Dobrý deň, nakoľko som zaťažená na to, aby dieťaťu v kočíku neviseli nohy pri spaní a zvažujem kúpu tohto kočíka, tak Vás chcem poprosiť o názory. Do akého veku ste mali dieťatko v tomto kočíku v športovej časti? príp. kedy ste mali potrebu riešiť nejaký iný kočík? Ďakujem🙂
Ja do 1.5 roka to sme mali pp book plus 2013..ten bol super.predala som ho a teraz mam limitku fiat 500 a sportisk sa mi zda mensi..asi preto ze je to pop up..ked teda book tak s klasickou sportovou nadstavbou nie pop upovou..
@orieska325 čiže ak som to správne pochopila, máš tam dieťatko aj po 1,5 roku? Ak smiem vedieť, ako je staré, resp. koľko meria a či mu netrčia nôžky...
@flavia1 no takto..moj syn mal 1.5 roka v decembri a v pohode vosiel..nohy sa daju vypolohovat bud ze si ich dietatko oprie o schodik to ich na spustene al.sa da opierka na nohy zdvihnut a nozicky ma vodorovne.kociar som vyuzivala este na jar potom sme kupili pp pliko mini pretoze je skladnejsi lahsi mensi a vyuzili sme ho na dovolenke.syncek po 2 rokoch uz v kociari vobec nechcel byt..spal doma a von siel po svojich al.na odrazadle.
My mame tento kocik a maly mal v lete 3 roky a spal v nom v pohode cez obed ked sme ho kocikovali po plazi.
Na dlzku sa zmestil a nohy mal vylozene na madle 😊 mam ho v bazari tak si pozrite opis, ja som s nim bola max spokojna.
Nikto nic🙂