Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1

bielikova
9. mar 2012

Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem

tamichloe
10. mar 2012

ahoj,podla obrazku je kraasny,najkrajši je ten bledy čo chceš.....na bledom je vždy vidno menej nečistoty ako na čiernej,na tej je vidno všetko...

bielikova
autor
10. mar 2012

@tamichloe jj to mi je jasne a nahodou nepoznaš tu znčku či su spolahlivý ?

katrin20
10. mar 2012

my sme kupili cierny, Tiez sa nam pacil svetly. Ani nie biely ale ten kremovy. Videla som ho nazivo. Bol ozaj krasny ale neviem si predstavit ako by vyzeral casom tak sme radsej volili cierny. Ja som spokojna. Je to taky poriadny kociar. Tie nove su take malinke. Tento je priestranny, dobre sa s nim manipuluje, kolesa su super... Cez aku stranku planujes objednat?

katrin20
10. mar 2012

My sme kupovali cez www.vasekociky.sk ale boli sme tam osobne nakolko maju predajnu v KE. Vsetko nam ukazali, vysvetlili... Este sme ho skutocne nepouzili lebo nasa malinka je este v brusku ale stale sa na neho chodim do izby pozerat 😉

bielikova
autor
10. mar 2012

@katrin20 planujem ho objednat cez vasekociky.sk ale porad ak vieš spolahlivo kde ste ho kupuli? budem rada bo mam obavu cez net ho objednavat to su nejaky košičania ...

bielikova
autor
10. mar 2012

@katrin20 aha a odkial si bo ja som volala s panom borovskym tiež vravel, že jak sme s okolia m,žme dobehnut tak to je super, že som niekoho našla čo ho ma tiež to sa teším a si teda s ním spokojná? A vy ste ho kupovali priamo v sklade? kolko Vas vyšiel a ak ste ho kupili ccez net nahodou kolko to trvalo kím došiel ?

lucia2105
10. mar 2012

@bielikova ahoj.ja mam carino biely,pouzivame ho uz 4 mesiace a som maximalne spokojna 🙂 bielej farby sa bat nemusis,vsetko sa da pekne ocistit handrickou(je to taky cudny material).je dost priestrannya lahko sa nim manipuluje.tu vo viedni my ho kazdy chvali a kazdy sa za nim otaca 😀 ja nelutujem ze ho mam 🙂

bielikova
autor
10. mar 2012

no nam sa strašne páči a som vravela, že nechcem už žiaden iny len ten biely a kde ste ho kupili ?

lucia2105
10. mar 2012

@bielikova ja som ho tiez kupovala cez net a nevedela som do coho idem kedze to bola novinka na trhu.cakala som na neho 2 mesiace.mam ho zo stranky svetkocikov aj u mna to bola laska na prvy pohlad 😀

zuzukaa
10. mar 2012

@bielikova ja cez vasekociky.sk aj s fusakom, bol najlacnejsi na tej stranke a mam tiez biely..

bielikova
autor
10. mar 2012

@zuzukaa ty ho ešte nepoužívaš že ? no a aky je čitala som že s praním není problem bo je ipregnovaný a to mi vravel aj pan Ing. Borovsky bo som s ním volala tiež ho chceme z vasekociky.sk tusim stoji 345 eur aj s autosedačkou a fusak sa da k tomu dokupit ? my chceme aj z jeho strany postielku tak to naraz objednam som z Pieštannevieš kolko bude to trvat? a su spolahlivý ako ten vyrobca ?

bielikova
autor
10. mar 2012

@lucia2105 tak presne hned nam padol do koa tiež sme vraveli že nechcem iny ste ma potešili baby že sa to da lahko čistit ževraj len vodou s jarou s handričkou to je fajn ked je to dobry matroš .. mne šlo o to ab ybola velka vanička hlavne a by kolesa boli aj do horšieho terenu kedže mam rodinu na dedinke aby som to využila aj tam ...

zuzukaa
10. mar 2012

@bielikova no ešte nepouzivam, aj ja som dlho s nim komunikovala kym som ho objednala. Mne ho dodali za cca 3 týzdne lebo biely nebol na sklade ale maminka objednavala po mne asi mesiac a prisiel jej po tyzdni..Ked robis objednavku tak tam je kolonka na autosedacku a pod nou fusak za 25€, vysiel ma na 370€ ale dal mi Borovsky 10€ zlavu 😀 Inak kocik vyzera fakt paradne, o mesiac ho hadam už aj vyskusame 😲

bielikova
autor
10. mar 2012

no tak ho skusim zmotat na zlavu aj ja bo som s nim volala a povedal mi že teras maju dva tie biele na sklade na volno že ich nema nikdo objednane tak že by to mohlo byt skor ak chceme a zlavu si si ako uplatnovala či sam od seba dal bo ja som chcela komplet 3v1a na stranke maju že 295 +50 eur autosedačka a fusak je k tomu aký ?

zuzukaa
10. mar 2012

@bielikova fusak je na stranke ako bezi reklama "doprava zadarmo atd... farbu si vieš vybrat, je to 4v1 fusak pekny aj do saní taky UNI. Na zlavu som sa pytala ci vie dat, kedze som brala cely komplet...Ja som s nim komunikovala mailom a vzdy ochotne odpisoval... 🙂

katrin20
10. mar 2012

@bielikova No vyhliadli sme ho na vasekociky.sk a potom sme si vsimli ze tam je adresa alejova Kosice tak sme volali a boli sme ho pozriet. Na predajni mali len svetly a modry tak sme cierny objednali a o tyzden sme ho mali. Chodi tam velmi vela ludi kupovat kociky. Myslim ze sa nemas coho obavat. U toho Borovskeho sme boli. My sme kupili hned aj fusak. Je multifunkcny. Su tam take zipsy ze sa da dat do vajicka, do hlbokeho aj do sportoveho kocika a aj na sanky. My sme dali tych 370€. Nemam pocit ze je to vela. Ked pozries v tych super obchodok tak kociky su za 600, 700 aj viac €. Odporucam 😉

bielikova
autor
10. mar 2012

jasne bo by som možno vzala j ten fusak na zimu to je vec ktoru ako dlho využijem ?

bielikova
autor
10. mar 2012

@zuzukaa ja s nim tiež nemam problem bo som kukala ked tam bežala reklama na fusak tak tiež nad tym rozmyšlam a nakolko chcem aj postielku s matracom od nich tak by mohol dat nejaku zlavu a dopravu si mala zadara, že a ako si platila ?

katrin20
10. mar 2012

@bielikova Tak ja som este neskusena ale tiez som ho zobrala lebo jesen a zima ho este urcite vyuzijeme. Teraz ho mam pripraveny vo vajicku ze ked manzel pre nas pride do nemocky ale zacina sa oteplovat tak uvidime.

bielikova
autor
10. mar 2012

@zuzukaa a chcem sa opytat ty si brala ten biely a maš ho už doma tak vieš je to presne ako na obrazku s týmy hnedými ručkami teda bledohnedými to je koža je to tak že su takej istej farby jak na obrázku ? take bežovo hnedé? bo to je na nom velmi pekne aby neposlali s inými farbami 😀 dakujem

zuzukaa
11. mar 2012

@bielikova doprava samozrejme zadara, platila som kurierovi v hotovosti, ked doniesol kočik. Ty ked chce aj postielku, urcite ti spravi lepšiu cenu 🙂 . Fusak určite vyuziješ, lebo je uni aj pre väčšie deticky. Kocik je jak na obrazku, len neni taky snehovo biely, co ma celkom potesilo. Ale biela to je 😀 ..Rucky su hnede kozenne, to čo je na obrazku a na mojom kociku ine su kolieska. Na obrazkoch su trojlucove a ja mam 5 lucov-elektrony 😀 Akurat som mrkla sa svetkocikov a tam su tie kolieska vyobrazene....kludne sa pytaj, keby ta ešte nieco zaujimalo

magg
16. mar 2012

Ahojte, nas prisiel minuly tyzden, kremovy, obkukavala som ho od septembra este na polskych strankach. My sme ho kupili v PO. Urobili nam , myslim, dost dobru cenu 330 E s autosedackou a slnecnikom. Zatial sme spokojni, i ked ho este nepouzivame, nakolko sme v ocakavani🙂 Je velmi lahucky , ale vanicka je priestranna aj sportova verzia sa mi paci. Akurat nam dosiel s vacsimi kolesami, pretoze ta prva verzia mala pomerne male kolesa, ale predajca bol velmi mily a dal nam povodny podvozok, ktory mal na predajni, takze mame predsa mensie kolieska🙂 Ak chcete objednavat cez internet alebo ste z okolia PO mozem odporucit stranku http://www.kocikyluna.sk/5-kociky-kombinovane, su velmi ochotni a spolahlivi.

danulka0608
20. mar 2012

Ahojte baby, chcela by som sa spýtať, že či tá vanička kočíka Carino ten spodok čo je čierny je látka alebo umelá hmota? na tých obrázkoch to tak zle vidieť. prípadne tie čo ho máte už doma viete to pozrieť? dakujem pekne

lucia2105
24. mar 2012

@danulka0608 ahoj.je to umela hmota.

petuskaa
25. mar 2012

ahojte 🙂 chcem sa aj ja spytat na velkost vanicky.nam sa babo narodi v novembri 😀 takze kocikovat sa bude az v zime.je ta vanicka dost velka aby tam babatku nebolo tesno, kedze v zime bude nababusene 🙂 dakujem

lucia2105
25. mar 2012

@petuskaa aj moja je novembrova a uplne v pohode sa tam zmestila aj s fusakom ,dokonca si mysleli ze kocikujem prazdny kocik lebo ju ani vidno nebolo ked som mala nanoznik 😀

petuskaa
26. mar 2012

@lucia2105 dakujem velmi pekne 🙂

nikaq
12. apr 2012

caute. chcela by som sa spytat ci neviete kde v nitre alebo blizko NR sa da pozriet tento kocik .Tiez sa nam paci,ale predsa je lepsie si ho pozriet ako vyzera. dakujem za info.

nikaq
12. apr 2012

@lucia2105 ahoj, a si predtym videla ten kocik alebo si si ho objednala len na zaklade obrazku cez net? dik.