Do akej váhy je ideálny kočík?

vladka2303
20. jún 2017

Kocky, do akej váhy je ideálny kočík? My budeme lietať často, kvôli tomu, že žijeme v zahraničí, tak prosím o radu do akej váhy sú lahke kociky, dakujem

yanni
20. jún 2017

Idealny kocik nemas. Kazdemu vyhovuje nieco ine, potrebuje nieco ine.
My tiez lietame vela, takmer kazdy mesiac a mame od narodenia malej (buduci mesiac 2 roky) stale jeden a ten isty kocik a nemenila by som. My sme vyberali kocik nie podla vahy, auto, lietadlo atd. znesie vsetko. My sme mali ine, pre nas dolezitejsie kriteria ako vaha.
Kocik mame v porovnani s roztrasenymi bugynami tazky ale za tva roky lietania, behania maratonov, prekladania zo zaciatku denno-denne z auta, do auta, tahania hore schodami, dole schodami, nespocetne mnozstvo letov, vyzera ako novy a funguje bezchybne ako svajciarske hodinky.
A este, pokym bola vo vajci, tak isla do lietadla vo vajci. Ked zacala chodit, ca. od roka, uz v kociku neobsedela. Cize my doteraz odovzdovame vzdy kocik uz na checkine, neberieme ho k lietadlu.
A kedze lietam s nou aj sama, kocik po letisku mi bol len na ostaru.

janickacrazy
20. jún 2017

@vladka2303 Do lietadla ti zoberú hocijaký kočík, na váhe nezáleží. Neviem, aké máte auto, ked budete veľa cestovať, tak si kúp taký, čo sa dobre skladá a zmestí sa vám do auta. Ked bude mať dieťa 6 mesiacov, tak potom stačí kúpiť ľahkú buginu, na cesty je to praktickejšie.

emi16
20. jún 2017

Ja som so starsou nalietala vela
Na vahe nezalezi
Ale odporucam lahko skladatelny a rozkladatelny
A nech ma poistku pri zlozeni aby sa neotvoril, lebo pri druhej sme to zabudli skontrolovat a rozklada sa vzdy pri zdvihnuti ak ho specialne neuchopis
A to by ti zamestnanci letiska neskladali spat
Dost brutalne niekedy jednaju
My sme mali Britax B Smart
Na cestovanie super, ale nie na BA chodniky, malo pruzil na tieto kratery
Pozri sa do skupiny kocikov stravel system
Tie su vacsinou aj odlahcene
V UK niekt mamy kupili maclaren XLR a do toho vlozili vanicku
Hlavne ked mali letne babo
Tam silno nemrzlo a sneh ak padal tak len poprasok

sisulia
20. jún 2017

na vahu by som sa asi moc nepozerala neviem. ide predsa hlavne o miesto pre dietatko a potom skladnost kociara. o to by vam malo ist podla mna najviac. inak do lietadla je jedno aky bude kociar, takze by som ak je dietatko malinke volila na teraz normaly kociar a potom, ked trocha vyrastie tak buginu

vladka2303
autor
20. jún 2017

Ďakujem za rady, samozrejme, že beriem do úvahy hlavne veľkosť vaničky pre babatko, či sa dá dobre zložit atd... len má zaujimalo aká je taka ideálna váha pre kočík, aby bol ľahký, keď s ním budem chodiť aj do kopcov autom, atd...

myska9992
20. jún 2017

Do 12 kg je v pohode, tie čo majú nad 15 sú fakt ťažké.

vladka2303
autor
20. jún 2017

Dakujeeeem myska9992 🙂

jeennyv
20. jún 2017

@vladka2303 suhlasim s
@myska9992
10-12kg je ok, aj ked potrebujes podvihnut das to..ono treba si uvedomit, ze kocik je plus vaha dietatka, taska, nieco dole v kosiku..a ked ma kocik sam o sebe uz 15 kg plus toto vsetko..koneec