Ahojte. Mám dilemu. Mám dve deti. Jedno bude mať v júly 2r a staršie vo februári malo 3r.
Mám súrodenecký kočík, málokedy je využívaný pre dve deti.
Už ani jedno v kočíku nespáva (ale v aute spia radi) Chystáme sa na dovolenku, rozmýšľam, že by som kúpila len nejaký golfový kočík, malý spratný, keď pôjdeme na celý deň či do zoo, prechádzku.
A teraz, nebude unavená aj staršia? Vydržia vám 3r deti bez poobedneho spánku keď ste celý deň vonku na nohách? Čo s ňou potom?
@alenah31 a keď mám dve deti?
tak ich prestriedaš - aj ja som mala dve a rozdiel medzi nimi presne 11 mesiacov + 7 ročné k tomu.
Nevedeli by sa striedat? Ze jeden sa voziz druhy ode peso a poto sa vystriedaju, Tak si obaja odychnu na nejaky cas. Len ci nebudu sa bit o to kto bude v kociku. Porozpravaj sa s demi, ci budu ochotni sa striedat v kociku, alebo ci mas radsej zobat surodenecky.
Ja na kocik nedam dopustit. Syn ma 3.5 a stale ho casto beriem. Ved to je take pohodlne, odvezie aj veci aj nakup a nema stresy z umrncaneho dietata ktoremu sa nechce ist.
Mali sme Valco Snap a odviezol aj starsiu 4-rocnu, ked nevladala. Alebo skus vozik namiesto kocika. Je priestrannejsi, odveziete v nom aj veci a deti si mozu v nom pospat.
Tak zákon schválnosti funguje. Keď dáš jedno do kočíka bude chcieť aj druhé. Takze buď budeš voziť prázdny kocik alebo budú chcieť ísť obe.
@kp7333 vozík kvôli dovolenke kupovať nebudem. A golfový by som aspoň využila.
@cookie29 veď to. Že zákon schvalnosti. Tak ja si teda nechám ten súrodenecký.
Nechaj súrodenecký. Moja sestra mala 2 deti po sebe a tiež myslela, že starší už v kočíku nebude a nakoniec vozidla oboch naraz. 🙈 Starší vzadu, mladšia vpredu. 😄
Este je otazka, kam idete, kde budete byvat. Mozes sa pripadne informovat v hoteli, ci nemaju kocit na pozicanie. Ak idete do rezortu, kde casto chodia deti, tak mozno aj mat budu.
a nejdes na dovolenku aj s muzom? nech vezme aj on jeden kocik a jedno dieta - ved je aj jeho .. ty druhe a hotovo ..pripadne chodit na vylety pred a po spanku
@syslik81 idem. Ale keď mám súrodenecký, tak nebudem kupovať dva kočíky zase. Aby jedno tlačil muž 😉 veď môže tlačiť obe naraz. Obe sú jeho 😃
Pochodili sme s 3r a 2r zoo Bojnice aj Košice bez takejto výpomoci. Celou cestou domov potom spali v aute. Vo viacerých zoo hlavne v zahraničí sme sa stretli s možnosťou zapožičanie vozíkov, kočíkov pre malé deti.
@peter0123 tak tie drevené vozíky veľmi na spanie nie sú. Ide mi len o spánok. Že či vydržia bez obedneho spánku. Niekedy sa stane, že nespia cez deň, ale nechodíme nonstop. V tom prípade budeme napríklad v zoo a neplánujem tam sedieť na lavičke tri hodiny a oddychovať.
A golfovy dvojickovsky si neskusala pozriet? Je skladny, lahky a v pripade potreby si mozu obe deti pospat.
my sme to spravili tak, ze kym jedno spalo v kociku druhe bolo hore a potom naopak a stalo sa nam to len raz v zoo Praha, lebo ta je na cely den, inak vzdy nejak v aute pospal starsi
ale tie voziky nie su drevene. plus da sa to vystlat niecim makkym, napr. dekou.
https://www.brendon.sk/hauck-eco-light-green-ru...
@kp7333 také určite nezapožiciavajú v zoo. A kupovať kvôli jednému výletu také čudo určite nebudem
pokiaľ ti bežne poobede spí - nevydrží. Ono síce poobede spať nemusí, ale večer bude unavené, umrnčané, nesvoje. Pokiaľ idete niekam kde je aj večer dosť teplo - nemusí ti v noci dobre spať. Jeden golfáč ti stačí - určite by som brala, ja som brala do lietadla aj pre 4 ročné nech si hovorí kto chce čo chce - ja idem na dovolenku, nemienila som sa tam trápiť a trápiť aj decko. Dosť sme pochodili každú destináciu, nesedeli sme len pri bazéne-mori. A určite by sme bez kočíka toľko nepochodili. Dosť často slúžil ako vozík - dieťa šlo pešo a v kočíku boli nahádzané všetky veci na pláž či výlet a mala som aspoň voľné ruky.