tie si pochvaľujú. Agile atď. 🙂
@lussyta44 za mna jednoznačne Oyster Zero, mame ho už 1,5 roka a super..Maly ma 15kg, 90cm a stále sa tam vie dobre vyspať..
@lussyta44 mam Britax B Agile 4 plus,nedavno boli nan akcie v eshopoch za 200 e,velky,dlha lozna plocha,lahko sa s nim manipuluje,lahko sklada.dcerka ma 10 kg a je dlha,aj s fusakom tam je miesta habadej 😉
Ďakujem vám, žienky. Nakoniec sme kúpili Oyster Zero vzhľadom na recenzie, váhu a cenu. Dúfam, že budeme spokojní 🤗 Ďakujem ešte raz, prajem veľa krásnych chvíľ s vašimi detičkami 😉
Petite Mars Grand II Platinum Indigo
Petite&Mars Street 🙂 za mňa super kočík 🙂 používame ho takmer rok a žiadny problém sme s ním nemali 🙂