Maminky, poradte mi kociky, s ktorymi ste boli spokojne, resp. nespokojne 🙂 a preco, dakujem 🙂
@sarinka91 Ja som mala polsku trojkombinaciu, lebo som mala tiez zimne babo, vtedy bolo aj snehu vela,takze som bola celkom spokojna, lebo som ju kupila lacno, len za 100 eur a bola nova, lebo som ju mala od mamicky, ktorej sa narodili dvojicky. Na zimu bol kocik idealny, lebo mal velke nafukovacie kolesa a dobru striesku, cize babo bolo pekne zakryte, ked fukalo. Jedina nevyhoda bola vaha kocika, ale ak nebudes chodit po schodoch alebo do autobusov, tak potom ti to tak velmi nebude vadit. Vyuzila som ju 7 mesiacov a predala este za polovicnu cenu. Na leto som kupila novy sportovy kocik Baby design, ktory ma len 7kg, s ktorym som bola velmi spokojna.
@sarinka91 kazdy ma na kociky svoj nazor..a paci sa mu nieco ine..ja nedam dopustit na typ kocika -slusne velka vanicka, gumenne ci pneumatikove kolieska-klasicky typ,co robi len 2stopy,velky kosik na nakupy,rucka,ktora sa da prisposobit vyske cloveka a teda sa zmesti do maleho vytahu.,hlboka cast sa lahko zmeni na sportovu,vanicka sa da polohovat aj do lahu a sedu a i do polosedu.
mne toto splnila inglesina magnum,prip.mozno ine,kociky na,ten styl.
jedine muzovi nevyhovovalo to,ze bol tazsi pri nakladani do auta (raz tyzdenne a zopar dovoleniek sme s nim absolvovali).
mne sa vsak lahko tlacil a aj v zime som,to ocenila do hlbsieho snehu.
Mali sme to vymyslene tak,ze na leto.ked bude dieta vacsie,mame staru buginu,no z tej muza bolel chrbat-rucky na bugine su nizko,tak sme kupovali aj golfac,ale pravdu povediac,kebyze je to na mne,ja by som kocikovala v pohode aj v mojej milovanej inglesine.
jedine,co by som ja,na,nej uvitala ine,je moznost prehadzovat rucku namiesto otacania vanicky,ale zas to bolo len raz za cas..
@sarinka91 urcite si najprv utried co od toho kocika ocakavas, podla toho kde byvas, kedy sa narodi babo, ci jazdis autom, ci chodis do schodov, vytahom, teren, alebo mesto?
podla toho potom vyradis tie nevhodne.. my sme mali teutonku, aj pri druhom dietati pojdem do teutonky, skvela znacka, krasne kociky, velmi prakticke, nie velmi tazke, pre mna idealne 🙂
@seahorse27 ja som mala teutonku mistral S, stvorkolku, pouzivali sme ju od narodenia s novorodeneckou prenosnou taskou a neskor sme ju prerobili na fusako-nanoznik a dvihala som opierku, polohuje sa do uplneho lahu, ma prehadzovaciu rucku, teren zvlada perfektne, kolesa sme my mali gumu na plastovom rame, nie nafukovacie, ale teutonia ma aj take v ponuke myslim a daju sa vybrat 🙂
@nicolle21 Dakujem za tip 🙂
@sarinka91 a este mi vyhovoval lebo pekne peroval,deti nezazili ziadne otrasy na tych uzasnych rozbitych chodnikoch,hladucko presiel aj po nerovnom terene a hlavne,mal stabilne kolesa,lebo mne zas nevyhovuju tie otocne,prosto mi to prekaza. A pre mna bolo dolezite aj to,ze sa dal ovladat 1rukou,co sa zas vsetky nedaju.
@siska53 Ta Inglesina magnum sa mi celkom paci, pozerala som ju uz aj na nete. V podstate splna vsetko, co od kocika ocakavm, akurat dizajnovo sa mi velmi nepaci, ale na to by som sa aj vykaslala. Este by som sa ta chcela opytat...tie kolesa, kedze su perovacie, nie su otocne, ze? To by mi asi celkom vadilo, ze musim vzdy dvoma rukami tlacit...
@seahorse27 nie,kolesa nie su otocne (to zas mne,vyhovuje,inemu zas moze prekazat).
ved to,ja som,to ocenila najma,pri malom,ze staci mi tlacit kocik 1rukou a za druhu drzim maleho. Kamoskin,kocik som,nevedela tlacit,lebo tam,bolo treba presuvat vahu z jednej strany na druhu. 🙂
inak moj favorit bol skor inglesina,classic (tusim,taky typ,ten,mal pogumovane kolesa,ako na nasich kocikoch z nasich babatkovskych cias,co sa mne strasne paci 🙂 ) sa mi nechcelo davat zan tu sumu,magnum,vysiel lacnejsie.
@seahorse27 pardon,nie inglessina,classic,ale vittoria. 🙂
lebo yen,classic som,videla aj nazivo a pri kocikovani vrzgal. 🙂
@siska53 Classic som aj ja pozerala pred chvilou, to je riadne retro, ale je naozaj krasny 🙂 Je to ale len hlboka verzia asi a skoro 900 eur :O Tak to dakujem pekne...Kuknem este tu Vittoriu. A este sa opytam, Inglesinu vyrabaju Taliani?
zalezi od toho co chces ja som vedela ze nechcem nic polske a ze chcem nieco moderne. Mala som najprv 3 kombinaciu chicco trio i move bola som velmi spokojna hlavne kvoli vajicku a velkej vanicke a potom som vymenila za stokke a toho nedam za nic. takze fakt zalezi od toho co cches.
@seahorse27 bud taliani alebo spanieli,to si nie som,ista
.ale skor taliansky mi to znie. 🙂
ja som mala vyhliadnuty povodne roan marita,ale tam sa,mi jednak z webstranky neozyvali,jednak som sa,dozvedela,ze to je cina.. Este dema vyraba na,ten,sposob kociky,len neviem,ci su to trojkombinacie..
ked som,si vyberala kocik,mala,som,od inglessiny katalog,tam som videla aj tu classic ako trojkombinaciu,no ma ta cena ma,uplne,odradila a ked som ho raz pocula aj vrzgat,som,si povedala,ze som,dobre spravila,ked som,si radsej vybrala iny.
ale teda srdcovka,je ta vittoria,len ta sa mi tiez zdala este dost draha.
a ak,mozem,poradit,baby radia nie prilis tmavu farbu kvoli slnku a ja by som este si nevybrala prilis bledu-lahko sa spini. Ja som,vahala medzi bezovou a cervenou a zvitazila cervena-je napadnejsia (na ceste,aspon,myslim,kvoli bezpecnosti) a menej sa spini,resp.to menej vidno 🙂.
@seahorse27 a teraz,pozeram,i tu vittoriu,no zda sa,ze nema polohovatelnu rucku,co by bol v nasom pripade problem,kedze cela moja rodina byva v panelakoch s malymi vytahmi.
opat sa utvrdzujem,v tom,ze som sa,spravne rozhodla. 🙂
@siska53 Vittoria je tiez 2 alebo 3 kombinacia, co ja az tak nepotrebujem. Mne staci sportak, lebo hlboky mam takmer novy x-lander po dcere, rovnako vajce. A veru je aj dost drahy. Este som pozerala Cam cortina run, ale ten ma prave len velmi svetle a velmi tmave farby. V tom mam tiez jasno, ze chcem nieco medzi - ani moc tmave, ani svetle. Este sa mi paci Jané slalom pro, len som sa nikde nedocitala, ci sa da dat do uplneho lahu...
Zalezi od toho, co od kocika ocakavas - ci ho budes pouzivat v meste alebo v terene, ci chces 3-kombinaciu alebo len sportak...Ja by som napr. konkretne chcela poradit sportovy kocik, vhodny do terenu (s velkymi nafukovacimi kolesami), stvorkolka alebo trojkolka - to je jedno, aby sa dal polohovat aj do uplneho lahu, aby sa dala prehadzovat rukovat v smere aj proti smeru jazdy a aby nebol polsky. Som narocna, ja viem...Prepac, ze som sa ti takto votrela do temy.
Inak ja som mala pred 5 rokmi X-lander a spokojna som bola tak na 50%. Hlboka vanicka bola strasne mala, v 6 mesiacoch som malu vozila v sportaku - tam mi zas vadilo, ze sa neda dat do uplneho lahu a mala sa nemohla pohodlne vyspat. Nedala sa prehadzovat rukovat, takze jej slnko svietilo do oci...A na sportaku sa stale vytahovali a odopinali potahy...Ale pacil sa mi dizajnovo. Asi tak.