ahojte maminky, podelte sa o infosku, aka dlzka je chrbatikova opierka vasho kocika.... myslim od sedu po koniec opierky, ak sa vam chce, mozte dopisat aj aka je potom dlzka od konca opierky po striesku 😉 viem par kocikov...
gess F4 48 cm este plus cca. 3 cm po striesku
mutsy transporter 49 cm
speedi 45 cm este plus cca. 15 cm po striesku
gess F2 52 cm + cca. 3 cm po striesku
teutonia (maju skoro vsetky typy rovnake sportove korby) ma 43 cm
mozno niekomu pomozeme k vyberu
@tilly teutonky maju iba 43??? to si ma teda nepotesila 😒 😒 😒 ja som bola v tom ze maju nad 45
quinny freestyle 50 😝
quinny zapp 50 aj nejake drobne
@zuzikkaa dakujeeem... ano, teutonka ma 43 cm... merala to kamoska, majitelka teutonky 😉
gess F4 merala kamoska, majitelka F4, mutsy som nasla na nete, speedi som merala ja, aj gess F2 som merala ja...
este som teraz merala
PEG PEREGO SÍ 50 cm
a PLIKO ma (nasla som na nete) 55 cm
a GT3 (tiez z netu) 50 cm
teutonia solano 43cm
Perfektná téma, dúfam, že sa do nej zapojí hodne mamičiek - veľmi to pomôže mamičkám, ktoré hľadajú priestranné kočíky - hlavne tie, čo majú vších drobcov ako je priemer.
Jane slalom pro 50cm 🙂
Peg Perego GT3 dlzka chrbtovej opierky 50cm plus 10 cm po striesku, celkova dlzka od podpery na nohy 100cm+10cm po striesku. Sirka cca. 30cm Moja mala ma 4 roky 113cm a este ju v nom niekedy uveziem 😉
Ja jsem mela F6 Gesslein ata operka byla urcite delsi. Lozna plocha je 96cm. Mala tam mela v 18, kdy mela 87 cm jeste spoustu mista a ke strisce ji jeste hodne zbyvalo. Bohuzel uz jsme ho prodali a nemuzu premerit🙂.
@zuzikkaa
pre presné info Be You má 46
@tonko_babymarket mate v predajni easywalker qtro? ten ma aku dlhu opierku? dik 😉
@tilly
áno, ten má 50 a patrí k tým najväčším 😉 a je aj výborný do terénu
@tonko_babymarket dakujem 😉
Cam MB X
opierka chrbta má 47cm na výšku a po striešku +13cm
sedadlo 40 cm na dĺžku + 20 cm aj s takou plastovou otáčacou podperou na nohy - takže aj metrové dieťa sa vyspí pohodlne s rovnými nôžkami.
teraz som merala maclaren XT tak dlzka opierky 46 cm a + 20 cm po striesku...
Já Teutonce naměřila 45 cm (mám tam vložku, tak to možná prodloužila) a 50 cm ke stříšce.
@tilly čo som pozerala na nete, tak sú kočíky, ktoré majú aj 30 cm na šírku ( teda aspoň čo to udávajú predajcovia )
@leamax podľa mňa je to super nápad - síce ešte nie som tehuľka, no dúfam, že čoskoro budem a budem vyberať kočík a táto téma by mi veľmi pomohla, lebo je predpoklad, že budem mať dlháňa 😅
@tilly nezdal sa mi uzky,,maly sa v nom este vyspal v zime s fusakom ked mal rok a pol...
dlzka na lezanie je nejakych 96cm,,a praveze sa mi zdalo ze tym ze je ta opierka uzsia tak sedel pekne rovno a nezosuchoval sa do boku 😉
dala som ho prec lebo vymyslam a chcela som skusit iny...ale super kocik,nerozhegas 😅 😅 😅
- bez vlozky (zmensujucej vyplne)
opierka chrbta vyska 48cm + 11cm k strieske, sirka 38cm
sedadlo hlbka 26cm, sirka 30cm
- s vlozkou
opierka chrbta vyska 48cm + 14cm k strieske , sirka 30cm
sedadlo hlbka 16cm - 26cm (da sa korigovat, vybratim vyplne), sirka 30cm
este ak by niekoho zaujimalo, hlbka naplno roztiahnutej striesky je 46cm a sirka 43 cm
Phil and Teds Sport: dĺžka opierky - 60 cm, dĺžka opierky po striešku 69 cm.
a co baby jogger city celect, alebo elite? neviete rozmery?
@leamax - ti poviem v sobotu 🙂 Ideme po nas 🙂
@tilly super tema 🙂 🙂 🙂 aspon sa mamičky môžu vyhnuť kupe maličkeho kočíka, ktore stoja aj nad 1000 eur a dieťa sa tam jednoducho v 1,5r nezmesti 😉